De houder van memes

171 9 0
                                    

In welke stad, in welk land dan ook, naar een internetcafé waar je jezelf kunt krijgen, vraag de man achter de balie om degene die zichzelf "The Holder of Memes" noemt, als de man "NIET WILT" schreeuwt, kun je beter GTFO die plaats.

Anders zou hij je moeten negeren en iets beginnen te typen. Na een tijdje typen, zou hij moeten zeggen: "Hes in the back" en je een sleutel geven met wat woorden erop of zoiets. Wanneer je de achterkant van het café bereikt, zullen er ZEER NEGEN DUIZENDEN deuren om je heen zijn, maar één deur zal opvallen, want hij gloeit.

Benader die deur en steek de sleutel in het sleutelgat en open deze (heb je echt een routebeschrijving nodig om een ​​deur te openen?). Er zal geen licht zijn, ecxept voor een gloed die straalt vanaf een klein aantal computerschermen in de verte. Loop naar hen toe. Als je de schermen nadert, moet je als iemand 'desu' op de achtergrond hoort roepen, onmiddellijk 'STFU NEWFAG' roepen. Zodra je de schermen bereikt, zal er een kerel in een stoel zitten met zijn rug naar je toe, de schermen draaien een leerachtige kleur blauw en de man draait zich om. Je eerste reactie kan zijn "HOLY SHIT ITS MOOT", maar verbaal het niet, want als je de naam van deze Houder uitspreekt, komt Longcat uit de duisternis en eet je.

Hij zal slechts op één vraag reageren en dat is "waarom heb je het gehaald", hij zal antwoorden met "voor de lulz, waarom anders?". Dan zal hij je een flash drive overhandigen, met de hele interwebz erop. Hierna zal zijn ware vorm onthuld worden en kun je beter rennen voordat hij je kont verbiedt.

De iterwebz is object 9001 van 538, hoe verdomme werkt dat?

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now