KikaMas

183 24 18
                                    

Dnešní rozhovor je věnován sympatické studentce gymnázia, KikaMas. Na profilu se o ní můžeme dozvědět, že je hlučná, šprt a občas nesnadná na pochopení, přesto milující, tolerantní a upřímná. Tak se pojďme mrknout, co nám o sobě prozradila.

1. Na tvém profilu aktuálně probíhá rekonstrukce a máš staženu valnou většinu svých děl. Můžeš nám prozradit, čeho se tvá tvorba týká a na co se můžeme těšit, až znovu budeš publikovat stažené příběhy?

Mám v plánu opět publikovat vše, co bylo mnou staženo z oběhu a co jsem doposud napsala - celkem to dělá 9 děl, nevylučuji ale ani své nynější koncepty, pro jejichž publikování bych se také mohla časem rozhodnout. Moje tvorba se týká z části fan fikcí, z velké části romancí a rovněž jakýchsi humorných knížek pro občasné pobavení mých čtenářů (: a pak tu mám samozřejmě také dva fantasy příběhy ❤️A na co se těšit? No, rozhodně Vám můžu slíbit, že na další a další příběhy :);)

2. Zmiňuješ zde fanfikce. Já jsem jejich velký fanoušek, i když je občas oříšek najít nějakou kvalitní. Čeho (či spíše koho) se tvé fanfikce týkají?

Moje fanfikce se týkají směsice pár na sobě nezávislých lidí (nezaměřuji se na 1 nebo 2 konkrétní osobnosti) - Harry Styles, Luanna Perez, Justin Bieber, Niall Horan, Kristen Stewart, Emily Rudd a dále pak ještě ve vedlejších rolích Zach Roerig, Barbara Palvin, Bella Thorne plus zbývající členové 1D.Jak jste si už asi všimli, moje tvorba byla tak nějak napříč všemi žánry, protože jsem si chtěla zkrátka všechno vyzkoušet a pokusit se vcítit do různých, osobitých stylů. Možná jsem psaní těchto různorodých příběhů brala trochu jako takové malé osobní výzvy, které jsem si usmyslela pokořit (: Nikdy jsem se netajila tím, že jsem se těmto příjemným změnám nebránila ((:

3. Vidím, že bych si měla doplnit vzdělání, většinu těch osobností ani neznám. :) Píšeš, že máš ráda výzvy. Zúčastnila ses už někdy nějaké konkrétní, která probíhá nebo probíhala na Wattpadu? Případně, chtěla by ses někdy do nějaké zapojit?

Pravdou je, že mám ráda celebrity spíše netradiční :) Ano, podobných výzev jsem se shodou okolností zúčastnila na profilu Irethis, která si pro podobné pošuky jako jsem já zřídila knihu :Dd :) myslím, že jsem svoji účast potvrdila dvakrát a moc mě to bavilo, nešlo o žádné extra časově náročné příběhy (: rozhodně bych si to ráda ještě někdy v budoucnu zopakovala, snad až bude zase trochu více času.

4. Času je vážně nedostatek, to musím potvrdit. Co tobě čas krade? 

Nejvíc samozřejmě škola. Jsem na gymnáziu a studium je náročné. Navíc se ve volných chvílích snažím odreagovat formou čtení nebo setkání s kamarády, a tyhle chvilky mi začínají být opravdu vzácné, tudíž mi Wattpad zůstává bohužel až na třetím místě.

5. Jaké papírové knihy čteš, když máš možnost? Máš nějaké oblíbené spisovatele, které bys nám doporučila? Vzpomeneš si ještě na svou první dětskou knihu?

Vyloženě oblíbené spisovatele nemám. Vždycky si ráda přečtu Twilight ságu od Stephanie Meyerové, je to série poměrně tlustých čtyřdílných románů s upírskou tématikou a svého času to byl v Americe hotový bestseller. Je to pro mě takové příjemné oddechové čtení, jelikož mám Twilight už poměrně dost dobře načtenou (: Pak samozřejmě také s oblibou pročítám pořád dokola všechny díly Harryho Pottera od J.K. Rowlingové - v tomhle směru asi nikdy nebudu mít dost.Páni, první dětská kniha... kam až moje paměť sahá, takovou první oficiálně přečtenou knihou byl nejspíš Malý princ.

Na slovíčko (Rozhovory s autory)Kde žijí příběhy. Začni objevovat