Κεφάλαιο 17

381 27 40
                                    


Ανοιγω τα ματια μου και κοιταζω διπλα μου στο κρεβάτι. Κοιμάται ακόμα και χαμογελαω. Κοιταζω και φοραω μονο μια μπλουζα μου και το μποξερ του. Μαλλον εκεινος με έντυσε οταν κοιμόμουν.



Δεν ξερω γιατι αλλα παρόλα αυτα σηκώνομαι από το κρεβάτι και αφου κανω τα απαραίτητα στο μπάνιο και επειτα πηγαινω στην κουζίνα.



Φτιαχνω απο μια συνταγή του ίντερνετ τηγανιτές. Ετοιμαζω καφε. Καθως σιγοτραγουδαω. Ξαφνικα νιωθω δυο χερια από πισω μου και γυρναω να κοιταξω.



"Καλημέρα ομορφη"λεει καθως δεν παίρνει καθολου τα χερια του από πανω μου. Κοιταζει προς τα κάτω και χαμογελαει πονηρά.



"Ιάκωβε τι κανεις;"ρωταω καθως τον σπρώχνω πισω για να μην είναι κοντά μου. Του μιλαω ήρεμα σαν να κάνουμε συζήτηση παρολα αυτα.



"Εγώ μια χαρά είμαι,τι έπαθαν τα γόνατα σου;"ρωταει και κοιταζω τα γόνατα μου. Φαίνονται όντως χαλια γεμάτα πληγές. Ομως ειμαι ακομα με το βρακι.



"Τιποτα παω λιγο στο δωματιο και γυρναω"ανακοινώνω και εκεινος γνεφει θετικά. Μπαινω στο δωματιο και βλεπω οτι ο Τζέιμς κοιμάται ακομα.



Φοραω μια φόρμα μου και καθως βγαινω ξανα στην κουζίνα σκέφτομαι πόσο περίεργη συμπεριφορά εχει ο Ιάκωβος. Ομως δεν θα τον ρωτήσω. Ισως απλα να μου φάνηκε.



"Γιατι φορέσεις παντελόνι; Ησουν μια χαρά και πριν"λεει και κανει να με πλησιάσει.



"Καλημερα"ακουμε την φωνη του Τζέιμς και αυτος γυρναει και κάθεται πισω στην θεση του. Ο Τζέιμς έρχεται μονο με το παντελόνι του χωρίς μπλουζα και ειμαι σίγουρη χωρις μποξερ αφου το φοραω.



"Καλημερα μωρο μου"μου λεω και εκεινος με σφίγγει στην αγκαλια του. Δεν γίνεται να του πω για αυτο που ειπε ο Ιάκωβος θα τον σπάσει στο ξύλο. Αλλα ρε γαμωτο αυτος δεν είναι κολλητός του; τι δουλειά έχει με εμενα;



"Πρέπει να πάω απο το σπιτι να αλλάξω ρούχα"λεει ο Τζέιμς χαρίζοντας μου ένα χαμόγελο που του ανταποδίδω.



"Φαε πρωτα και πας μετα" του λεω και του χαμογελάω. Γνέφει και κάθεται και του πηγαίνω μπροστά του ενα πιάτο και μια κούπα καφέ.



"Δωσε μου και εμένα"λεει ο Ιάκωβος και εγω τον κοιταζω που με κοιτάζει. Ας μην ανάψω τα αίματα. Αλλα τον κοιταζω ψυχρά καθως του δίνω και αυτού ενα πιάτο με τηγανιτές.




Actor in love [Book 2]Where stories live. Discover now