SA_BIN_KAA

79 11 8
                                    

SA_BIN_KAA je devatenáctiletá Slovenka, jež se podle svých slov považuje za egoistku a grammar nazi v jednom. To máme společné, stejně jako studium chemie a biologie (ale já k tomu měla ještě farmakologii). Dále má slabost pro cizí jazyky a doufá, že jejich znalosti ještě rozšíří. Tak schválně, co nám o sobě dalšího prozradila.

1. Na co se zaměřuje tvá tvorba na Wattpadu? Na jaké dílo bys mě nalákala?

Na wattpade píšem romance a teen fiction, kde je hlavným motívom láska. Ale nebránim sa experimentovaniu, takže nie je vylúčené, že niekedy skúsim napísať aj historickú fikciu alebo fantasy. Za skúšku to stojí a možno by si to dielo našlo svojich čitateľov. :)A na aké dielo by som ťa nalákala? To je dosť ťažká otázka. :) 

Určite ti odporúčam prečítať si každé moje dielo, aj keď... Sú to prvotiny (s výnimkou príbehu In Love, ktorý je písaný akoby formou denníka - sú to moje osobné zážitky) , takže tie diela nie sú nič moc, ale som na ne hrdá. A majú svojich čitateľov, takže asi nemôžu byť také zlé. :) Navyše, môžem tak aspoň pozorovať svoj progres a učiť sa na chybách, ktoré som v tých príbehoch spravila.

Vrelo odporúčam dielo If You Let Me. Je to dielo, ktoré pre mňa veľa znamená. Chcela som v ňom poukázať na to, že nech je život akokoľvek krutý, určite sa nájde niekto, kto bude po tvojom boku vždy stáť. Kto ťa vypočuje a pokúsi sa ti pomôcť. A chcem, aby aj čitatelia vedeli, že ak sa potrebujú s niekým porozprávať, som im vždy k dispozícii.

A samozrejme odporúčam dielo Anjeli z nemocnice. Tento príbeh prekonal všetky moje očakávania, nikdy som si nemyslela, že sa niekedy nejaký môj príbeh priblíži ku skoro 20k videní. *.* Asi za to môže Ian Somerhalder, ktorý stvárňuje hlavného hrdinu Róberta Palkoviča. :):)

2. Vzpomeneš si ještě, co byl ten prvotní popud k tomu, abys začala psát a kdy to přibližně bylo?

Už odmalička bola moja najobľúbenejšia hračka pero a písanka. Najprv som písala čiarky a vlnky, neskôr slová. A keď som objavila Twilight, vtedy som si povedala, že aj ja niečo také napíšem. :) Mohla som mať asi sedem rokov.

Ten príbeh, ktorý som vtedy reálne začala písať, mal byť o šestnásťročnej dievčine, ktorá oslavovala svoje narodeniny. Na jej oslave sa objavil upír Edward, do ktorého sa dievča hneď zamilovalo. Neskôr sa ten upír zamiloval do dievčiny tiež a ďalej si už nepamätám, ako to bolo. :) Potom som na dlhú dobu písať prestala.

V roku 2015, keď som vďaka jednému videu od Jamesa Maslowa (možno ho poznáš z Big Time Rush) objavila wattpad, som znovu začala písať. Ešte v ten deň, kedy som sa zaregistrovala, som napísala prvú kapitolu príbehu Slečna na stráženie. Bol to príbeh o mafiánskej dievčine, ktorá hodila svoju minulosť za hlavu a odsťahovala sa do USA, kde začala pracovať ako opatrovateľka. Zamilovala sa do najstaršieho syna v rodine a on do nej časom tiež. Neskôr dievčinu, volala sa Inna, dobehla jej mafiánska minulosť - uniesol ju jeden človek od mafie, ktorému pekne ležala v žalúdku. Jej milý ju však spolu s políciou zachránil. Nakoniec príbeh dopadol tak, že sa Inna vrátila späť na Slovensko, znova sa z nej stala Karolína a žila potom už pokojný život.

Viem, že je to nelogické a hrozné, no v tej dobe mi to tak prišlo fajn. Našťastie som ale ten príbeh zmazala. :)

3. Jak tě napadla zrovna mafie? Osobně bych se do tak složitého tématu nepustila, nemám problém si dohledat informace, ale tady už by jich bylo moc :D 

Ja ani neviem. To prišlo len tak v priebehu písania. Asi som vtedy práve čítala nejaký príbeh s mafiánmi. :) Informácie som si však k príbehu nedohľadávala. Pripadalo mi to úplne normálne, že mafia dokáže vystopovať ľudí, aj keď si zmenia meno a výzor. Aj to mi prišlo normálne, že do svojich problémov v podstate zaťahujú deti.

Na slovíčko (Rozhovory s autory)Where stories live. Discover now