Chapter 20

519 21 0
                                    

"TY DĚVKO!" Zakřičel Ethan a rozešel se ke mě. Aviana stála na schodech a dívala se na nás.

"Samozřejmě že je opilý." Řekl Graysona postavil se přede mě.Začala jsem se trochu bát.

"Ethane proč řídíš opilý?" Zeptal se ho Grayson a zkřížil ruce.

"PŘIŠEL JSEM ŘÍCT TÉ DĚVCE ŽE JE KONEC PROTOŽE MĚ PODVEDLA!" Zakřičel Ethan. Začali mi slzy stékat po obličeji.Podívala jsem se na Avianu která byla taky dost vystrašená.Ethan se pokusil jít ke mě ale Grayson ho zastavil.

"NECH MĚ ABYCH JÍ UKÁZAL JAK SE CÍTÍM!" Zakřičel a odstrčil Graysona. Jakmile ho odstrčil tak spadl na mě a já jsem ho začala kopat a fackovat. Jeho ruka se obmotala kolem mého krku.

Aviana křičela z plných plic. Grayson se pokoušel odstrčit Ethana pryč ale nepovedlo se mu to. Pokoušela jsem se oddělat jeho ruku z mého krku,ale on ještě přitlačil a hrozně ho zmáčkl.

Začal mě dusit a já pomalu začala jsem lapat po dechu.

Grayson ho konečně odstrčil a hodil na zem. Aviana ke mě přiběhla a pomohla mi se dostat do patra.Šli jsme do pokoje mých rodičů a ona zamkla.

"Můžeš dýchat?"Zeptala se a já kývla. "Můžeš dýchat?!" Naznačila jsem jí že ne a ona mě objala. Podala mi trochu vody kterou si původně nesla pro sebe. Vypila jsem ji a hned jsem se cítila líp.

"Cí-cítím se l-líp." Podívala jsem se na sebe do zrcadla.Měla jsem tmavé otlaky na krku od toho jak mě Ethan škrtil.Tohle není on.To je opilý Ethan. Zavřela jsem oči a přitáhla jsem Avianu do objetí.

Sedli jsme si na postel a zaposlouchali se do boje který dole vedli Ethan a Grayson.



Děkuji za přečtení


Chůva   E.D.Where stories live. Discover now