Chapter 12

818 25 4
                                    

Byl čas jít do školy,zase.Oblékla jsem si bílé tričko s dlohým rukávem,rifle a bíle Converse. Vlasy si stáhla do culíku a namalovala jsem si linky.Šla jsem probudit Avianu ,ale když jsem přišla do jejího pokoje nebyla tam.

Šla jsem dolů hodila batoh ke dveřím.Ethan dělal snídani pro Avianu. "Proč jsi oblečená?"Zeptal se Ethan a podal Avianě snídani.

Podívala jsem se na něj."Protože jdu do zasrané školy a nemůžu zůstat doma napořád."Řekla jsem a zapnula si mobil. Klikla jsem na Snapchat a viděla že Ethan mi dal fotku na Story a byly tam jen jeho rty.

Popisek:Čekání na polibek od té pravé dívky.

Obrátila jsem oči v sloup a pak se podívala na čas.Sakra přijdu pozdě.

"Aviano musíme hned jít!"Řekla jsem a rychle jsem utíkala k batohu.

Aviana zatřásla s hlavou."Ethan nás přece bere." Řekla a šla si pro batoh který ležel na gauči.Vzala si obědovou krabičku a šla ke dveřím.

"Po škole mám hodinu focení."Řekla jsem a vzala si klíčky od auta.

"Ale vždyť si jediný fotograf na škole tak myslím že by tě mohli omluvit."Řekla Aviana s úsměvem a vzala mi klíčky z ruky.

Nebudu se chovat jako Ethanovo děcko.

Ve škole jsem si spokojeně sedla a pozdravila kamarády. Měla jsem proslov o nějaké hře.

"Ahoj všichni.Pokud nevíte jsem prezident studentské rady.Chtěl bych nabýt program hry určit den a tanec.Jména které budu číst budou prodávat občerstvení a lístky.

Penny

Sally

David

Chloe

Michael

A lístky Jordan a Edith

A teď plováci.Budou zápasit s jiným týmem. Budou si muset přinést nějaké plováky.Pro nás potřebujeme tým který bude stát při sobě.Když bude potřebovat někdo pomoc.já budu chodit kolem a fotit do ročenky."Dořekla jsem.

"Slečno Sofie vraťte se na své místo."Řekl pan F. kývla jsem a vrátila se.

Šla jsem do knihovny paní Carringtonová,knihovnice,Tu hru milovala,takže jsme si sedli k mému laptotu a začali vše plánovat.

Školní den proběhne rychle.Myslíte si že zůstanu dýl po škole a budu vše plánovat.Ne!Udělal jsem to během školy.Jediné co mi zbývalo byla výzdoba v tělocvičně pro tanec.

Grayson mi pomohl s výzdobou.Stála jsem na žebříku a zavěšovala jsem ozdoby."Um Sofie ten žebřík se dost hýbe..."Řekl Aaron který k nám přicházel.

"Jo zprávím to jakmile zavěsím tohle-AH!"Zakřičela jsem.Žebřík se zhroutil k zemi a já s ním.Naštěstí jsem přistála v Graysonově náruči. Graysone Pusť mě a pak musíme postavit žebřík.

"Dobře,ale pak jdu pomoct mé holce s rozteskáváním."Řekla a ukázal na Rebeku která na mě mávala.Zamávala jsem jí nazpět.Řekla jsem potichu Graysonovi děkuji a běžela k Rebece. Byla kapitánkou roztleskávacího týmu.

Děláš gymnastiku tak co kdyby jsi ukázala holkám nějaké kroky?"Řekla a poskakovala nahoru a dolů.Kývla jsem.Bundu jsem hodila na zem.

"Dobře jdu na to."

Začala jsem utíkat a mé tělo se hýbalo do různých směrů a udělala jsem asi milion salt.Pak jsem perfektně dopadla a podívala na holky,ale ony se na mě nedívaly.Dívaly se na někoho v tělocvičně.Otočila jsem se a uviděla zlo.

"Ethane co tady děláš? Řekla jsem ti a Avianě taky že musím připravovat hru. A taky mám fotbalový trénink."Řekla jsem a ukazovala všude kolem po sportovním areálu.

"Vím jen jsem ti chtěl říct že beru Avianu do obchoďáku.Taky se ke mě nemusíš pořád chovat tak hnusně."Řekl.Mrkl na holky odfrknul si a odešel.

Podívala jsem se na holky a ony se na mě dívali s úžasem a uznáním."Tak tohle bude trvat dlouho.Hej Graysone nechceš do Starbucks?"Řekla jsem a zvedla jsem si bundu ze země.

Kývl."Můžu řídit a pak tě vzít na trénink."Řekl a políbil svou holku na rozloučenou.

Vyšli jsme ze školy a nastoupili do jeho Camara.Bylo celé černé a sexy.

Ve Starbucks jsme si sedli k oknu."Tak jak se vám s Ethanem daří?"Zeptal se a já si odfrkla.

"Spíme spolu ze zlosti.Tak co myslíš?"Zeptala jsem se ho a on jen kývl.

Když jsem usrkávala ze své kávy tak někdo začal klepat na okno.Lekla jsem se tak jsem celé kafe vylila na okno.

"Ty jsi si jich nevšiml?"Zeptala jsem se Graysona a Ethan a Aviana přišli k nám.Ethan si sedl vedle mě.

"Ahoj zlatíčko."Řekl Ethan a pohladil mě po hlavě.

"Mám trénink."Řekla jsem.

Ano lidi.Měla jsem naplánované jít za školu.

"Sofie počkej."Zakřičel Ethan. Nemohla jsem od něj protože byl rychlejší a silnější než já.

"Nech mě tě tam odvést.Usmál se a já jsme nastoupila do jeho auta.Když jsme přijeli do školy nic jsem mu neřekla.

--

Po tréninku jsem přijela domů.

Doma jsem šla rovnou do sprchy a když jsem z ní vycházela Ethan si zrovna čistil zuby."VYPADNI!"Zařvala jsem.Ethan zatočil s hlavou a podal mi ručník.

"Chováš se jako bych tě nikdy před tím neviděl nahou."Řekl a ušklíbl se.Vyplivl pastu a otočil se ke mě.

"Potřebuji do postele Ethane."Řekla jsem a drze jsem se na něj podívala.Než jsem vešla na chodbu tak mě Ethan Plácl přes zadek.Vyplázla na něj jazyk a vešla do pokoje.



Děkuji za přečtení.

Chtěla bych vám popřát všechno nejlepší do nového roku a hlavě bych chtěla popřát mojí kamarádce   k dnešním patnáctým narozeninám hodně štěstí zdraví a lásky. ♥♥♥ Mám tě ráda.♥♥♥ Určitě si přečtěte její příběh.♥♥♥

Chůva   E.D.Where stories live. Discover now