Lila Stangard

91 4 0
                                    

Rond juni 2014 vertellen Lila en Rebecca over de maagdelijkheid van haar Lila en hoe ze het verloor aan haar vriend. Rebecca vraagt ​​of Griffin eindelijk seks met haar wilde hebben, en ze antwoordt dat hij niet Griffin is en dat hij een nieuwe man heeft ontmoet: " Meneer Darcy ."

Rebecca vraagt ​​haar wat zijn naam is en Lila vertelt haar dat ze beloofd heeft het aan niemand te vertellen, maar dat hij een vrouw heeft. Rebecca arriveert op het dak van het Kappa Kappa Theta-gebouw, waar ze Lila ontmoet om drugs te gebruiken,

en Lila vertelt haar dat ze het eindelijk gedaan heeft, seks gehad heeft met Mr. Darcy en haar vertelt over haar eerste keer, maar vraagt ​​haar om niet vertel het iemand, dan antwoordt Rebecca dat ze niet wil dat iemand weet dat ze vrienden zijn.

Lila krijgt een bericht en als ze het nakijkt, is het een foto die Sam haar heeft gestuurd, een foto van Sam, naakt. Rebecca en Lila lachen en blijven praten.

Lila weigert de abortus te ondergaan.
Bijna twee maanden later arriveert Rebecca opnieuw op het dak met Lila, die blijkbaar haar had gebeld en erg emotioneel lijkt te zijn, omdat ze huilt. Rebecca vraagt ​​wat er is gebeurd, en Lila vertelt haar dat meneer Darcy hun relatie wil beëindigen. Lila voelt zich erg slecht en dan probeert Rebecca haar te troosten. Lila vraagt ​​Rebecca of ze zijn vrouw de foto's wil laten zien die Sam haar heeft gestuurd, en ze zegt nee.

Bovendien zegt Lila dat er slechte dingen gebeuren als ze seks hebben (wat aangeeft dat ze zwanger is) en zegt dat ze bij Griffin blijft , maar Rebecca probeert haar ervan te overtuigen dat niet te doen. Enige tijd later praat Lila met Sam over haar baby en vertelt hem dat ze het wil houden. Omdat Sam Annalize niet wil verlaten, slaagt hij er waarschijnlijk in Lila te overtuigen om naar een kliniek te gaan om een ​​abortus te krijgen. Lila praat met de enige persoon die ze kan vertrouwen, Rebecca, en vraagt ​​naar klinieken om te helpen met Sam, maar eenmaal daar besluit Lila om de baby niet af te breken.

Dit stoort Sam de twee later beweren.
Moord op Lila Stangard

Lila na een gevecht met Rebecca .
(" The Night Lila Died ")
Op 29 augustus 2014 zijn Rebecca en Lila in het appartement van Rebecca en Lila vertelt haar dat ze haar niet kan blijven zien en de drugs kan gebruiken. De twee debatteren en doen pijn met Rebecca's gevoelens en ze rent weg van haar huis. Lila roept dan Sam . Ze vertelt hem dat ze geprobeerd heeft om seks te hebben met Griffin om hem te laten geloven dat de baby van hem was, maar Griffin wilde geen seks hebben.

Sam zegt dat ze moet kalmeren, maar Lila vertelt hem dat ze Annalize alles gaat vertellen en ophangt. Ze gaat dan naar het Keating House waar Bonnie antwoordt. Bonnie vraagt ​​of ze een advocaat nodig heeft, zich niet bewust van waar haar bezoek over gaat. Lila vertelt haar echter dat ze met Annalize over Sam moet praten, en Bonnie, om hem te beschermen, haar zegt om te gaan of ze de politie zal bellen, Lila vertrekt, maar waarschuwt haar om Sam te zeggen dat ze hem niet meer kan verbergen .

Terugkerend naar de broederschap komt Lila binnen op Rebecca die seks heeft met Griffin. Rebecca vertelt Lila dat ze het heeft gedaan om te bewijzen dat Griffin het niet verdient, en Lila, heel vervelend, springt tegen beiden en krabt ze. Griffin scheidt Lila van Rebecca, en Lila is woedend als ze tegen ze zegt dat ze geen van beiden meer wil zien.

Griffin draait zich om en ziet Rebecca en ziet haar glimlachen terwijl ze ontdekt dat alles een valstrik was die Rebecca hem gaf. Sam roept Lila en ze vertelt hem dat ze Griffin heeft gevonden die seks heeft met Rebecca. Lila hangt op als ze het geschreeuw begint te horen: het is Griffin, die op zoek is naar verklaringen, maar Lila verstopt zich in de watertank.
Moord op Lila Stangard.

Lila wordt gewurgd.
Terwijl Griffin vertrekt. Sam komt naar het dak en praat tegen Lila; ze stapt naar beneden en Sam vraagt ​​of ze het Annalize heeft verteld . Lila vertelt hem dat ze alleen dat zei om hem te laten komen omdat ze weet dat alles waar ze om geeft Annalize is.

Sam vertelt haar dat het niet waar is, maar Lila vertelt hem dat elke keer als hij haar vertelde dat hij van haar hield, het een leugen was. Sam vertelt Lila dat hij niet langer van Annalize houdt en dat hij van haar houdt. Sam kuste Lila hartstochtelijk en vertelde haar dat hij moest gaan omdat hij het aan Annalize moest vertellen.

Kort daarna belt Sam naar Frank en vraagt ​​hem hem een ​​plezier te doen. Lila wordt snel verrast als Frank van achteren haar op de grond gooit en haar begint te stikken om haar te vermoorden. Frank tilt het dode lichaam van Lila op en stort zich in de watertank uit de weg. Rebecca komt snel op het dak op zoek naar Lila. Rebecca besluit op te geven en vertrekt, maar Lila's telefoon begint op de grond te rinkelen en ze nadert om het te nemen. Omdat haar telefoon op de grond lag, is het aannemelijk dat Lila in de tank zit.

Rebecca klimt de trap op om Lila binnen te ontmoeten, maar wanneer ze de top bereikt, ziet ze dat de watertank gesloten is en ziet ze ook blond haar. Wanneer ze de container opent, vindt ze Lila's lijk en wordt bang als ze probeert haar uit het water te krijgen. Dat is wanneer een paar meisjes arriveren en Rebecca werd bang en ze wilde niet dat de meisjes dachten dat ze het deed, dus besloot ze zich ook in de watertank te verstoppen.

Haar lichaam werd later ontdekt en nadat een autopsie was uitgevoerd, werd publiekelijk vrijgegeven wat ze was vermoord door wurging en vervolgens post-mortem in de watertank geplaatst. Door middel van krachtig speurwerk rekenden de rechercheurs van de zaak Rebecca Sutter uiteindelijk aan voor haar moord, toen het bewijs wees dat Rebecca de moordenaar was. Er werd echter nog een stukje bewijs vrijgegeven van Lila's telefoon met een foto van de penis van meneer Darcey . Dit verplaatste vervolgens het onderzoek naar Mr. Darcey en Rebecca werd uiteindelijk vrijgelaten.

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now