one look

1K 116 37
                                    

Στεκόταν τόση ώρα μπροστά από τα ράφια με τα πατατάκια και την κοιτούσε.

Καμιά καινούρια θα είναι, σκέφτηκε.

Δεν την είχε ξαναδεί εδώ.

Παρόλο που φορούσε φαρδιά ρούχα και το μαλλί της ήταν ατημέλητο, εξακολουθούσε να είναι όμορφη. Κοιτούσε το ράφι με τις σοκολάτες με ένα αβέβαιο βλέμμα και το μόνο που ήθελε ο Yoongi να κάνει ήταν να πάει εκεί και να τη βοηθήσει να επιλέξει μία.

Αλλά θα νόμιζε πως θα ήταν κανένας ανώμαλος και δεν ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Τότε συνειδητοποίησε πως βρίσκονταν ελάχιστα μέτρα ο ένας μακριά από τον άλλο.

Είχε χαθεί στις σκέψεις του, μόλις συνειδητοποίησε ότι το κορίτσι τον κοιτούσε με ένα κενό βλέμμα.

Τώρα είναι που θα με περάσει για ανώμαλο.

Γύρισε το βλέμμα του γρήγορα στα πατατάκια και προσπάθησε να μην τη κοιτάζει αλλά η ομορφιά της τον μαγνήτιζε. Είχε κάτι το ξεχωριστό αυτό το κορίτσι.

Σκέψου τα πατατάκια, σκέψου τα πατατάκια, εστίασε στα πατατάκια!!

Είχε πολλή ώρα που το κορίτσι στεκόταν εκεί πέρα και το ίδιο έκανε και αυτός επίτηδες μόνο και μόνο για να ξεκλέβει ματιές με την άκρη του ματιού του. Από το άγχος του άρχισε να δαγκώνει το νύχι του αντίχειρά του έχοντας την ελπίδα να μην φύγει. Προσπαθούσε να σκεφτεί έναν τρόπο να τη προσεγγίσει αλλά δεν μπορούσε.

Και τότε συνέβη κάτι παράξενο.

Ο ψηλός τυπάς που ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά της, προσπάθησε να τη βοηθήσει να καθαρίσει τη μπλούζα της από το χυμό που της έριξε.

Για μισό!
Είναι στην τάξη μου αυτός!
Από πότε δουλεύει εδώ;

«Με συγχωρείς! Πραγματικά, δεν το ήθελα»απολογήθηκε το ψηλό αγόρι ενώ ακουμπούσε με τα χέρια του τη μπλούζα της αλλά το καινούριο κορίτσι απομακρύνθηκε και του έδωσε ένα ενοχλημένο βλέμμα.

Ο Yoongi είχε μείνει να κοιτάζει όλο αυτό που έγινε και δεν ήξερε τι να κάνει. Να πάει να βοηθήσει τη κοπέλα; Να μην ασχοληθεί και να αδιαφορήσει;

Το αγόρι τη κοιτούσε επίμονα με ένα απογοητευμένο βλέμμα επειδή δεν του έδωσε μία ευκαιρία να τον συγχωρήσει για αυτό που συνέβη. Κανείς θα της έλεγε πως ήταν σκληρή απέναντί του. Το κορίτσι άρχισε να διασχίζει γρήγορα τον διάδρομο αφήνοντας μόνο το ψηλό αγόρι και χάθηκε στην δεξιά στροφή του σουπερμάρκετ.

jealous || myg√Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang