6.

64 4 0
                                    

Pov Noah

Ik wordt wakker naast Mees en dit is echt allemaal bizar, ik ken hem nog maar een week en lig nu al naast hem in mijn bed. Ik doe mijn ogen open en kijk in de ogen van Mees en voel een gevoel van vlinders, die niet kunnen ontsnappen gaat door me heen voelt het zo om verliefd te zijn? Voor ik kan beseffen wat er gebeurt stapt Mees uit bed en trekt zijn kleren aan en wil weg lopen. Snel sta stap ik uit me bed en pak zijn pols beet, ik zie angst en verwarring in zijn ogen en hij trekt zijn arm weg. Ik blijf een beetje verbijsterd zitten door wat er zojuist gebeurd is. Even later hoor ik de deur beneden dicht gaan en besef ik me dat Mees weg is. wat is er zojuist gebeurd???

Ik wil gaan ontbijten maar krijg geen hap door me keel, en besluit hem te appen;

"Mees?"
"Kan je praten?"
"wat is er aan de hand?"

seconden gaan voorbij wat minuten worden, wat langzaam uren worden en nog steeds wacht ik op een reactie. Hij leest het maar reageert niet meer, en ik begin een beetje te stressen. "Wat heb ik fout gedaan en is het mijn schuld...?". Ik besluit Emily te appen of ze naar me toe wilt komen maar dan besef ik me dat het nog maar 8 uur is, te laat "o oke ik kom eraan". sinds wanneer is zij zo vroeg al wakker?

(15 minuten later)

ik zie Emily al aan komen rijden en ik laat haar binnen. "Hee wat is er je bent nooit zo vroeg al wakker op een zaterdag ochtend?" lacht ze een beetje. En dit was het moment waarop me alles te veel werd en de tranen loskwamen en waarom eigenlijk weet ik zelf niet eens, ook heb ik haar alles vertelt van wat er gebeurd is gisteren en vandaag en ze heeft de hele tijd geluisterd. "Ik denk dat dit allemaal best snel gaat No, eergisteren had hij nog een vriendin en ik denk dat je hem een beetje ruimte moet geven", met die woorden werd het gesprek afgesloten en gingen we Netflix kijken. de hele ochtend is het zo gegaan.

Mijn telefoon begint te trillen, ik kijk snel wie me belt en zie gelijk dat het Mees is wat zal ik doen ik kijk Emily met een wanhopige blik aan. "neem op!!!" schreeuwt ze. Snel neem ik op, "hey...". "Van vanochtend het was nooit me bedoeling om jou...". "Hee je hoeft je niet te verantwoorden, het is gewoon te snel en vroeg en dat snap ik". "Ik vind je leuk Noah, en ik wil kijken waar dit op uitloopt". ik zie Emily me aan kijken en zie dat ze probeert mee te luisteren met het gesprek. "Kan je vanmiddag anders afspreken?". "zeg ja" fluistert Emily. "ja is goed". "Kom je naar mij toe?". Nog steeds weet ik niks beters uit de brengen dan "ja is goed". Later krijg ik nog een appje met *6 uur bij mij*

Ik leg me telefoon weg en loop naar de keuken en pak wat te drinken "Em, wat wil jij?" Zonder na te denken zegt ze cola, ik moet niks van cola hebben doe mij maar cassis. Ik ga naast haar zitten en neem een grote slok en de tijd verstrijkt zo...

Aan het einde van de middag gaat Emily er vandoor en besluit ik naar Mees toe te gaan. Ik loop naar zijn huis toe en voor ik het weet schiet er een steek van pijn door me heen als ik op 5 meter afstand van mij Mees zie zoenen met.. zijn ex..?!?

Pov Mees

Aan het einde van de middag besluit ik hem te bellen, op een of andere krijg ik hem niet uit me hoofd hoe hard ik ook probeer. Mijn telefoon gaat een aantal keer over tot Noah opneemt. Ik ben even bang dat ik niks uit weet te brengen als ik hem zou horen maar dat ieder valt al snel weg als ik begin te praten. "Hey".... ik hoor een snik in zijn stem en voel me gelijk schuldig en probeer me zelf uit te leggen maar dat is niet nodig volgens hem en als snel komt het er op neer dat hij om zes uur naar mij toe komt; nog 2 kleine uurtjes.

Ik weet de tijd daarvoor goed door te brengen tot de bel gaat er schiet een schok door me lichaam heen van spanning en snel loop ik naar de deur, naar Noah. Wanneer ik de deur open is het tot mijn verbazing geen Noah maar Sara; mijn ex. Voor ik het weet zet ze haar lippen op die van mij verstijf ik maar na tien seconden duw ik haar van me af en zie ik Noah op 5 meter afstand van me staan met grote ogen, en ik zie een traan uit zijn ooghoek rollen die hij snel wegveegt. Ik baan snel mijn weg langs Sara en zet de achtervolging in . Ik voel de koude tegels tegen mijn sokken schuren maar ik trek me er niks van aan, het enige waar ik aan kan denken is om Noah tegen te houden en uit te leggen dat het niet waar is wat hij met zag. Met alle kracht die ik in me benen heb probeer ik hem in te halen. Ik trek aan zijn jas en val zo over hem heen op het gras. Hij probeert te ontkomen maar ik duw zijn armen plat op het gras "Noah wat je net zag, ik heb niks meer met haar ze kwam net langs om te proberen mij terug te krijgen maar ik vind jouw leuk". Ik kijk hem diep in de ogen aan "ik vind het raar om te zeggen maar ik vind je leuk Noah, en dit is allemaal een beetje snel gegaan maar jij bent degene waar ik voor wil gaan en zij ligt achter me". "Ik sta nog steeds hier, en ik dacht dat je me leuk vond??". "Shut up". Ik beweeg mijn lippen naar die van hem en we belanden in een diepe zoen die eeuwig lijkt te duren. Als we stoppen om adem te halen zie ik uit me ooghoek Sara met een verbaasde blik kijken waarna ze wegfietst. Ik kijk terug naar Noah die met een tevreden glimlach nog steeds vast onder mijn greep ligt en ik trek hem overeind. "Zit het weer goed tussen ons" vraag ik. "Nu wel" grapt hij. We lopen zo naar mijn huis en de avond eindigt rustig.

Voor de verandering een wat langer deel hoop dat jullie het leuk vinden ;)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 10, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

A First Love (Nl) (BoyxBoy) Where stories live. Discover now