Mereana Mordegard Glesgorv

75 5 0
                                    

Er is een video op YouTube genaamd Mereana Mordegard Glesgorv. Als je dit zoekt, zul je niets vinden. De paar keer dat je iets vindt, zul je alleen maar een video van 20 seconden zien van een man die je aandachtig aankeek, dan grijnzend voor de laatste twee seconden. De achtergrond is niet gedefinieerd.

Dit is slechts een deel van de daadwerkelijke video.

De volledige video duurt twee minuten en werd door YouTube verwijderd nadat 153 mensen die de video hadden bekeken, hun ogen uithaalden en deze naar het hoofdkantoor van YouTube in San Bruno stuurden. Die mensen hadden op verschillende manieren zelfmoord gepleegd. Het is nog niet bekend hoe ze hun ogen hebben kunnen mailen nadat ze ze hebben uitgeknipt. De cryptische inscriptie die ze op hun onderarmen hebben gesneden, is nog niet ontcijferd.

YouTube zal de eerste 20 seconden van de video periodiek opzetten om achterdocht te onderdrukken, zodat mensen niet op zoek gaan naar het echte werk en het uploaden. De video zelf werd alleen bekeken door één YouTube-medewerker die na 45 seconden begon te gillen. Deze man is nu onder constante sedatie en kan zich blijkbaar niet herinneren wat hij zag. De andere mensen die in dezelfde kamer als hij waren terwijl hij het bekeek en de video voor hem uitzetten, zeggen dat alles wat ze op dat moment hoorden een hoogtonig boortoon was. Geen van hen durfde naar het scherm te kijken.

De persoon die de video heeft geüpload, is nooit gevonden, het IP-adres bestaat niet. En de man in de video is nooit geïdentificeerd.

Er zijn verschillende versies van de Mereana Mordegard Glesgorv-video die op het web circuleert. Sommige mensen beweren dat ze zich nog steeds vreemd voelen na het kijken, maar er komt niets slecht uit voort.

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now