Fairy odd parends creep dreams

17 1 0
                                    

Ik werk bij Nickelodeon Studios en in 2008 vond ik een kluis met een briefje met de tekst "DO NOT WATCH" en ik opende het en ik vond een VHS of FairyOddParents. Het lijkt erop dat het alleen een satanisch teken had en toen vroeg ik me af: "Wat als ik dat deed?" Ik speelde de tape en het bleek dat er wat fouten in de intro waren.

Dit zijn de fouten.

1.De chocoladeschok is bloed.

2. Vicky's hoofd veranderde niet in iets grappigs. In plaats daarvan veranderde haar hele lichaam in de duivel.

Nadat Vicky in de duivel was veranderd, vloog ze naar het scherm en zei dit met een demonische stem "You little twerp." Daarna vloog het bloed overal heen en sneed vervolgens naar het titelscherm. Het liet zien dat Timmy AJ en Chester vermoordde.

Het toonde in bloed "Sweet Dreams" maar veranderde toen in "Creep Dreams"

dan gesneden naar de aflevering.

Timmy beraamde een plan om iedereen te doden, inclusief zichzelf omdat hij emo draaide.

Eerst ging hij naar de school en herhaalde hij herhaaldelijk: "YOU BEETCH!" voor elke persoon die hij ontmoette. Blijkbaar kreeg hij een tandje, maar om de een of andere reden was Vicky daar en Mr Rockock sloeg haar in gruzelementen en bloed vloog overal terwijl hij op haar sprong.

Vicky veranderde toen in een geest en vloog opnieuw naar het scherm en zei: "Je zult binnenkort sterven ..." toen ging de statische lading 1 minuut nadat er een aantal grafstenen waren getoond.

Toen stierven de feeën en weet je wat, de FairyOddParents-wereld stierf.

Wanda en Cosmo schoten een straal uit het niets en de wereld FairyOddParents explodeerde.

En dat was het einde van de band. maar twee maanden later verscheen Vicky in de studio waar ik was en vermoordde me bijna, en ik vertelde de maker van FairyOddParents waarom zou je dit kunnen doen, en toen hebben de eigenaren van Nickelodeon Studios hem ontslagen. Ze tonen nog steeds re-runs, maar Creep Dreams zal nooit meer verschijnen omdat ik de band in brand heb gezet. Ze hebben ook een nieuwe maker aangenomen, dus dat is de manier waarop ze Wishology hebben gemaakt.

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now