Chapter 10

875 24 0
                                    

Měl to "pojď se se mno vyspat"podívej se mu do obličeje.Chlapče nesnaž se mě přesvědčit. Aviana byla ve škole což znamenalo že jsem doma sama se sex Bohem.Na kterého jsem byla pořád naštvaná.Ale ve vzteku jsme se spolu vyspaly...

Seděla jsem na v kuchyni na pultu a líbala  se s Ethanem.Byl mezi mýma nohama.Zastrčila jsem ruce do jeho boxerek a on zasténal."Sofie netrap mě nebo tě potrestám."Řekl a položil mě na pult.Stáhl mi kalhoty.Vnikl do mě velice rychle a já jsem ani nepostřehla že ve mě byl.

"Ethane přestaň nebo se udělám."Řekla jsem.Přidal k tomu všemu i prst...Měl ode mě všechny prsty a pak je hravě olizoval.Stáhla jsem mu kalhoty a přiblížila jeho penis k mému vchodu.

"Chci to tvrdě."Zašeptala jsem mu do ucha.Měl husinu po celém těle.

Ethan se najednou ocitl ve mě a pohyboval se dovnitř a ven.Otočila jsem se a přitáhla si ho k sobě blíž.

"Ethane Dolane miluji tě."

"A já miluji tebe."

--

Aviana přišla domů,protože byla pozvaná na sraz šachového klubu."Jaký byl dnes tvůj sex s Ethanem?"Zašeptala mi do ucha když jsme se všichni dívali na film.

"Co se staráš...ale bylo to úžasné!"Zašeptala jsem nazpět. Začali jsme se hihňat a Ethan se na nás podezíravě podíval.

"Opravdu mluvíte o-"

"Ano."Řekli jsme dvojhlasně.Ethan vyvrátil oči v sloup.

Přišla jsem k Ethanovi který ležel a skočila jsem na něj.Položila jsem si hlavu na jeho hruď.Vsunula jsem ruce do jeho boxerek a začala si hrát s jeho penisem.Nemohl se ovládat.Pak zmáčkl můj zadek.

"Jdu si hrát nahoru s panenkami."Řekla Aviana a odešla.

"Kdo řekl že mě budeš takhle trápit?"

"Já."Řekla jsem nazpět.Zašklebila jsem se na něj,pak jsem vyskočila.Rachle jsem šla ven k bazénu a tam jsem si svlékla oblečení.Skočila jsem do bazénu a on taky.

"Dobře voda mi pomůže se v tobě cítil líp."Řekl a začal líbat můj krk.Ethan mě přitlačil na kraj bazénu a začal do mě vnikat.Bože mi jsme měli tak dokonalí  sexuální život! Zastavila jsem Ethana když jsem slyšela někoho přijíždět na příjezdovou cestu.

"Kurva! Musíme vylézt z bazénu a chovat se jako by jsme zrovna vylezli z bazénu.Rychle utíkej do svého pokoje!"Řekla jsem Ethanovi. Popadli jsme všechno naše oblečení a utíkali do svých pokojů.Usušila jsem se dala na sebe nějaké to oblečení pak jsem šla do pokoje za Avianou a začala si s ní hrát.

Podívala jsem se z okna a uviděla že je to jen pošťák.Přišla jsem do Ethanova pokoje a uviděla jsem ho jen ve vysokých černých ponožkách a boxerkách.

"Čau sexouši."Řekla jsem a lehla si na jeho postel.

"Ahoj krásko."Řekl a sedl si vedle mě.Usnuli jsme a spali jsme až do 6 do večera dokud mě neprobudil zvonek.



Děkuji za přečtení 

Chůva   E.D.Where stories live. Discover now