Κεφάλαιο 9

386 27 54
                                    




Οση ωρα ειμαστε εδω ο Λουκ δεν εχει αφησει το χερι μου και με κραταει ολη την ωρα αγκαλια. Ο Τζέιμς μας κοιταζει ολη την ωρα και η μονη που μιλαει εδω μεσα ειναι η αδερφή μου.






"Εε δεν παμε μωρο μου σιγα-σιγα;"ρωταει ο Λουκ και εγω γνεφω θετικα καθως σηκώνομαι μαζι του. Κοιταζω το χερι του Τζέιμς που το εχει σφίξει σε μπουνιά και μεσα μου τρέμω.





"Καλε μείνετε λίγο ακομα Ειρήνη ο Τζέιμς εσενα ηρθε να δει οχι εμενα"λεειη αδερφή μου καθως βαζει την ζακετα της πανω στο χέρι του Τζέιμς. Την μισώ.





"Νομιζω πως ειπα οτι θα φυγουμε. Αλλη φορα ο κύριος τζειμς να παίρνει τηλέφωνο πριν ερθει για να το ξέρουμε"λεει ο Λουκ και δεν φεύγει απο την θεση του και ο Τζέιμς σηκώνεται όρθιος.





"Δεν το ηξερα οτι πρέπει να κλείσω ραντεβού για να ερθω να πιω εναν καφε και να δω την Ειρηνη"λεει ο Τζέιμς στα μούτρα του Λουκ.






"Ε λοιπον θα το κανεις γιατι η Ειρηνη τωρα ειναι μαζι μου και μπορει να εχουμε κανονισει να παμε καπου ή να κανουμε κατι δεν θα μας χαλας εσυ τα σχεδια"λεει ο Λουκ κοιτάζοντας στα ματια τον Τζέιμς. Πριν καλα καλα το καταλάβω ο Τζέιμς τον σπρώχνει και πέφτει πανω του.





"Οχι"φωναζω και η αδερφή μου με πιάνει απο το χερι και με κρατάει.





"Εισαι τρελη θα σε χτυπήσουν"μιυ φωναζει και εγω την σπρώχνω και φευγω απο το κράτημα της. Ο Τζέιμς χτυπαει τον Λουκ οπου βρει με μανια και ακομα και αν καταφέρνει να αποφύγει μερικα δεν θα αποφεύγει ολα.




Χωρις καλα καλα να το καταλαβω εχω πέσει στα γονατα διπλα τους και σπρώχνω τον Τζέιμς πανω απο τον Λουκ. Ο Λουκ σηκώνεται λιγο και πιάνει το κεφάλι του απο πισω και εχει το χερι του αιμα. Χριστε μου τον έσπρωξε και ψτυπησε πισω.




"Εισαι καλα; Χριστέ μου ψυχή μου πες μου οτι εισαι καλα;"ρωταω τον Λουκ καθως βάζω το χερι μου στο κεφαλι του. Βλεπω πως βγαζει αιμα και ψάχνω το σημείο στο κεφαλι του. Βλεπω πως ειναι μονο μια γρατζουνιά.





Τον τραβαω προς το στήθος μου και τον κραταω εκει. Τον κραταω σφιχτά καθως βγαζω απο τα ματια του τα μπουκλακια του και τον κοιταζω. Με κοιταζει και εκεινος και μου χαμογελαει γλυκα. Δόξα το θεο ειναι καλα. Γυρναω και κοιτάω τον Τζέιμς.





Actor in love [Book 2]Where stories live. Discover now