Chapter 2

2.5K 63 11
                                    

Bylo 7:30 ráno a Ethan připravoval Aviaru do školu,protože má třída vyhrála matematickou soutěž, nemáme teď 3 týdny školu. Takže do té doby než se rodiče vrátí z dovolené si můžu dělat co chci.

"Aviano jdi si vyčistit zuby nebo přijdeš pozdě" Zakřičel Ethan přes hudbu která hrála v kuchyni.Přišla jsem k ostrůvku v kuchyni a sedla jsem si na židli.Podívala jsem se na Avianu,která seděla vedle mě a pošťouchla jsem ji palcem do zad.Ona pak utíkala nahoru si vyčistit zuby.

"Takže ty myslíš že máš všechno pod kontrolou?"Zeptala jsem se Ethana. Rychle kývl a pak perfektně otočil palačinku na pánvi.Podíval se na mě a mrkl.Měl na sobě Adidas tepláky a Vans mikinu. Sakra on vypadá tak moc sexy. Počkat co?

Podívala jsem se na něj ještě jednou než jsem odešla nahoru, abych se oblékla.Zíral na mě. Zajímalo by mě k čemu měl ty kondomy...

V pokoji jsem si oblékla mikinu a legíny,vzala jsem si mobil a peníze a seběhla dolů. Viděla jsem že Aviana a Ethan byly pryč,protože ji musel odvést do školy. Ušklíbla jsem se, popadla jsem klíče od mého auta a odešla.

Nemám řidičák, ale zákon říká že můžu řídil do jedenácti hodin večer. Takže jsem chtěla mít nějakou tu výhodu.

Vjela jsem na parkoviště u obchoďáku a vystoupila jsem z auta s velkým úsměvem na tváři.Ach jak já miluji dny kdy nakupuji. Byla jsem ve Starbucks když jsem uviděla Ethana jak sedí u stolu.Ale to nebyl Ethan...  

Přišla jsem k tomu klukovi. Usrkáva jsem ze svého pití a sedla jsem si na židli před ním.On se na mě okamžitě podíval  a usmál se.Nevěděla jsem jistě jestli to je opravdu Ethanovo dvojče,ale zkusila jsem se zeptat."Tvůj bratr mi dělá chůvu." Řekla jsem s pokusem abych se nezačala smát na celé kolo.

"Nepokoušel se jen tak náhodou dostat do tvých kalhotek? Počkat...máš malou sestru nebo tak něco?"Zeptal se a já jsem přikývla a opřela se o židli.

"Přišel z obchodu domů s kondomy."Řekla jsem a Grayson se zasmála a pak se ne mě podíval.

"Dobře,vím proč.Jsi krásná a máš hezký zadek,ale kdyby jsi mi dala adresu,přijel bych." Wow. 2 hezcí kluci zůstanou u nás doma. Vyměnili jsme si čísla a pak jsme šli společně nakupovat.

Když jsme vycházeli z Adidas obchodu začal mi zvonit telefon.Ani jsem se nepodívala na to číslo a hned jsem ho zvedla.

"Kde jako jsi!"

Ethan.

"Jsem v obchoďáku."Řekla jsem a zahihňala jsem se.

"S klukem?"

"S tvým bratrem."

Ethan zavěsil.

Přivezla jsem Graysona domů než ho sestra vyhodila u obchoďáku.Vešli jsme do našeho domu a uviděli Ethana jak stojí blízko dveří s překříženými rukami.Podívala jsem se na Graysona , který se ušklíbl. Pane Bože 2 sexy kluci u mě doma."Dobře,jdu nahoru do pokoje." Řekla jsem. Ethan se na mě podíval s jeho krásnými oči.

Nahoře jsem se pokoušela obléct do něčeho co bude vypadat sexy,když jsem volala Avianě. Právě čekala na autobus který ji měj přivést domů.Zvedla telefon:

"Co je?"

"Takže Ethanovo dvojče je tady. Aviano máme 2 sexy kluky v našem domě a nemám nic na sebe. Potřebuji pomoct!" Zaječela jsem.

Slyšela jsem jak někdo blízko  Aviany  děla zvuky,ale po chvíli se vrátila k hovoru."Legíny a tvoje Adidas mikina. Kluci se nedívají na sexy holky,ale na vážné s hezkými zadky." Poděkovala jsem jí a zavěsila jsem.Pak jsem si nazula moje Nike ponožky,upletla jsem si dva copánky a sbírala odvaho na to sejít dolů.

Přišla jsem dolů zrovna když dorazila Aviana domů. Ukázala na mě palce nahoru když jsem brala z lednice colu. Ethan a Grayson se smáli něčemu v televizi.Přišla jsem do obýváku a přišla jsem tak aby viděli můj zadek.

Sedla jsem si na gauč a odemkla telefon.Měla jsem snad milion nepřečtených zpráv od mé nejlepšího kamaráda Aarona.Napsala jsem mu a pak zavřela oči.

"Tvrději Graysone!" Vykřikla jsem když do mě vnikl. Ethan líbal můj krk a prsa.Dosáhla jsem vrcholu a Grayson se do mě udělal.

"Ugh Sofie."

"Sofie."

"Sofie."

Když jsem se probudila zakřičela jsem: "MĚLA JSEM SAKRA DOBRÝ SEN!!! CO?" Ethan stál za mnou a já nejednou ucítila vinu. "Omlouvám se myslela jsem že jsi Aviana" Řekla jsem a sedla jsem si. Ethan přikývl. "Tvoje sestra zmizela utekla někde do lesů. Grayson už ji dávno hledá.Chtěl jsem ji hledat s tebou, ale ty jsi spala.Ale teď  jsi vzhůru a můžeš mi pomoct."Řekl Ethan podávající mi moje tenisky.

Rychle jsem si obula tenisky,vysvlékla jsem si mikinu a nechala jsem si jen tričko. Utíkala jsem nahoru a oblékla jsem si kraťasy pak jsme s Ethanem vyběhly ven. Rozdělili jsme se a utíkali jsme do různých směrů. Když jsem utíkala tak jsem si nevšimla že je přede mnou kopec.Zakopla jsem a spadla. Spadla jsem do křoví kde jsem se zasekla. Podívala jsem se na moje stehna. Byly celé pokryté krví. Vstala jsem a začala lézt na nějakou malou horu. "AVIANA!" Zakřičela jsem z plných plic. Moje stehna krvácela a bolela čím dál víc. Vykřikla jsem když jsem viděla že mám zlomenou ruku. Když jsem zaječela podruhé tak to znělo jako ohňostroj. Tamhle byla ta blbka.

Podívala se na mě a pak vydechla."Zkoušela jsem ti volat a psát že jdu vyfotit fotku lesu." Řekla a podívala se na ten krvavý masakr který jsem měla snad po celém těle."Musíme jít zpátky domů." Řekla jsem a najednou bylo pro mě těžké se nadechnout. Ne,ne,ne že to není astmatický záchvat.

Aviana mi pomohla domů.Ethan a Grayson nás museli vidět protože utíkali naším směrem. Aviana mě najednou pustila a já vykřikla protože jsem ucítila tlak na mých nohou.Ethan ke mě přiběhl zezadu a vzal mě do náručí.

"Graysone nastartuj auto musíme rychle na pohotovost!" Zaječel Ethan na svého bratra. Grayson vběhl do domu s klíčky a pak odemkl auto. Ethan mě posadil na zadní sedadlo."Krvácení přestává." Zašeptala jsem a Ethan podepíral moje tělo.



Děkuji za přečtení 


Chůva   E.D.Where stories live. Discover now