•mum çocuğun vedası•

1K 101 45
                                    

merhaba ve elveda

saat yine gece dördü geçiyor ve şimdi birçoğunuz uyurken ben son kez buradayım.

açıkçası nereden başlayıp nerede bitirsem bilmiyorum çünkü daha önce hiç böyle bir yazı yayınlamadım. ancak bu hikayede yayınlıyor olmanın bile ayrı bir yeri var bende.

poupée de cire yazdığım ilk ve çok büyük bir ihtimalle bitirdiğim son fanfiction olacak. bir şeylerden kaçarken kendimi bir şekilde bu platformda buldum. başta yazmak gibi bir düşüncem yoktu ancak pek sevgili nct miz sağ olsun böyle bir serüvene atıldım. pdc aslında nct çıkış yaptıktan kısa bir süre sonra yayınlamaya başladığım bir kurguydu. hatta piyasada nct fici yoktu -taeten zaten hak getire- olan birkaç tanede de bölüm yoktu. işte böyle bir yokluk yüzünden neden ben yazmıyorum ki düşüncesiyle başladım bu fice.

ilk yayınladığım halini bilen yok sanırım şu anda buralarda. başlarda sadece yazmak için yazıyordum ve yazım tarzım daha farklıydı. sonraları yazmakla ilgili düşüncelerim daha farklı bir boyut aldı ve o aralar pdc'i yayından kaldırıp kurguyu değiştirmeden bölümleri yeniden yazdım.

eski haliyle final vermemiştim, son kısımlar benim için de sürpriz oldu.

ve tüm bunlarla birlikte sen, siz, hepiniz. benim için çok güzel bir aile oldunuz burada. yansıtabildiğim veya yansıtamadığım çok fazla şey oldu burada bulunduğum zaman boyunca ve hep yanımda birilerini hissettim sayenizde.

minnettarım.

bu kadar uzun tuttuğum için de bölüm aralarını bağışlayın lütfen. yine de 2019'a girmeden bitirdiğim için kutluyorum kendimi (:

öyle işte. pek gidesim yok şimdi ama bitti ve ben böyle gidersem bölümden daha uzun not yazacağım bu yüzden ufaktan ufaktan toparlıyorum.

fanfiction yazmayı düşünmüyorum bundan sonra ancak yine de buralarda olacağım. ulaşmak veya konuşmak istediğinizde lea burada. hayalet gibi puf olmuyorum yani (:

kendinize çok iyi bakın. yeni yıl da hepimiz için iyi şeyler getirir umarım. kendinizi hiçbir şey için hırpalamayın çünkü üç günlük dünya için değmez. sağlıcakla kalın. bir de sıkı sıkı giyinin ben ısınamıyorum bir türlü (:

hepinizi çok seviyorum mum çocuklarım

hoşça kalın

31/12/18

31/12/18

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Poupée de Cire •Taeten•Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin