Chapter 7

1.2K 32 0
                                    

Dopadla jsem obličejem na postel.Byla jsem vyčerpaná.Posledních pár dní byly ty nejšílenější jaké jsem zažila.

Uslyšela jsem klepání na dveře a vešla mamka."Ahoj zlato,můžeme si promluvit?"Řekla s úsměvem.Přikývla jsem a ona si sedla vedle mě na postel."Poslouchej nevím jak ti mám říct jak moc jsem na tebe hrdá.Pomohla jsi svým přátelům a taky jsi zachránila několik vztahů.Dávám ti svolení si dělat co chceš a jít kam chceš,ale prosím tě jen neber drogy."Vyskočila jsem z postele a objala ji."Moc ti děkuji!!"Zakřičela jsem.Hned jsem utíkala dolů a nasedla do auta.

Vydala jsem se za Ethanem.Bože jeho dům byl opravdu obrovský.Zaklepala jsem na dveře a všimla si že jsou otevřené.Vešla jsem dovnitř a zavřela za mnou dveře. Viděla jsem na zábradlí viset podprsenku.Ale ne. Následně jsem se rozešla do po schodech nahoru. Zaslechla jsem jak se někdo hihňá a skotačí,vycházelo to z dveří které nebyly daleko ode mě.

Vešla jsem dovnitř a viděla jak Ethan líbá nějakou blondýnu.Poznala jsem ji z mojí školy."Chloe?"

Oba přestali a zírali na mě."Kurva Sofie podívej-"

"Ne ne,promiňte že jsem vás přerušila.Přišla jsem abych se podívala co dělá Grayson. Jen pokračujte v tom co jste měli rozdělané.Už jsem na odchodu..."Řekla jsem,otočila a uviděla Graysona. Vzala jsem ho za ruku a odtáhla jsem ho dolů a pak až do auta.Dost mě překvapilo že neměl žádné námitky.

"Kam jedem kapitáne?"Zeptal se.Podívala jsem se na něj a zašklebila se."2 můžou hrát tuhle hru."

Vzala jsem nás do obchoďáku a první obchod který jsme navštívili byl obchod Victoria's Secret."Dobře takže ty mě vyfotíš ve spodním prádle a přes Snapchat mu pošleš tu fotku."Řekla jsem mezi tím co jsem si vybírala podprsenku a kalhotky které k sobě ladily. Grayson přikývl a pak jsme do kabinky.

"Proč to děláme?"Zeptal se.Řekla jsem mu všechno o tom jak jsem se s Ethanem vyspala a o tom jak to dělal s mojí spolužačkou.

Grayson se zasmál a pak si mě prohlédl od shora dolů.Přišel ke mě blíž a začal mi dělat cucfleky na krku."Podívej teď můžeš říct všechno na rovinu."Řekl Grayson.

"Sakra.Myslím že můžu."Řekla jsem a mrkla na Graysona. Strčila jsem ho na gauč v celkem dost velké kabince a sedla jsem si na něj.Dal si ruce na můj zadek a začal mě líbat na klíčních kostech.Začala jsem vzdychat."Líbí se ti to?"

   "Jsi tak krásná Sofie. Od momentu co jsem tě poprvé uviděl jsem se do tebe zamiloval.A ano přinesl jsem kondomy abych s tebou mohl mít sex,ale ty jsi ví než jen hračka.Jsi krásná,chytrá no prostě perfektní.Asi mě neslyšíš takže nebudeš vědět že jsem něco řekl." 

"Graysone..."Řekla jsem a zastavila jeho líbání.

On se na mě podíval se smutným pohledem."Libí se mi to ale vím že je to špatně.Myslím že bude lepší když půjdu domů."Řekl a já jsem mu dala pusu na nos.

On odešel a já jsem se oblékla.koupila jsem si podprsenku a kalhotky.Odešli jsme do auta.

"Sofie proč nakupuješ s mým bratrem?"Zeptal se mě Ethan.Zíral na Graysonovu kapuci.Já jsem se podívala na Graysona který ukazoval na Ethana. Povzdechla jsem si.

"Ethane mohli by jsme jít někam kde není zima?"Přikývl a nastoupila jsem do jeho auta.Jeli jsme do Starbucks a sedli jsme si ke stolu uvnitř."Poslouchej chtěla jsem se ti pomstít a chtěla jsem a by Grayson vyfotil sexy fotku na které budu já a poslat ti ji."Zašeptala jsem.Položila jsem si hlavu do dlaní.

Ethan zvedl moji bradu a podíval se mi do očí."Nerespektuji to.Myslel jsem si že jel cvičit,ale spletl jsem se.Můžeme na to zapomenout?"Zeptal se.Přikývla jsem a on se na mě usmál. Vydechl a zaslechla jsem "Děkuji ti".Odešli jsme.Vyhodil mě u mého domu.

Vešla jsem a hned jsem si to namířila do pokoje Aviany."Holka potřebuji radu."Řekla jsem a sedla jsem si vedle ní na zem.Malovala si.

"Co je?"Řekla a otočila se ke mě.

"Řekni mi proč bych nemohla milovat Ethana Dolana."



Děkuji za přečtení

Chůva   E.D.Where stories live. Discover now