4.

63 4 0
                                    

Pov Noah

Liggend op me bed denk ik aan hem, met ze blonde haar wat altijd zo goed zit en zijn ogen, die mooie blauwe ogen. Ze lijken wel te fonkelen, en het gevoel dat hij me geeft als hij me diep in de ogen aankijkt. Ik zet wat muziek op en maak wat huiswerk.

*Tringg*

Ik schrik wakker uit me dagdroom en loop naar de voordeur, ik ben home- alone. Ik snel de trap af, en klik het licht aan en doe de deur open en zie Mees helemaal doorweekt en met tranen in zijn ogen voor me staan. Hij kijkt me met verdriet in zijn ogen aan, ik laat hem snel binnen. "Hee, wat is er gebeurd?!?" Vraag ik. Hij kijkt me alleen aan met die ogen hij huilt "gaat het wel?". "Ik kan niet naar binnen me sleutels liggen nog binnen en ik kon niks tegen ze doen..." Hij begint weer met huilen en ik neem hem in een omhelzing.

Ik pak snel een joggingbroek en hoodie uit me kast en droog hem af. "Ik kon niks doen... Ze hadden mij uitgekozen" stamelt hij. "Trek dit even aan oké? Het komt allemaal goed". Hij komt naast me zitten en kijkt me aan, langzaam komt hij dichterbij en leunt naar me toe en zoent hij me. Ik ga mee in de zoen. Ik leg me handen op zijn kaaklijn, en voor even vergeet ik alles en lijkt de tijd stil te staan. Tot hij terugtrekt en wegkijkt. Hij begint te huilen, "Mees wat is er aan de hand..?"

Pov Mees

Bijna ben ik klaar met me training, iedereen loopt terug naar de kleedkamer en gaan douchen. Als ik de kleedkamer binnenloop is iedereen al bezig met omkleden en een aantal zijn aan het douchen. Op mijn gemak doe ik mijn kleren uit en sla een handdoek om me middel. "Hey, homo!". Ik kijk om en tot me verbazing was het naar mij, ik kijk een aantal jongens aan die een beetje lachend op me af komen. Langzaam beginnen ze dreigender te worden en begin ik meer ineen te dijnsen, voor ik het weet glij ik uit en lig ik plat op de grond. Voor een moment is alles zwart, en als ik weer kan zien zie ik een been op me afkomen. Er schiet een steek van pijn door me heen als ik een trap in me maag krijg.

Ik word weer wakker en probeer op te staan, maar als ik het probeer stort ik gelijk weer in. En wat bedoelde ze met die opmerking???

Ik zie een persoon op me aflopen, voor een moment wordt alles weer wazig. Ik voel een arm me omhoog helpen en zet me neer op de bank. Inmiddels is iedereen al weg uit de kleedkamer. "Hee, wat is er gebeurd???" Hoor ik een bezorgde stem zeggen. Ik mompel wat terug en pak me tas zonder na te denken en ga naar huis toe, ik hoor de stem nog vaag achter me maar ik luister al niet meer.

Eenmaal thuis aangekomen besef ik dat ik me sleutels ben vergeten en dat ik niet naar binnen kan. "Shit" precies vandaag zijn me ouders weg, en het begint ook nog te regenen. Langzaam begint alles door te dringen wat er net is gebeurd en de tranen die rollen me ogen uit over me wangen. Ik besluit naar Noah te gaan.

*Tringg*

Noah staat in de deuropening en kijkt me met grote ogen aan, "hee, wat is er gebeurd!?!". Ik weet niet veel te zeggen en ik begin weer te huilen. Hij stapt naar voren en neemt me in een knuffel. Ik ga zitten op de bank in zijn woonkamer en ik zie hem snel naar boven rennen. Hij droogt me haar af en glimlacht me lief aan, hij geeft een joggingbroek en één van zijn hoodies aan "trek dit effe aan oké? het komt allemaal goed".

Hij kijkt me aan met ogen als licht in de duisternis, als ik met hem ben lijkt het alsof er geen slechte gebeurtenissen bestaan. En die lippen... Ik leun naar hem toe en kus hem. Wow, hij kan echt goed zoenen en het gevoel dat ik er bij krijg, het zou eeuwig mogen duren. Ik verbreek de kus en het wordt me even te veel... Ik ben hetero niet homo, maar waarom vind ik hem dan leuk?

A First Love (Nl) (BoyxBoy) Where stories live. Discover now