The showers deel 1

52 2 0
                                    

Deel 1

Elk gebied in alle delen van de wereld heeft die gebiedsspecifieke stedelijke legendes die gewoonweg weigeren te sterven. Of de verhalen nu gaan over een spookachtig asiel aan de rand van de stad, een wezen dat in het nabijgelegen bos woont, of een geest die buiten de stad op een eenzaam stuk weg rondwaart, er zit altijd een rode draad in de verhalen; Niemand is ooit op deze plaatsen geweest, heeft de schepselen niet gezien of is met eigen ogen getuige geweest van spooktochten.

Er zijn leden van elke generatie die zullen verkondigen dat ze "iemand kennen wiens broer's beste vriend's zuster naar dat spookhuis ging met dertien verdiepingen die echt bloed en slangen en spinnen gebruikten en zo eng is dat niemand het ooit helemaal heeft doorgemaakt ." Diezelfde mensen zullen zweren bij deze verhalen zonder ooit in staat te zijn om een ​​stukje bewijs of een naam te leveren van iemand die het bewijs kon leveren van de beweringen, simpelweg omdat "iedereen hier weet dat het een waargebeurd verhaal is". De verhalenvertellers geven de verhalen uiteindelijk door aan hun kinderen, die ze net genoeg aanpassen om de veranderende tijden bij te houden, en de cyclus gaat verder.

Ik ben even sceptisch als iedereen als het gaat om deze verhalen, aangezien ik als een junk was toen ik jonger was en constant op zoek was naar meer angstaanjagende verhalen over het deel van het land waar ik toen woonde. Ik verzon en verspreidde verhalen over spookpizza's in New York, mijn ontmoeting met de Jersey Devil, of hoe mijn 'grootvader' een wild mensachtig demon-wezen in de bossen van Colorado tegenkwam. Ik heb zelfs de enige regel gebroken met deze verhalen door mezelf erin te plaatsen; dit had achteraf gezien lef, omdat ik ervoor moest zorgen dat ik ze altijd op dezelfde manier vertelde. Verrassend genoeg heeft niemand ooit mijn bluf genoemd.

Ik vind het leuk om te denken dat ik een aantal prachtige bijdragen heb geleverd aan verschillende stedelijke legendes in de Midwest en noordoostelijke staten; Ik ben veel verhuisd. Er was altijd een golf van vreugde wanneer ik door de gangen liep op school en een van mijn klasgenoten hoorde die mijn verhalen vertelde aan een andere van hun vrienden, door hier en daar kleine stukjes toe te voegen als een massaal telefoonspel. Ik wist natuurlijk dat de verhalen complete fictie waren, maar ik bleef staan ​​wanneer iemand me ernaar vroeg; Ik zou zelfs een beetje kunnen handelen, met een bevende stem spreken of bang zijn als ik een situatie zou vertellen die ik zogenaamd zelf had ervaren.

Ik veronderstel dat dit aspect van mijn jeugd tot mijn huidige hachelijke situatie heeft geleid, die ik volledig zal vertellen, voor het internet om er uit te halen wat ze willen. Ik heb deze kleine introductie als een soort disclaimer neergelegd, vooral gericht op diegenen die mijn verhaal in twijfel zullen trekken. Ik ben net als de jongen die jarenlang wolf weende, maar ik verzeker je met elke greintje eerlijkheid en integriteit die ik heb dat deze keer de wolf echt is.

Vanaf mijn introductie is het waarschijnlijk duidelijk dat ik in mijn midden- en middelbare schooljaren nogal wat door het land ben verhuisd. Geen van mijn ouders had iets te maken met een tak van de strijdkrachten; ze hebben gewoon niet de neiging om te lang op een bepaalde plaats rond te hangen. Ik veronderstel dat het een effect op mij had, maar ik was er niet door gewond of zoiets. Toen ik volwassen was, was ik een complete ham. Ik maakte heel gemakkelijk vrienden, was vaak de clown van de klas en werd daarom vaak niet gehouden aan mijn leraren. Nogmaals, dit was nooit een probleem, omdat ik meestal in een andere staat verkeerde tegen de tijd dat het volgende semester ronddraaide.

Mijn vriendschappen waren vaak vluchtig, net als positieve relaties die ik ooit met mijn leraren had. Vanwege de gebeurtenissen die volgden, is mijn herinnering aan één leerkracht in het bijzonder waarschijnlijk enigszins scheef, maar ik zal proberen de minst bevooroordeelde versie van onze vriendschap te geven die ik kan.

Mr. Mays was een van mijn leraren sociale wetenschappen in de eerste jaren van mijn middelbare schoolervaring. Nu ik ouder ben, kan ik begrijpen hoe verschrikkelijk kinderen rond die leeftijd te maken hebben, en ik respecteer hem voor geen enkele manier, voor de manier waarop hij contact kon maken met zijn studenten. Hij leek op een van ons; hij praatte zoals wij, maakte popcultuurreferenties die actueel waren, luisterde naar coole muziek, en soms zei hij zelfs 'hel' of 'verdomd' terwijl hij een gepassioneerde lezing gaf over de geschiedenis van de indianen of iets dergelijks. Een leraar die zelfs een beetje zweerde, was de belichaming van cool voor een eerstejaars op de middelbare school.

Creepypasta'sDonde viven las historias. Descúbrelo ahora