1.

101 5 4
                                    

Het was de eerste maandag na de zomervakantie, de zes weken zijn zoals elk jaar veel te snel gegaan. "piep, piep, piep, piep..." daar gaat de wekker weer, het is vijf over zeven. Zal ik uit mijn bed stappen of nog even blijven liggen?

laten we op de eerste dag toch maar slim doen en op tijd uit bed stappen. ik loop naar de badkamer en stap als laatste onder de douche en droog me daarna af.

wanneer ik klaar ben loop ik terug naar mijn kamer en trek ik snel een hoodie en een spijkerbroek aan. Nog even deo opgedaan, en loop dan naar beneden om te ontbijten.

Na het ontbijt doe ik mijn haar, poets mijn tanden en stap daarna op de fiets. Na 20 minuten ben ik aangekomen op school, en sluit aan bij een aantal vriendinnen.

"Hey hoe was je vakantie?" vraagt Emily, mijn beste vriendin. "goed hoor de jouwe? vraag ik terug. "wat heb je gedaan deze vakantie?". "Euhmm niet veel bijzonders, vooral veel afgesproken met een raar persoon genaamd "Emily". We lachen alle twee een beetje en dan gaat de bel al weer. Snel naar mijn les dan maar. "Zie ik je in de pauze?" Vraagt Emily nog snel. "Ja zoiezo tot straks".

Snel haast ik naar mijn lokaal. We worden verwelkomd door onze mentor van het nieuwe jaar. "Goede morgen jongens en meisjes, ik ben jullie mentor....". Ja toen ben ik al afgehaakt... Ik kijk een beetje de klas rond, mijn blik valt op een jongen. Hij draait zijn hoofd om en kijkt recht in me ogen. Ik word rood, en draai mijn hoofd weg. "Tringgg" yess pauze!

Ik wou het lokaal uit lopen tot een hand me beet grijpt. Ik draai me om en kijk recht in de ogen van de jongen die ik net aankeek. "Hey kan het kloppen dat jij ook in die nieuwbouwwijk in Zevenhuizen woont, ik dacht je al een paar keer gezien te hebben?". "Ja ik woon er pas net, en jij?". "Wij wonen er al sinds het begin van de zomervakantie, en...".

Net op het moment dat hij nog iets wou zeggen trekt Emily me al mee, ik geef nog snel een laatste blik aan de knappe jongen die nog bij de deur van het lokaal staat en loop dan de aula in. "Zo wie was die jongen??" Vraagt Emily gelijk. Ik praat er snel overheen en vraag hoe haar introductie met haar mentor was.

Ik zie de jongen aanlopen, en hij gaat staan bij een meisje. Hij zoent haar. Ik voel een naar gevoel in me buik. Ben ik jaloers?!?..

Laat weten wat je er van vind in de comments ;)

A First Love (Nl) (BoyxBoy) Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon