Κεφάλαιο 20

332 29 82
                                    







Σηκώνομαι νωρίς να παω για γυρισματα στο στούντιο. Ετοιμάζομαι και κατεβαίνω κατω να παρω ταξί. Ακουω μια κορνα και γυρναω να κοιτάξω. Βλεπω τον λουκ και μου κανει νοημα χαμογελαστος να παω και αυτο κάνω.




"Καλημερα μωρο μου"μου λεει και του χαμογελάω. Σκύβει και ενωνει τα χειλη μας. Ηδη εχω βαλει αγγελία για να νοικιάσω το σπιτι μου και εχω ηδη αγορασει ενα καινούργιο μακριά απο εδω. Μου αξίζει μια νεα αρχη.




"Καλημερα αγαπη μου"λεω και προσπαθώ να ξεχασω βαθια μεσα μου οτι εχει παει με την ροουζ ενω ηταν μαζι μου. Τα σημάδια στο πρόσωπο του απο τα χτυπήματα του Τζέιμς ακομα φαίνονται.




Δεν μιλαμε καθολου σε ολόκληρη την διαδρομή και αυτο την κανει πολυ αμήχανη. Οταν φτανουμε κατεβαινουμε και οι δυο και μπαινουμε στο στουντιο.




Πλησιαζω τον Στιβ που ευτυχώς ειναι τελειως μονος του και τον κοιταζω. Ο Τζέιμς με κοιταζει απο μακριά και τον κοιταζω και εγω και εκεινη την στιγμη η αδερφή μου παει και τον αγκαλιαζει και έπειτα σκύβει και φιλιούνται.




"Στιβ επειδη θελω να φυγω απο εδω δεν ξερω τι θα κανεις. Ή θα κανουμε τωρα σε 2-3 μερες τα γυρίσματα ή θα αλλάξεις το σενάριο ωστε να βγω απο αυτο"λεω και τον κοιταζω σοβαρη. Μόλις φίλησε την αδερφή μου. Η καρδια μου μολις εσπασε.




"Γιατι ξαφνικα θελεις να φυγεις;"ρωταει και με κοιταζει.




"Δεν παει αλλο εδω η ζωη μου θελω να κανω νεα αρχη και θα το κανω οποτε πες μου τι στο καλο πρεπει να κανω για να τελειωνουμε να φυγω."λεει και με κοιταζει σοβαρος.




"Ενταξει λοιπον θα ξεκινήσουμε απο σημερα για να τελειώσουμε τις επομενες μερες και μετά θα φυγεις απλα μπορει να μας παρει λιγες παραπανω μερες."λεει.




"Δεν πειραζει αρκει να τελειώσουμε με αυτα"λεω και εκεινος γνεφει.




"Ποιες σκηνες θελεις να γυρισουμε πρωτα;"ρωταει κοιτωντας με.




"Αυτες με τον λουκ καλυτερα που νιωθω και πιο ανετα"λεει και εκεινος γνεφει και γυρναω να τον κοιταξω. Κοιταζω απευθείας τα ματια του και αυτος σκύβει και ενωνει τα χείλη μας.




"Ξάδερφε προσεχε με αυτην που έμπλεξες"λεει ο Τζέιμς και ο λουκ γυρναει να τον κοιταξει. Ο τζειμς εχει το χερι του γυρω απο την μεση της αδερφής μου.




Actor in love [Book 2]Where stories live. Discover now