Chapter 21

724 24 2
                                    

Věci byli všude rozbité. Až dorazí rodiče domů tak mě zabijí. "Avi něco musíme udělat.Nemůžeme je nechat zničit celý dům."Řekla jsem a vstala jsem.

Moje sestra kývla,chytla mě za ruku a společně jsme se vydali otevřít dveře a pak dolů.Grayson mlátil Ethana a hned zase Ethan byl na Graysonovi a mlátil zase on něj.

"VŠICHNI OKAMŽITĚ PŘESTAŇTE!" Zakřičela jsem a Avi stiskla mou ruku a začala dýchat velmi zhluboka.

Grayson a Ethan přestali a oba se na mě podívali.

Ethane.Jsi opilý.Mimochodem ty jsi ten se kterým jsem o to přišla a neřekl mi že máš přítelkyni a dítě.Nikdy jsem tě nepodvedla.Pojď domů počkáme až budeš střízlivý. Zničili jsme nám dům jen proto že OBA chováte jako malé děcka které se bijí kvůli hračce!"Zakřičela jsem.

Grayson slezl z Ethana pak se zvedl i on a oprášil.Ethan si sedl na zem a díval se na mě. "Jsi děvka." Řekl.

Protočila jsem oči a začal sbírat polštáře ze země a skládat je zpět na gauč a křesla. Aviana mi pomohla všechno uklidit mezitím co Grayson vzal Ethana domů.

"Musíme Graysonovi vrátit auto." Řekla jsem když jsem vzala do rukou Graysonovi klíčky od auta.

"Pojďme mu ho zavést a pak musíme hned domů jsem hrozně unavená a ještě si musím napsat úkol."Řekla a vydala se ven. Nechala jsem vzkaz rodičům že se hned vrátíme.

--

Když jsem k nim přijeli Graysonem byl venku s Ethanem.Vystoupila jsem z auta a šla k Graysonovi. Hodila jsem mu klíče.On je chytil a strčil si je do kapsy.

"on už je střízlivý?" Zeptala jsem se a podívala na Ethana který vypadal už celkem dobře.

Grayson kývl."Teď s tebou nechce mluvit. Myslím že si začíná uvědomovat co ti udělat.Měli by jste si odpočinout.Je nezdravé být tak ve stresu."Řekl Grayson a podíval se na Ethana. Kývla jsem a ukápla mi slza.

"Dobře my jedeme domů.Hádám že mě teď nějakou dobu nechcete vidět."Řekla jsem a odešla s Avianou domů.

Ani jsem se za nimi neohlédla.Prostě jsem chtěla jít domů a na všechno zapomenout.

--

O 2 měsíce později

Byla jsem ve škole když jsem dostala od Graysona zprávu že se společně s Ethanem přestěhovali do LA.

Zprvu jsem byla šťastná,protože jsem se nemusela usmiřovat s Ethanem.Ale na druhou stranu jsem byla smutná.Grayson a Ethan měli místo v mém srdci.

V létě moji rodiče vyráželi na dovolenou.Na měsíc a vypadá to že my budeme mít lehárko.

"Honem Aviano.Musíme něco spáchat."Řekla jsem a podívala se z okna a uviděla mamku a taťku jak odjíždějí na svou dovolenou.

--

Nasedli jsme do letadla vydali se na let do LA. Ethanova přítelkyně mi dala jeho adresu. My s Aviano jsme nasedli do autobusu a vydali se na hotel kde bydlet Ethan."Aviano zařídila jsem ti hlídání tak buď hodná." Řekla jsem jí a než jsem nastoupila do výtahu tak jsem jí dala pusu na čelo.

Zmáčkla jsem ten nejvyšší čudlík.

Ozvalo se cinknutí  a já vystoupila na chodbu.Jedny.Jediné.Dveře.Stála jsem před nimi a zhluboka dýchala než jsem zaklepala.

Dobře Sofie zapomněla  jsi si dál make-up na modřiny které ti udělal Ethan když jste se naposled viděli. Nevypadáš dobře a navíc tě nemají rádi.Prostě se chovej normálně.A ano  Ethanovi otlaky poškodili nějaké moje cévy takže ty modřiny byly napořád.Tohle mi řekl doktor.

Zaklepala jsem na dveře.

Pak se dveře otevřeli

"A kur-"



Děkuji za přečtení a tohle je poslední kapitola. Nebojte se tenhle příběh ještě neskonči.Určitě bude pokračování. ♥♥♥



Chůva   E.D.Where stories live. Discover now