crazygirlCZ01

47 5 2
                                    

crazygirlCZ01 toho na svém profilu o sobě moc neprozrazuje, krom svých oblíbených písniček, seriálů a filmů. Tak snad nám toho v rozhovoru na sebe práskne víc.


1. Na co se zaměřuje tvá tvorba na Wattpadu?

Hm, to je těžký. Zatím toho totiž moc nemám, první můj první nápad byl sepsat si něco jako zápisy z toho, co se mi různě děje prostě v životě, hlavně s mým crushem. Ale co se toho, co není z reálu týče, tak ještě nevím. Prostě jen tak doufám, a když se něco objeví, tak se to objeví.

2. Do jakého žánru by ses chtěla pustit, až ten nápad přijde?

Hm, to si nejsem úplně jistá, ale asi buď
a) lovestory
b) fantasy
c) obojí, protože je mi to obojí fakt hodně sympatické. Fantasy totiž úplně miluju, a zastávám názor, že trocha té lásky tam neuškodí. Ale jak říkám, ještě nejsem tak úplně rozhodnutá.

3. Je nějaký žánr, který tě vůbec neláká? A proč?

Zatím jsem žádný takový nepoznala.

4. Čteš na Wattpadu? Máš nějaká oblíbená díla a autory?

Jasně. Na Wattu čtu docela dost. Mezi moje úplně nejoblíbenější autory patří například BloodyWolfCZ, Sweerty, feel46, jestli se to tak dá považovat tak i MoonlightJay, crazy_marisa samozřejmě ty xd. Ale je jich víc, ale asi bych to jmenovala dlouho...

5. Děkuji za zmínku. ❤ Jaký jsi typ čtenáře, zanecháváš komentáře nebo spíše jen tiše čteš?

Nemáš zač xD.

Rozhodně komentáře, jsem hodně ukecaná. Obvykle se co nejvíce se snažím neupozorňovat na chyby v pravopisu, pokud o to nejsem požádána, ale někdy to nejde. Ale určitě komentuji hodně.

6. Myslíš, že je zpětná vazba důležitá? Proč?

Řekla bych, že určitě jo. Je dobré vědět, co si čtenáři myslí o tvé knížce. Třeba mě by to zajímalo, co si ostatní o knížce myslí už jen z důvodu, abych věděla, co na knížce zlepšit. Protože u mě je vždy co zlepšit, tak za zpětnou vazbu můžu být jedině ráda xd.

7. Nechala sis někdy udělat recenzi nebo se k tomu chystáš? Jak se stavíš ke kritice?

Zatím nenechala, ale myslím že to brzo zkusím. Ke kritice se stavím asi takhle: zatím nemám moc komentářů, a všechny jsou od jednoho člověka, a to bylo vždycky jen něco na způsob souhlasu s tvrzením. Ale jak jsem už říkala, rozhodně když přijde kritika, tak aspoň vím co zlepšit. Takže vpodstatě je to ,,pozitivní".

8. Máš na psaní nějaký rituál, bez nějž bys nenapsala ani písmenko?

No... neřekla bych úplně rituál, ale většinou si musím pustit písničky. Nejen kvůli psaní, spíš že potřebuji přehlušit zvuky okolo, hlavně moji sestru xd. Ale hlavně mě baví poslouchat písničky, takže to, že díky tomu se mi možná trochu líp píše, je v podstatě jen bonus. Nemyslím, že bez toho bych nenapsala ani písmenko, ale že to, co bych tam napáchala za kraviny by byla nečitelná hrůza snad ještě víc než normálně, jestli to vůbec jde. I když, když o tom tak uvažuju, myslím že rituálem by se to možná i nazvat dalo. (Že jsem si vpodstatě protiřečila vím)

9. Vyhovuje ti více ich nebo er forma? A ženská nebo mužská postava?

Myslím, že lepší je asi ich forma, a co se postav týče, tak spíš ta ženská postava.

10. Kde bereš inspiraci ke svým příběhům?

No, zatím mám jen ten jeden příběh, a ten čerpám že života. Různé události, pocity, a tak dále, a potom prostě doufám, že to někoho bude bavit. Nic neupravuji, nebo tak něco xd.

11. Jak dlouho píšeš? Cítíš postupem nějaké zlepšení?

Píšu s přestávkou už asi 14 měsíců, a co se toho zlepšení týče, tak si nejsem tak úplně jistá, ale řekla bych, že možná i malinko jo.

12. Co ráda děláš ve svém volném čase?

Co se týče sportů, tak hraju florbal, chodím na aerobik a na plavání, ale jinak mimo kroužky ráda hraju badminton, někdy i fotbal a různé jiné. Mimo to úplně MILUJU čtení, přičemž poslouchám písničky, a ráda maluju. A samozřejmě chodím ven s kamarádkami xd. A to je tak myslím všechno.

13. Kdybys mohla být na jeden den zvíře, které by to bylo a proč?

No, to nevím xd. Ale asi kočka, protože jsou tiché a mrštné, ale hlavně neskutečně roztomilé. Ale nevím to úplně jistě xd. Mám hodně ráda zvířata, takže myslím že možností je více. Teda, většinu z nich, nesnáším, například pavouky, sekáče, a tak podobně xd.

14. Co bys vzkázala svým čtenářům?

No, tak co bych tak mohla říct... No, moc mě toho nenapadá. Snad jen: Pls, čtěte moje knížky no nemám úplně největší fantazii... xd

Moc ráda bych poděkovala všem lidem co čtou moje knížky, nebo alespoň mi dali follow xD. A hlavně mojí nejlepší kamarádce BloodyWolfCZ, že mi vždycky pomohla s jakýmikoli problémy. Takže tímto bych jí ráda poděkovala, a samozřejmě i všem ostatním.

15. Co bys vzkázala začínajícím autorům?

No, určitě aby se nikdy nevzdávali nejen co se týče příběhů na Wattu i normálně v životě. A pokud zvažují jestli knížku publikovat nebo ne, tak aby to zkusili, protože to rozhodně stojí za to zkusit. Ale hlavně se nehrotit při prvním trochu špatném komentáři, nebo když má knížka málo shlédnutí nebo hlasů. Hlavní je se nikdy nevzdávat ^•^.

Děkuji za rozhovor. Pokud bys chtěla ještě něco dodat, sem s tím.

Co dodat... Hm, snad jen že jsem ráda že jsem na Wattu potkala tolik fajn lidí, a doufám že se to zlepší s těmi hádkami.❤

PS: já ti taky děkuju a doufám že se ti bude dařit jak v psaní, tak i v normálním životě❤

Na slovíčko (Rozhovory s autory)Kde žijí příběhy. Začni objevovat