Κεφάλαιο 12

357 33 64
                                    





Ανοίγω τα ματια μου και κοιταζω δεξια και αριστερά. Στο μυαλο μου έρχεται το χθεσινό φιλι μου με τον Τζέιμς. Ο Λουκ κοιμάται ακομα και η πορτα ανοίγει. Ο Λουκ ειναι χωρις ρούχα και εγω φοράω την μπλουζα του.






Ο Τζέιμς με κοιταζει και εγω σηκώνομαι απο το κρεβάτι. Περπατάω στις μυτες τον σπρώχνω αργα εξω απο το δωματιο και κλείνω την πορτα πισω μου.






"Τι κανει αυτος στο κρεβατι σου;"ρωταει δυνατα χωρις να τον νοιάζει.






"Τζέιμς μην φωναζεις"απανταω αμεσως και εκεινος σφίγγει το σαγόνι του.






"Θα φωναζω οσο θελω"απανταει παλι δυνατα"πες μου σε άγγιξε;"ρωταει και εγω κοιταζω κατω"σου μιλαω γαμωτο κοιταμε"λεει και μου σηκώνει το πρόσωπο με τα χερια του"σε άγγιξε;"ξανα ρωτάει.






"Ασε με Τζέιμς. Μην νομιζεις οτι επειδή εγινε αυτο χθες μπορεις να έρχεσαι εδω και να φωνάζεις εχουμε τελειώσει εμεις οι δυο"λεω ήρεμα. Ξεφυσαει δυνατα και γυρναει και σπρώχνει το τραπεζι και πέφτουν οτι ποτήρια υπήρχαν κατω και σπανε.






Εγω κλείνω τα αυτιά μου για να επιτρέψω τον εκκωφαντικό ήχο. Η πορτα του δωματίου μου αλλα και της Μια ανοίγει. Ο Λουκ κοιταζει αγρια τον Τζέιμς και η Μια και ο Ιάκωβος απλως παρατηρούν τρομαγμένοι.






"Τι διάολο θελεις εσυ παλι εδω;"ρωταει ο Λουκ κοιτωντας τον και βαζω το χερι μου στο μέτωπό μου.






"Την άγγιξες γαμω την ζωη μου;"ρωταει ο Τζέιμς με προσπερνάει και τον πλησιάζει.






"Οχι"αναφωνω και τον πιανω απο το χερι καθως πτοσπαθω να τον σταματήσω. Στέκεται λιγα μετρα μακριά ακόμα..






"Ναι την αγγιξα. Χθες το βράδυ ελεγε το ονομα μου επανειλημμένα και ολη την ωρα μου εξηγουσε ποσο πολυ μαγαπαει οσο έμπαινα μεσα της"λεει ο Λουκ και ο Τζέιμς παει να τον χτυπησει πιανω το χερι του. Το τινάζει.





Σε δευτερόλεπτα βρισκομαι στο πάτωμα και χτυπαω την πλατη μου. Γυρνανε και οι δυο να με κοιταξουν ο Λουκ πέφτει στα γονατα και κοιταζει παντου να δει αν χτύπησα. Δεν μιλάω. Θα τον ρωτήσω μετα γιατι το ειπε αυτο.






"Εισαι μαλακας"ουρλιαζει ο Λουκ καθως φεύγει απο κοντα μου και πέφτει πανω στον Τζέιμς. Γαμωτο. Παω να σηκωθω αλλα ζαλίζομαι. Ο Τζέιμς προσπαθεί να τον χτυπησει ομως δεν τα καταφέρνει. Ο Λουκ θα τον χτυπησει ασχημα.






Actor in love [Book 2]Where stories live. Discover now