ohviver's thoughts

194 22 14
                                    

Începând cu supremegirl0123 și până la moonhee@, ideile s-au schimbat constant. Am plecat de la ceva și am ajuns la altceva:)) Altceva care a venit pe parcurs. Chiar nu pot să vă spun în ce hal era povestea la început.

Era Mun Bong Cha, eleva de liceu care, în marea majoritate a timpului scria pe Whatpad. Ideea mi-a venit pe la trei dimineața când mi-am conturat în minte cele două volume. Da, am vrut să fie două volume. Să zicem că povestea inițială din primul volum urmărește gândurile mele de la trei dimineața :)) În afară de final. Finalul trebuia să fie cumva happy și în al doilea avea să se schimbe treaba. Doar că... am ajuns unde am ajuns și, după părerea mea, a fost o decizie cât de cât:))

Doar așa de fun, o sa va spun cum arăta în mintea mea volumul doi:

Deci e Bong Cha care abia ce și-a lansat cartea și își continua relația fericită alături de Taehyung în liniște, departe de camere. Toate bune și frumoase (nu chiar, dar în fine). Până când Bang PD le descoperea relația, iar ei aveau de gând să lupte bla bla ca să se salveze.

Cumva, mi s-a părut ușor și accesibil, așa că, încet, încet am schimbat și finalul primului volum. Nu știu, așa am simțit că e mai bine. Dacă am făcut alegerea greșită...îmi pare rău.

În fiecare carte pe care o scriu îmi doresc să demonstrez anumite lucruri. Cumva încerc să scriu despre lucruri cât de cât normale, care chiar s-ar putea întâmpla (bine, bine, știu că este fanfiction, but still). Vreau ca lucrările mele să fie moralizatoare, să arăt ceva prin ele și să nu fie doar simple povești. Să arăt că se poate, că nimic nu e imposibil. (Deși uneori mă contrazic singură). Nu sunt vreun guru spre fericire :)) în orice caz, da, astea sunt gândurile mele. Prin această „serie" dacă îi pot spune așa, Call me, am vrut să arăt că nu trebuie să renunți, iar ceea ce a spus Taehyung în capitolul patruzeci....I really mean it. Really.

Și cred că asta este tot. Live a happy life. Mă bucur că ați stat până atât de departe cu mine. Chiar mă bucur. Probabil suna cheesy, dar chiar sunt fericită.

Cumva mă simt ciudat să scriu aceste lucruri astăzi Știți voi...s-a împlinit un an de la incidentul lui Jong Hyun. Nu pot spune decât că...keep your head up. Și totul va fi bine.

P.S. Chiar am vorbit serios când am spus că în curând voi posta o altă carte. Mai am câteva lucruri de pus la punct. Până atunci...

ohviver's out

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

ohviver's out

🎉 Ai terminat de citit 𝚌𝚊𝚕𝚕 𝚖𝚎 𝚖𝚘𝚘𝚗𝚑𝚎𝚎@ / 𝚔𝚒𝚖 𝚝𝚊𝚎𝚑𝚢𝚞𝚗𝚐 🎉
𝚌𝚊𝚕𝚕 𝚖𝚎 𝚖𝚘𝚘𝚗𝚑𝚎𝚎@ / 𝚔𝚒𝚖 𝚝𝚊𝚎𝚑𝚢𝚞𝚗𝚐Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum