2.

79 5 0
                                    

Aan het einde van de dag loop ik naar de fietsenrekken. Ik praat nog wat met wat mensen, en daarna fiets daarna terug huis.

"Noah?". "Ja dat ben ik?" Ohw daar zul je het hebben hoor mijn vader is weer bezig met klussen. Ik pak snel wat eten en drinken en haast de trap op naar me kamer.

Ik besef me opeens dat me folders er al liggen dus we beginnen maar alvast met bezorgen. Terwijl ik me favoriete Spotify playlist luister glijden de folders de brievenbussen in.

Aan het einde van de straat zie ik een jongen staan hij heeft blond haar. Als ik dichterbij kom zie ik dat het mees is. "Shit!!", Me fiets valt om en valt in de bosjes. Hij komt aanlopen "hey gaat het, Noah toch?". uh ik wordt rood en verstijf het enige wat uit me mond kan komen is "ja". Hij glimlacht naar me en geeft me een knipoog. Samen trekken we mijn fiets weer omhoog. "Ik moet gaan, zie je morgen" hij geeft nog een laatste glimlach en fietst dan weg. Ik blijf staan met een glimlach op me gezicht en ga maar verder met me folder-wijk.

Het is echt -10 ofzo het is niet te doen, snel warme chocolademelk met slagroom anders red ik het niet. Ik ga op de bank zitten en slurp een beetje, en scroll door insta en like hier en daar wat. Er verschijnt een melding van een volgverzoek en ik open het, ik zie al gelijk dat het mees is, ik bekijk ze posts en stalk ze insta een beetje en denk terug aan vanmiddag en de glimlach en knipoog die hij me gaf om van weg te zwijmelen. Ik zal het wel in me hoofd halen, hij heeft tenslotte een vriendin.

Ahh ik heb honger, ik kom terug uit de keuken met een grote zak chips en start Netflix op, een nieuwe aflevering van Riverdale is weer online yes! "Halooooo" yeehh me moeder is weer thuis.. "Noah ruim je jas en tas op ik wordt hier helemaal niet goed van!" O man dit gaat fout. Snel loop ik naar haar toe en geef haar een knuffel, en snel ik de trap op.

"Hey kan je zo afspreken?" Vraagt Emily. "Ja, bij jou of bij mij?". "Bij jou".
(5 minuten later) *tringgg* "heeeeey". "Ook hallooo!". Emily loopt naar binnen en doet haar jas uit en loopt achter me aan naar de woonkamer. Ik ga op de bank zitten en zij sluit aan. "Ik had trouwens gehoord dat het uit was tussen Mees en dat meisje dus je maakt kans hoor!" Ik word rood, en lach ongemakkelijk "waar heb je het over?.."

A First Love (Nl) (BoyxBoy) Where stories live. Discover now