3.

65 3 0
                                    

Ah poehee te vroeg dit weer snel klik ik de wekker uit, en doe ik met moeite het rolluik open waardoor de eerste zonnestralen van de dag me kamer binnenvallen. Ik stap nog half in slaap uit me bed en ga onder de douche staan, ik voel de warme stralen over mijn lichaam stromen en wordt langzaam wakker. Wanneer ik klaar ben ontbijt ik en stap ik op de fiets, en ga naar school.

Eenmaal aangekomen ga ik snel naar mijn kluisje en doe mijn jas er in. "Noah" ik draai me om. "Hee, goede morgen em". Ze kijkt me vrolijk aan, "vandaag krijgen we de klassenindeling ik hoop zo dat we naast elkaar zitten, want anders weet ik ook niet meer wat ik met me leven aanmoet". "Niet zo dramatisch, het komt goed", zeg ik haar.

Daarna lopen we naar de klas. Terwijl we de klas binnenlopen maken me ogen contact met die van mees. wat speelt er toch tussen ons?, vraag ik mezelf af. Iedereen gaat zitten en les begint...

"Jongens en meisjes we gaan vandaag de klasse-indeling bekend maken" je hoort gelijk overal mensen praten. "Je wordt in tweetallen opgedeeld". Ik kijk Emily hoopvol aan. De docent begint met het opnoemen van de tweetallen voor aankomend jaar.

Emily & Sean
Thomas & Sem
Kees & Sanne
Noah & Mees
Enz...

Ik kijk Emily aan en ze knipoogt naar mij, is het misschien toch zo dat ik mees leuk vind. "Gaat iedereen graag naast je partner zitten" zegt onze mentor. De hele klas verplaatst ik ga naast mees zitten. "Hey". Ik word rood, shit niet weer niet nu! Hij kijkt me lief aan. "Zal je misschien morgen ochtend samen met me willen fietsen naar school?" Vraagt mees. "Euhm ja super!, ik bedoel leuk". Ik voel ze ogen op mij gericht, en ik kijk hem aan in zijn blauwe ogen . Ik voel zijn been tegen die van mij en er lijken wel honderden vlinders in mijn maag te zitten die naar buiten willen.

*Tringg!*

Pov Mees

Ik zie dat hij me nog een laatste blik gaf met zijn prachtige groene ogen hij is zo schattig, waarom denk ik dit ik ben hetero!?! En waarom wordt ik rood er speelt toch niks tussen ons en anders vind hij mij niet leuk.

*Ping*

ik zie een berichtje op me telefoon verschijnen "baby, geef ons please nog een laatste kans ik zal alles voor je doen". Ah man, ze weet ook niet van opgeven ik heb toch al gezegd dat het uit was en ik haar niet meer leuk vond. Ik swipe haar bericht weg en loop naar de kluisjes. Ik loop de menigte in iedereen is de eerste week nog tegelijk uit dus het is een gekkenhuis. Ik prop me door een aantal anderen naar mijn kluisje toe en trek me jas eruit en doe me kluisje weer op slot. Eenmaal op de fiets naar huis besef ik me dat ik me huissleutel ben vergeten in de klas.

Ik loop nog snel naar binnen en zie dat er bijna niemand meer is. Ik loop naar de conciërge en kijk of me sleutel er ligt, yesss! Okey nu naar huis.

Als ik thuis kom is het alweer bijna tijd om naar voetbal te gaan, ik kleed me snel om en stap weer op me fiets.

Als we eenmaal bezig zijn met de training kan ik me gedachten niet afhouden van Noah, die groene ogen en die bruine haren die zo warrig en schattig zitten altijd. En de aanraking van onze benen zou hij hetzelfde hebben gevoeld? "Ah fuck" en dat was een bal die tegen me aan vloog, ik moet me focussen.





A First Love (Nl) (BoyxBoy) Where stories live. Discover now