SUPER MARIO: THE HAUNTED SAVE

43 5 0
                                    

Ik verveelde me. Ik was super duper verveeld. Het was 4 januari en mijn nieuwe jarenresolutie was om AL mijn videogames tegen vandaag af te maken. Nu dat ik dat heb gedaan, had ik geen nieuwe dingen om te spelen. Plots kreeg ik een e-mail op mijn telefoon. Ik opende het.

De e-mail had geen woorden in de "van" -balk bovenaan. Het onderwerp was "Krijg oude bootleg SNES-cartridges! Alleen in de hedendaagse e-auction! "Geïntrigeerd door het geluid van nieuwe videogames, ging ik naar de e-auction.

De eerste paar spellen had ik geen flauw idee wat ze waren, dus ik verveelde me bijna op het scherm. Ik stond op het punt om de site te sluiten, toen ik de tekst 'Bootleg Super Mario World' zag verschijnen. Ik besloot het te pakken en won.

Twee weken later kreeg ik de Super Mario World-cartridge per post. Ik was opnieuw geïntrigeerd toen ik zag dat het label grotendeels van de cartridge was afgescheurd. De enige niet afgescheurde letters waren: U, E, R, M, R en D. Ik plaatste meteen alle letters bij elkaar en probeerde iets te bedenken.

Na een tijdje kwam ik met één woord: MOORD.
Natuurlijk stop ik nog steeds de cartridge, iets waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds spijt van heb. Niet dat ik me depressief kan voelen. Immers, zegt het woord op de cartridge niet alles? Ik zou hier stoppen, maar ik veronderstel dat ik je kan vertellen hoe mijn lot is geworden.

Nadat ik de cartridge erin had gedaan, begon het spel. Alles zag er normaal uit, behalve dat de heuvels en de wolken een enigszins roodachtige tint hadden. Ik opende de bestandsselectie en er was al een opslagbestand in het spel. De naam van het bestand was ...

BEWAAR FILE 1!

Ik wed dat je dat niet verwachtte.
Anyways, ik heb het bestand geladen en ben naar het niveau gegaan met de eerste yoshi erin. Ik liep, en zoals je mag verwachten, heb ik een of andere vorm super mario-wereld gespeeld, en ik weet dat dit hier niet was. Er was een kleine rode heuvel, met een erg donkerrode pijp aan de bovenkant. Het eerste dat iemand zou denken zou zijn: "Iets in een videogame kan me geen pijn doen.

Het is gewoon een videospel! "Die mensen kunnen dat blijven geloven.
In die tijd geloofde ik dat ook. dus ging ik de pijp af. Ik dacht dat het een geheim over bootleg-glitch zou zijn. Maar er was iets mis toen ik ongeveer 30 seconden viel. Toen ik op de grond viel, keek Bowser me aan.

Ik was serieus in paniek, dus longeerde ik naar de aan / uit-knop. plotseling verscheen de tekst op het scherm en zei: "Dat zou je toch niet willen doen?" en de aan / uit-knop was gedeactiveerd.
Mario en Bowser stonden op het scherm en staarden me recht in de ogen.

Meer tekst verscheen en zei: "Wil je een verrassing? Hier! "En bowser haalde een portaalgeweer tevoorschijn. (LOL: P) Hij schoot de vloer onder me en toen stoof hij boven de lava uit. Je kunt waarschijnlijk uitzoeken wat er vervolgens gebeurde.
Tot op de dag van vandaag ben ik een boo, die het kasteel van Bowser bewaakt. Mijn huis staat in de 9e kamer.

Als een ontdekkingsreiziger mijn dagboek vindt, deel mijn verhaal met de wereld.

Creepypasta'sWhere stories live. Discover now