39. fejezet - Overhaul színre lép

1.5K 145 37
                                    

Aika szemszöge:

A gyakorlat első napja villámgyorsan megérkezett, s mire észbe kapott, már a hősruháját viselte Midoriya és Togata mellett állva; ez utóbbi lelkesen vette szemügyre a szerelésüket.

- Nyuszifülek mindenhol! - nevetett. - Nekem se ártana beszerezni egyet. Képzeljetek el vele! Mi lehetnénk a nyuszi trió!

Mutatóujjait a feje mellé helyezte, így próbálta imitálni Aika és Midoriya jelmezét.

- Elég az ökörködésből! - szólt rá Sir. - Ma járőr és felügyelő szolgálatot fogunk teljesíteni. Bubble Girl velem jön, Akaguro és Midoriya pedig Mirioval fognak csapatot alkotni.

- Felügyelő? - kérdezte értetlenül Midoriya.

- Pontosan! Night Eye irodája egy titkos nyomozás közepén van - magyarázta Bubble Girl, aki egy fényképet lengetett a bal kezében.

- Gonosztevők egy kisebb csoportja után nyomozunk, akik a Shie Hassaikai nevet viselik.

- A maffiafőnökük ez a férfi - mutatta meg nekik a fotót Bubble Girl. - A neve Chisaki, s nemrégiben véghezvitt pár igen különös akciót. A védjegye a pestisdoktorokéhoz hasonló maszk.

- Egy yakuza szervezet... - vette át Midoriya a fényképet, majd odaadta Aikának. - De az ilyen csoportok ideje már leáldozott, nem?

- Igen, rengetegen leszereltek a hősök feltörekvése miatt, de ez a Chisaki elkezdte összegyűjteni őket, és újraszervezni belőlük egy ilyen maffiaszerűséget. A napokban még a Gonosztevők Szövetségével is felvették a kapcsolatot. Noha a részletekkel nem vagyunk tisztában - jegyezte meg Bubble Girl.

- A Gonosztevők Szövetsége...?! - riadt meg Midoriya.

Aika szemügyre vette a képet. Chisakinak fekete haja és szúrós, sárga szeme volt. Sötét inget viselt nyakkendővel, arcát pedig az az ijesztő maszk takarta.

- Viszont továbbra sincs közvetlen bizonyítékunk arra, hogy bármi ártót tervezne, vagy tett volna. Képzeljetek el egy nagyon nagyon sötét szürke színt, ami éppen hogy nem fekete, ennek ellenére nem kezelhetjük gonosztevőként.

- A jelenlegi feladatunk bizonyítékot találni arra, hogy bűnözők - folytatta Sir -, s közben nem keltjük föl a gyanújukat.

- Igenis! - harsogta a csapat.

Midoriya szemszöge:

  - Hé, hé! - fordult feléjük Togata, mikor kiléptek a járdára, s megkezdték a felügyelő utat. - Most jut eszembe, hogy nem árultuk el egymásnak a hősneveinket!

- Ez igaz - bólintott Akaguro. - Az én nevem Usagi.

- Illik rád, az szent! Igazi nyuszi név! - dicsérte meg az elnevezést a szőke fiú.

- Én pedig Deku vagyok - mutatkozott be Izuku.

- Deku?! Mint "haszontalan"?! Ez megfelel neked? - csodálkozott Togata.

- Igen - bólintott.

- Én pedig Rumillion vagyok! - húzta ki magát büszkén Togata-senpai. - Nem tudok All Mighthoz hasonlóan mindenkit megmenteni, de olyan nevet választottam, amivel képes leszek millióknak segíteni! És tetejébe úgy hangzik, mint a japán banda, Remioromen neve, szóval menő, nem igaz?

(Megj.: Japánul a "million" "mirion"-ként hangzik)

- Második pontban magunkra kapjuk a hősruhánkat, s megvédjük a várost! Hősök vagyunk! Éppen ezért, legyetek éberek, Usagi és Deku!

A Hősgyilkos lánya - Boku no hero fanfictionWhere stories live. Discover now