Κεφάλαιο 18

372 30 62
                                    


"Μαμα μου θα σου πω απλα μην θυμώσεις.. "λεω και εκείνη με κοιτάζει σοβαρή.



"Τι έκανες παλι;"ρωταει σοβαρή"ξερεις οτι εγώ δεν είμαι σαν τον πατέρα σου αλλα μην ξεχνάς πρεπει να μου λες τα παντα"λεει και εγω χτυπαω το μέτωπο μου με το χερι μου.




"Πολύ καλά η χαζη η Μια δεν μου είπε τίποτα ο Τζέιμς δεν είναι φίλος μου αλλά το αγορι μου ο Ιάκωβος ειναι ο γκόμενους της και απλα εχω φρικάρει"λεω και με κοιτάζει έντρομη.




"Κάτσε εισαι και με τους δυο ταυτόχρονα;"ρωταει σοκαρισμένη με γουρλωμένα τα ματια της και αν ήταν σε κάποιο καρτούν θα είχαν πραγματικά πεταχτεί.




"Μαμα συγκεντρώσου οταν σου μιλάω ο Λουκ ειναι πρώην μου που προσπαθεί να με προσεγγίσει ξανα και βρήκε την ευκαιρία αφου ο μπαμπας δεν το ξέρει να παραστήσει το αγορι μου."εξηγώ και με κοιτάζει πιο ήρεμη.




"Βρήκε ευκαιρία να κοροϊδέψει τον μπαμπά και ο Τζέιμς δεν λεει κατι και δεν κάνει φασαρία μονο και μονο επειδή σέβεται εσας"λεω και εκεινη γνέφει.




"Τέλεια επρεπε να μου το πεις εξαρχής αυτο ελα μαζι μου"λεει και με τραβαει απο το χερι στο σαλόνι. "Κάτσε"λεει και με σπρώχνει διπλα στον Τζέιμς.




"Γυναίκα τι κανεις;"ρωταει ο μπαμπάς μου κοιτώντας καχύποπτα όλους μας.




"Λοιπόν ο Τζέιμς ειναι το αγορι της κόρης μας αυτος ειναι ενας ηθοποιός που παίζει στην ίδια πλακέτα στην τηλεόραση με την Ειρήνη."λεει και ο μπαμπάς μου προσπαθεί να καταλάβει αν το εννοει ή αν κανει κάποια πλακα.



"Και γιατι ειπε πως...ειναι το αγορι της κόρης μας τοτε;"ρωταει φανερά προβληματισμένος.



"Μην ρωτας πολλα..και εσυ γλυκιε μου καλα θα κανεις να φύγεις"λέει και τον κοιταζει πολυ σοβαρή. Εκεινος απλα γνέφει χωρίς να πει κατι αλλο και φεύγει κλείνοντας την πορτα πισω του.



"Λοιπόν αρα εσυ θα παντρευτείς την κόρη μας;"ρωταει τωρα τον Τζέιμς και εγω αμεσως προσπαθω να το μπαλωσω.



"Μπαμπα μου δεν είναι ωρα τωρα για αυτα"λεω και ο Τζέιμς πιάνει το χέρι μου και το σφίγγει.



"Ναι θα την παντρευτώ την κόρη σας"λεει και γυρναω να τον κοιταξω ξαφνιασμένη. Τι ειπε μολις;;



"Τέλεια γαμπρε μου να κανονίσουμε να βγούμε να φαμε"λεει και εγω γελαω. Θεε μου που κατέληξα.

Actor in love [Book 2]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα