Chapter 6

1.5K 35 3
                                    

Probudila jsem se v prázdném pokoji. Vstala jsem a na šatníku byl vzkaz.

*V bazénu.Pořídil jsem ti plavky.*

Podívala jsem se na modré plavky které leželi na stole. Oblékla jsem si je. Vyšla jsem z pokoje a šla do bazénu.Tam jsem našla Ethana a Aarona jak si hrají s Avianou Grayson seděl na kraji bazénu. Ou on byl tak sexy.Huh? Viděla jsem ho jak si skousává ret,když jsem přišla blíž.

"Vypadáš dobře."Zakřičela Aviana z bazénu.Zvedla jsem palce nahoru a zahihňala.Sedla jsem si vedle Graysona.

"Máš něco proti bazénům?"Zeptala jsem se a zasmála se. Graysonova ruka popojížďela nahoru po mích zádech a já jsem se zachvěla.Začal se ke mě naklaňovat a nebyli jsme daleko od pusy když v tom mě strčil do vody.

"ČURÁKU!"Zakřičela jsem a ukázala na něj prostředníček.Byl ve vodě a smál se tak moc až mu tekli slzy.Potopila jsem se pod vodu a napadla Graysona zezadu.

"Neuvědomil jsi si že jsem silnější než ty. Pravda?"

Řekla jsem a vyšplhala mu na ramena.

"Takže kluci proč jste mi dali tak obyčejné plavky?"

Grayson ukázal na Ethana,který na mě zamával.Naklonila jsem hlavu před Graysonův obličej."Vidím že jste na stejné úrovni."Řekla jsem a pak jsem udělala dokonalý backflip.

Stále jsem uměla nějaké cviky z gymnastiky,přece jen jsem tam chodila 14 let.

Připlavala jsem k Ethanovi a Avianě."Takže pane dozvěděla jsem se že to byl tvůj nápad mi dát tyhle plavky,které mi moc nesluší."Obvinila jsem ho.

Ethan přikývl a pak mě ponořil pod vodu.Zakřičela jsem a bublinky pod vodou se rozletěli do různých světových stran.Začala jsem plavat ke dnu.

Následoval mě a sedl si na střed dna se mnou.Podívala jsem se na něj a usmála se.

"Jsi tak krásná Sofie. Od momentu co jsem tě poprvé uviděl jsem se do tebe zamiloval.A ano přinesl jsem kondomy abych s tebou mohl mít sex,ale ty jsi ví než jen hračka.Jsi krásná,chytrá no prostě perfektní.Asi mě neslyšíš takže nebudeš vědět že jsem něco řekl."

Zase jsem si vzpomněla na jeho slova. Nemohla jsem nic dělat tak jsem se k němu přiblížila a políbila ho.

Bylo to trochu zvláštní,bylo to pod vodou.Vyplavala jsem nad hladinu a plavala k žebříku.Nemohla jsem vidět jeho reakci,bylo to tak trapné.Vylezla jsem z bazénu a usušila se.Slyšela jsem někoho jak jde za mnou do hotelu.Otevřela jsem dveře od pokoje a jakmile jsem je zavřela vstoupil Ethan.Zavřel a spěchal ke mě.

Ethan roztrhl mé plavky a vrhl mě na postel.Roztáhl mi nohy a začal mi líbat břicho nahoru a dolů."Budeš se cítit moc dobře baby."Zašeptal mi do ucha.Chytila jsem se ho kolem zad a začala zarývat nehty a zastavila jsem se až na krku.Daroval mi několik milých kousnutích po celém těle.Posunul hlavu k mému přirození a ponořil tam svůj jazyk.Tahala jsem ho za vlasy a zavzdychala jsem.Všimla jsem si že mě celou vylízal.

"Jsi si jistá že to chceš?" Zeptal se mě a já jsem mu stáhla kalhoty. Přikývla jsem,sedla si a začala ho líbat.Pak ho vytáhl a vnik do mě.Z očí mi vyhrkly slzy a začaly mi stékat po obličeji.Celkem to bolelo.

Brzy jsem ucítila tlak na bocích to proto že s nimi Ethan začal pohybovat."Řekni mé jméno."

"OHHH ETHANE TVRDĚJI!!"Zakřičela jsem.

Už jsme se udělali a najednou jsem uslyšela Graysona jak přichází tak jsme se rychle oblékli a dělali že se díváme na televizi.

"Hey lidi proč jste odešli z bazénu?"Zeptal se Grayson.

"Nebylo jí moc dobře tak jsem šel s ní a dal jí nějaký prášek."Ethan byl tak sexy když se snažit předstírat že se ni nestalo.

"Dobře,tak pojďme se všichni obléct a vyrazíme domů."Řekl Grayson. Oblékla jsem si nějaké neobyčejné oblečení co měla Aviana pro mě v batohu a šli jsme do aut.

"Takže hádám že budete nablízku lidi,ne?"Zeptala jsem se.Kluci kývli a nasedli do Graysonova auta.

Když jsme nastopili do auta Avi pustila rádio a začalo hrát"Often" by Weeknd,zašklebila se na mě."Vím že se cítíš dobře a vím i to že jsi se vyspala s Ethanem." Řekla,zašklebila se a mrkla na mě.Já jsem se jen zasmála a přikývla.

"Nesmíš to nikomu říct!Ani tvým panenkám,které určitě dělají jen dobré skutky."Zasmála jsem se.

Aniana se na mě podívala dost znepokojivě."Vím že to je nelegální."Mít sex s 18-ti letím a naopak.Po pravdě bych nic říkat neměla."Řekla s úsměvem.Objali jsme se a pak započali naši 4 hodinovou cestu domů.


Děkuji za přečtení

Chůva   E.D.Kde žijí příběhy. Začni objevovat