Chapter 5

1.5K 40 0
                                    

"UM SOFIE...ETHAN NÁS TROCHU KRYJE!"Zakřičela Avian. Otočila jsem se abych se podívala o čem to vlastně mluvila a pak jsem uviděla Ethana jak se snaží protlačit davem aby se ke mě dostal.

"Aviano jdi najít Graysona a Aarona,pak mi napiš abych věděla že jsi v pořádku a kdyby se náhodou něco stalo tak volej 911."Řekla jsem a nechala ji odejít a ona utekla pryč aby je našla.

Ethan ke mě přišel."Ethane ne." Řekla jsem.On kolem mích boků obtáhl své ruce a začal mě líbat.Mám pocit že je to něco špatně ale cítím se dobře.Pokoušela jsem se ho odstrčit,ale začal posunovat ruce po mích zádech víš a víš.

Vzal mě do náručí a odnesl mě do pokoje kde jsme ho předtím našli.Položil mě na postel a začal ze mě svlékat oblečení.

Sofie, nedělej to ty víš že je to nelegální.Přestaň.Ale já to chci.Říkala jsem si celou dobu v hlavě.

Svlékla jsem Ethanovi tričko,on si lehl mezi moje nohy a líbal mi břicho.Cíla jsem že mi dělá cucfleky. Svlékl si i boxerky.

Jsi panna.Hodné dítě a pilný student.

Ethan mi svlékl kalhotky a přímo zabořil hlavu mezi má stehna a já jsem ho hladila a tahala za vlasy.

Co to děláš,ten kluk je opilý?!Přestaň. znovu jsem si řekla v hlavě.

Přestal a začal si nasazovat kondom.

Má přítelkyni.

Pořad mě líbal ,ale pořád do mě nevnikl.

Prosím Aviano pomoz mi.

Avianin pohled

Měla jsem pocit že moje sestra má nějaké potíže.Držela jsem se Graysona za ruku a vedla ho do pokoje kde jsme našli Ethana.

Sofiin pohled

Díky Bohu.

Grayson Ethana odtáhl a já jsem se hned začala oblékat.

Když jsem byla oblečená přiběhla jsem k Avianě o objala jsem,protože brečela."Všechno je v pořádku,Neboj už jsem u tebe."Zašeptala jsem jí. Ona kývla a stále brečela na mém ramenu.Zvedla jsem ji a odvedla k Aaronovi který ji odvedl pryč.

Grayson řval na Ethana který na půl spal a byl opilý. "Graysone to je moc! Pojďme prostě zavést domu a počkat až se z toho vyspí.Jsem si jistá že jeho holka nebude stokrát ráda až se dozví že se se mnou pokoušel vyspat a ještě s nějakou brunetou. Potřebuji vzít Avianu domů začíná se bát." Řekla jsem mezitím co jsem pomáhala Ethanovi vstát,ale on se pořád motal kolem a pořád něvco mumlal o motýlcích v břiše.Najednou vyhodil z pokoje flašku vína.

Uskočila jsem. "Nemůžeme jet domů jsou 4 hodiny ráno a jsme všichni unavení a navíc Ethan bude určitě celou noc zvracet.Co kdyby jsme dali všechny naše peníze dohromady a zkusíme si najít nějaký hotel na noc?"Zeptal se Aaron a já jsem jen přikývla a zavolala mamce.

"Haló?"

"Ahoj mami.Poslouchej,našli jsme Ethana ale budeme muset zůstat v New Yorku přes noc. Je už moc pozdě a Ethan asi povrací celé auto."Zakřičela jsem přes hluk v klubu.

"Dobře zlato. Posílám ti peníze na kartu a taky se prosím postarej o Avianu.Tak zatím ahoj."

Schovala jsem mobil do kapsy.Vzala Avianinu ruku a sledovali jsme Graysona a Aarona jak vedou Ethana ven.

--

Pronajali jsme si luxusní pokoj,byl bílo zlatý. Aviana usnula v posteli s Graysonem,Aaron spal sám a já jsem spala s Ethanem.Co právě teď potřeboval Ethan nejvíce tak bylo pohodlí. Přikryla jsem Avianu a dala jsem jí pusu na čelo, pak jsem ještě objala Graysona a Aarona a děkovala jim za to že byly ochotní jet se mnou.Oblékla jsem se do dlouhého trička,šortek a ponožky.Snažila jsem si lehnout do postele tak abych nevzbudila Ethana.

Byla jsi dost blízko toho aby jsi přišla o svoje panenství.Bůh ví že tě zachránila sestra.Sofie jestli se budeš chovat jako dnes tak to v životě nezvládneš.

V posteli jsem se otočila a uslyšela že Ethan vydává nějaké zvuky. Zachrápal a pak otevřel oči."Sofie?Pane Bože jsi v pořádku?!"Zeptal se.Kývla jsem a usmála se na něj.

"A jsi i ty v pořádku?"Zeptala jsem se s úsměvem.

Naznačil mi že ne,pak se hluboce zadíval do mích očí. Přiblížila jsem se k němu a obmotala jsem ruce kolem jeho teplého těla."Tvoje holka mi napsala,pokud to nebyl holka jen na jednu noc."Řekla jsem a zamračila jsem se.

Ethan kývl a položil si hlavu na mé rameno.

"Děkuju že se o mě staráš.Nechtěl jsem s tebou spát takhle.Doufám že jsem ti nijak neublížil."Zašeptal.

"Neublížil jsi mi."Šeptla jsem mu do ucha.

"Dobrou noc Sofie."

"Dobrou noc Ethane."

Pak jsem se převalila na druhý konec postele a modlila se aby se mě nedotkl.



Děkuji za přečtení a taky přeju Ethanovi a Graysonovi Všechno nejlepší k narozeninám 💜💜💜💜

Chůva   E.D.Where stories live. Discover now