ten photos

226 51 5
                                    

«Που πας;»άκουσε τον Hoseok από πίσω του και κατευθείαν ο Yoongi του έκανε νόημα να κάνει ησυχία.
Κρύφτηκε πίσω από τον κορμό ενός δέντρου και πιάστηκε από εκεί.

Τη στιγμή που πάτησε το εικονίδιο της κάμερας στο κινητό του μπορούσε να τον φανταστεί να χαμογελάει διαβολικά. Τίποτα δεν μπορούσε να τον σταματήσει.

«Ω σκατά!»ψιθυροφώναξε ο Hoseok από πίσω του στην όψη του θεάματος μπροστά του και την επόμενη στιγμή κρυβόταν ολόκληρος πίσω απ’τον Yoongi. Ήθελε να βλέπει αλλά ταυτόχρονα να μην φαίνεται.

Ο Yoongi σήκωσε το κινητό του, εστίασε πάνω τους και άρχισε να τραβάει μερικές φωτογραφίες. Δεν είχε νιώσει ποτέ τόσο χαρούμενος μετά από αυτό. Ένιωθε ικανοποιημένος. Επιτέλους η Hyerin θα μάθαινε όλη την αλήθεια για το ‘αγόρι’ της.

Αφού έβγαλε αρκετές φωτογραφίες, κατέβασε το κινητό του προς τα κάτω και μπήκε στη Συλλογή για να τις δει. Οι περισσότερες φαίνονταν καθαρά και ήταν αρκετά ικανοποιημένος με τον εαυτό του. Πρώτη φορά έβγαζε τόσο καλές φωτογραφίες.

Μια χαρά κάνω για φωτογράφος…

«Θα τις της δείξεις;»τον ρώτησε ο Hoseok έκπληκτος, όχι μόνο με τον τρόπο που τράβηξε τις φωτογραφίες, αλλά και με το θάρρος, τη τόλμη και τη φόρα που είχε πάρει εκείνη τη στιγμή ο Yoongi.

Ο Yoongi γύρισε και τον κοίταξε πονηρά. Δεν θα έχανε τέτοια ευκαιρία. Ήθελε να της δώσει να καταλάβει ποιος είναι ο καλός σε όλη αυτή την υπόθεση. Για τον Yoongi αυτή η ερώτηση τού φαινόταν ασήμαντη.

Θα της τις έδειχνε έτσι κι αλλιώς. Φανταζόταν πολλές φορές τη Hyerin να απορρίπτει τον Wonho, να του λέει ότι όλα τελειώνουν εδώ. Να του λέει ότι δεν της αξίζει ένα τέτοιο αγόρι.

«Και το ρωτάς;»απάντησε Ο Yoongi κοιτώντας τον σε φάση ‘duh’ και εστίασε πάλι το βλέμμα του πάνω τους. Αυτό το πονηρό βλεμμα που είχε, μετατράπηκε πολύ ξαφνικά σε ένα σοβαρό καθώς ο Wonho τους κοιτούσε.

«Yoongi, σόρρυ που στο λέω αλλά… νομίζω πως μας κατάλαβε.»παρατήρησε ήρεμος ο Hoseok – πράγμα αδιανόητο – αλλά ο Yoongi είχε παγώσει.

Ο Wonho τους είχε καταλάβει. Αμέσως είχε περάσει από το μυαλό η σκέψη ότι έπειτα θα έμπλεκε σε μπελάδες μαζί του. Ίσως τον απειλούσε και αν ο Yoongi δεν δεχόταν να διαγράψει τις φωτογραφίες, γιατί το θεωρούσε δικαιότερο, αν του έλεγε τέτοιο πράγμα, στην τελική θα τον μαύριζε στο ξύλο.

Τα δύο αγόρια αντάλλαξαν μία ματιά που κράτησε για ώρα. Το μόνο που σκεφτόταν ήταν το πώς θα αντίκριζε τον Wonho μετά από αυτό, στη συνάντηση.

Όχι μόνο αυτόν αλλά και τη Hyerin.

«Πάμε Hoseok, γρήγορα!»Γύρισε γρήγορα προς το μέρος του κολλητού του και τον τράβηξε μαζί του τρέχοντας, αφού κι αυτός είδε το ίδιο.

Ποιος ξέρει τι θα γινόταν έπειτα από αυτό...

jealous || myg√Where stories live. Discover now