Κεφάλαιο 10

371 31 25
                                    


Ανοιγω τα ματια μου και κουνιέμαι λιγάκι στο κρεβάτι. Γυρίζω να κοιταξω στο κρεβατι διπλα μου και ειναι ο Τζέιμς. Κοιμάται και εγω παρατηρώ το πρόσωπο του. Κοιμαται τοσο γλυκα τοσο όμορφα.


Και χαμογελαω καθως τον κοιταζω. Ομως ξαφνικα το πρόσωπό του ζαρωνει. Δείχνει μια αρνητικότητα. Και ξαφνικα πετάγεται απο τον υπνο του λέγοντας δυνατα οχι.



"Τζέιμς"λεω και σηκώνομαι και κοιταζω στο κρεβάτι. Ο Λουκ ειναι ηδη ξύπνιος και με κοιτάζει. Νομιζω πως αυτη ειναι η χειροτερη βλακεια που εχω κανει στην ζωη μου.


"Τζειμς;"ρωταει εκεινος κοιτωντας με ανέκφραστος"αληθεια τωρα; Τζέιμς; Λουκ με λενε σε περίπτωση που σου εχει διαφύγει"λεει και σηκώνεται απο το κρεβατι εκνευρισμένος.



"Λουκ...Λουκ το ξερω..το ξερω οτι σε λενε ετσι...εγω απλα ειδα εναν κακο εφιάλτη...ειδα οτι ο Τζέιμς σε χτυπούσε και εγω προσπαθούσα να τον τραβηξω απο πανω σου"λεω προσπαθώντας να μπαλωσω την κατάσταση που ξερω οτι δεν μπαλωνεται.


"Ασε μας ρε Ειρηνη ποιον δουλευεις;"ρωταει καθώς φοραει την μπλουζα του.



"Ακουσε με,ολα αυτα που εγιναν χθες με τάραξαν αν θελεις να πεις κατι πες το τωρα αλλα μην υπονοείς τιποτα με κουράζει η συμπεριφορά σου δεν μπορω να παρακολουθήσω τα πεισταματα σου ποσο μαλλον να κατσω και να στεναχωρηθω"λεω και γυρναω κανω να φυγω απο το δωματιο αλλα με πιάνει απο το χερι.


"Εντάξει συγνωμη,δεν ξερω τι με έπιασε τον ζηλεύω...ξερεις τι εγινε χθες δεν μπορω να τα περναω στην πλακα αυτα"λεει καθως με κοιτάζει.



"Εντάξει ενταξει απλώς πρεπει να μου εχεις εμπιστοσύνη...δεν θα σε αφήσω αν δεν μου δωσεις αφορμή"λεω και εκεινος καταπινει και μου χαμογελάει του χαμογελαω και εγω και τον φιλαω πεταχτά."παμε να φαμε πρωινό"λεω και τον τραβαω μαζι μου.



〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️



Το τηλεφωνο μου χτυπαει σαν τρελο και με κανει να σηκωθώ και να το πιάσω. Ο κυριος καλεν μου τηλεφωνεί.




"Παρακαλω;"απανταω αμεσως. Ακουω φωνες απο την αλλη πλευρά της γραμμής.




"Πρέπει να ερθεις απο εδω για τα πρωτα γυρίσματα...δεν βρίσκω τον Λουκ στο τηλέφωνο οποτε αν μπορεις με καποιον τροπο να τον βρεις να τον φέρεις μαζι σου"λεει και επειτα το κλείνει.



Actor in love [Book 2]Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora