Chapter 3

2.3K 49 8
                                    

Probudila jsem se ve své posteli.Moje ruka byla v sádře a nohy jsem měla obvázané. Pokoušela jsem se zvednout, ale bolest mi vystřelovala do pravé nohy.Odkulhala jsem do koupelny a tam viděla Ethana jak se fotí v zrcadle.

"Ahoj kryplíku" Řekl s úsměvem. Chytl mě za moji zdravou ruku a pomohl mi do koupelny.Zastavila jsem se vedle něj podívala jsem se na sebe do zrcadla."Vypadám jako vrak starého vlaku."Řekla jsem a při tom jsem se dotkla mého odraného obličeje.

"Myslím že vypadáš nádherně." Pošeptal mi Ethan do ucha.Usmála jsem se na něj a on si mě mě přitáhl do objetí.Tajně se snažil vyfotit fotku nás dvou na Snapchat. Objala jsem ho a on mi pak stlačil  nos.

"moje rodiče dají Avianě domácí vězení za to že takhle utíká z domu.A postihne mě konec jako ubohého námořnictva."Řekla jsem při tom co mě Ethan nesl dolů ze schodů. Grayson byl dole a hrál s Avianou dole a hrál s ní nějakou hru na Xboxu.

"Podívejme se kdo se nám to probudil."Řekl Grayson. Aniana vyskočila a přiběhla ke mě."Je mi hrozně líto co jsem udělala."Řekla a rozbrečela se.Obtáhla kolem mě ruce a já jsem stála a objímala svoji malou sestru.Usmála jsem se na ni a pak jsem přešla do kuchyně.Vzala jsem si mobil z pultu a zkontrolovala zprávy.

Měla jsem tam 20 zpráv od Aarona.

"Jsi v pořádku?"

"Napiš mi."

Zasmála jsem se,zavřela oči a napila jsem se pomerančového džusu."Aviano mohla by jsi mi pomoct do sprchy.Smrdím jako krev."Stále jsem měla na sobě tričko od krve.Aviana se na mě podívala a naznačila že ne.

"Já ti pomůžu."Řekl Ethan a rozšířili se mu rozničky.

"Nemusíš a navíc se před kluky stydím..."Zašeptala jsem,ale Ethan mě už zvedal a odnášel mě do koupelny mých rodičů.

Ethan mi pomohl sundat si oblečení, sundal obvazy a strčil moji ruku do sáčku aby se mi nenamočila sádra.Dost jsem se styděla.Byla jsem nahá před svojí chůvou.Když voda dopadala na mé tělo začala mi zase krvácet stehna.

Ethan mě usušil a vyměnil obvazy na nohou.

Vrátila jsem se zpátky do obýváku a dala si malého šlofíka na gauči.

"Jsi tak krásná Sofie. Od momentu co jsem tě poprvé uviděl jsem se do tebe zamiloval.A ano přinesl jsem kondomy abych s tebou mohl mít sex,ale ty jsi ví než jen hračka.Jsi krásná,chytrá no prostě perfektní.Asi mě neslyšíš takže nebudeš vědět že jsem něco řekl."Řekl hlas. Ethan. To on mi šeptal do ucha všechny ty věci.To se mi nezdá.Pane Bože! Slyšela jsem ho jak odchází nahoru a když jsem otevřela oči už tam nikdo nebyl.

Odkulhala jsem k oknu a viděla jak Grayson ukazuje Anianě backflip. Zasmála jsem se a neuvědomila že je to okno otevřené,protože se na mě najednou podívali a zamávali mi,ale já nemohla jít k ním a promluvit si s nimi.Musela jsem mluvit s Ethanem.Musela jsem mu říct že jsem do něj taky zamilovaná.

Potichu jsem se dokulhala nahoru a a otevřela dveře od Ethanova pokoje.Ležel na posteli a spal. Připlížila jsem se k němu a lehla jsem si vedle něj.Obtáhla jsem ruce kolem něj a usnula.Může se probudit šťastný:) 

O hodinu později

Ethan se mnou třásl."Hej kdy jsi sem vůbec přišla?"Zeptal se a opřel se o lokty.

"Dobře, po tom co jsi mi pošeptal do ucha že mě miluješ ,dokulhala jsem se sem abych ti řekla že tě taky miluji,ale ty jsi spal."Řekla jsem s pohledem na zem. Ethan se usmál a zvedl mi bradu aby se mi mohl podívat do očí.Něžně mě políbil. "Ale ty kondomy použiješ na mě ne?" Zeptala jsem se a zasmála."Možná,ty víš že by to bylo nelegální ne?"

Zamračila jsem se. Úplně jsem zapomněla že už je to v mém věku nelegální a že by ho mohli zatknout.Ethan si všiml že se mračím a tak mi zmáčkl nos."Promiň,ale to nemůžeme nechci tě ohrozit"Řekla jsem s úsměvem.Ethan přikývl a lehlsi zase zpátky na postel,objal mě a políbil mě na čelo.

Odkulhala jsem zase do svého pokoje s pocitem že se nic nestalo.Ethan ale po chvíli sešel dolů.Podívala jsem se na něj,ale on na mě už ne.

Pro neznámý důvod mi začaly téct z očí slzy a zhroutila jsem se na podlahu.



Děkuji za přečtení

Chůva   E.D.Where stories live. Discover now