|| 37.Bölüm ||

1K 201 65
                                    

"Aşk o kadar güçlüdür ki bir insanı kırabilir."

❀❀❀

"Nasıl tepki vereceğini düşünüyorsun?"

Yovanna dudağını büzdü, "Tepki verecek, muhtemelen güzel olmayacak."

Selena iç çekti ve kalbinin üzerine elini koyarak kalp atışını sakinleştirmeye çalıştı. Bu haberi öğrendiğinden beri hızla atmayı bırakmamıştı.

Gözlerinde yaş gözyaşlarının biriktiğini hissetti ve gözlerini kapattı. "İşler nasıl bu kadar hızlı gelişiyor? Çok aptalım."

Yovanna elini Selena'nın omzuna koydu. "Kendini suçlamayı bırak, hayatım. Senin suçun değil!"

"Bu benim suçum!"

"Hayır değil!" Yovanna yumruklarını sıktı. "Bu senin hatan değil Justin bir pislik. Bu senin suçun değil Justin bencil bir piç. Bu senin suçun değil Justin bir kıza doğru davranmaz. Bu senin suçun değil Justin seni ne kadar incittiğini ve etkilediğini göremiyor. Justin'in onun önünde ne kadar pırlanta olduğunu görmemesi senin suçun değil."

Selena, Yovanna'nın monologu karşısında şok oldu, ama tüm bunları kabul edemedi. "Hayır, bu benim hatam. Belki izin verirsem iyi bir erkek arkadaş olabilirdi. Belki daha iyi görünüyor olsaydım ve daha iyi bir kişiliğe sahip olsaydım-"

Yovanna onu kesti. "Zaten mükemmel bir kişiliğe sahipsin ve kahretsin çok güzelsin! Görmüyor musun Selena? Sana ne yaptığını görmüyor musun? Seni mahvetti. Sizi mahvediyor! Bunun için onu nasıl suçlayamazsın? Her şeyi senden uzaklaştırdı, ve sen hala kendini suçluyorsun?"

Selena, Yovanna ile aynı fikirde olduğunu anladığında şaşırdı, ama ona bunu gösteremedi, çünkü onun büyük bir kısmı hala kendini suçluyordu. "O yapmadı. Beni mahvetmedi. Değişebilirim. Onun için değişebilirim, onun için daha iyi olabilirim ve belki de beni sevebilir-"

"Hayır, hayır, hayır, anlamıyorsun!"  Yovanna aniden bağırdı. "Değişmesi gereken sen değilsin bebeğim. O. Suçun olmadığını açıkça bildiğin halde kendini suçlamayı bırak!"

Yovanna, Selena'nın omuzlarını sıkıca tuttu ve onu hafifçe sarstı. "Uyan Selena! Her zaman çok iyi ve affedici olamazsın! İnsanlar bundan faydalanıyor! Justin gibi insanlar! Bu seni sinirlendirmiyor mu? Justin sana ne isterse yapabilir, çünkü onu sevdiğini ve onun için bir şey yapacağını biliyor!"

Selena sessizdi.

"Senin için iyi değil, tam tersi. Onu suçlamana izin vermek zorundasın, yoksa hayatının geri kalanında kendini suçlayacaksın. Bu seni sinirlendirmiyor mu? Justin, buna başvurmana neden olmadı mı?"

"Evet," dedi Selena usulca. Küçük bir fısıltıydı, ama Yovanna duymuştu.

"Seni kızdırıyor, değil mi? Sana dikkat etmediğinde veya sana diğer kızlara baktığı gibi bakmadığı zaman?"

"Evet." Selena'nın sesi daha da yükseldi.

"Onu çok seviyorsun ama duygularını bile karşılık vermiyor değil mi? Onun için yaptığın ve yapacağın her şeyi gözleriyle göremiyor değil mi?"

"Evet." Selena yumruklarını sıktı ve dişlerini birbirine sertçe bastırdı.

"Justin'in onu ne kadar çok sevdiğini ve umursadığını bilmesi ama bu konuda hiçbir şey yapmamayı seçmesi seni rahatsız etmiyor mu? Kimsenin sözünü dinlemeyip senin sözünü dinleyecek mi? Güvenini mahvettiği, en çokta sizi mahvettiğini ve sabahları uyanıp kendiyle gurur duyamayacağını mı düşünüyorsun? Diğer kızlarla konuştuğunda kıskançlıktan sonra daha çok hissettiğin o duygu? Daha fazla bir şey istemediğin bir noktaya gelip, onu seni sevmeye zorlamak, seni sevmeye zorlamak? Seni rahatsız etmiyor mu?"

"Evet," diye bağırdı Selena. "Evet, evet, kesinlikle beni çok rahatsız ediyor!"

"O zaman onu suçla!" Yovanna'nın onun suçu olmadığını görmesi için bunları Selena'ya söylemesine ihtiyacı vardı. "Onu suçla, kendini değil! Çünkü yanlış bir şey yapmadın!"

"Haklısın," diye mırıldandı Selena, yanaklarından nehir gibi gözyaşı dökülüyordu. "Beni rahatsız ediyor. Beni çok üzüyor. Ve bundan nefret ediyorum. Benden güç almasından nefret ediyorum. Benden faydalanmasından nefret ediyorum!"

Öfke Selena'nın göğsünü doldurdu. "Bundan nefret ediyorum! Uyanmam ve kendimi iyi hissetmememden nefret ediyorum! Çok makyaj yapmak zorunda kalmaktan nefret ediyorum, böylece güzel göründüğümü düşünebilirim. Kendimden çok fazla makyaj yapmaktan nefret ediyorum. Güzelim ve güzel bir vücuda sahip olduğumu düşünüyorum! Justin sevdiğim bir şey yaptığında hiçbir şey söyleyememekten nefret ediyorum! Ona ulaşamamaktan ve ona nasıl hissettiğimi söylemekten nefret ediyorum!" O titrek bir nefes aldı.

"BENİ SEVMEYEN BİRİNİ SEVMEKTEN NEFRET EDİYORUM!"

Yovanna, öne düştüğü sırada Selena'yı yakaladı ve birlikte yere düştüler. Selena vücudunun çirkin böcekleri çıkarmasına izin verdi ve Yovanna, Selena'yı kollarına aldı. Yovanna, gözlerinde gözyaşlarının biriktiğini  hissetti, çünkü Selena gibi kırık birini hiç görmemişti.

Dünya ne hale geldi? Yovanna, Selena ile sessizce ağladı, elini Selena'nın esmer saçlarından geçirdi. Yavaşça ileri geri salladı ve onu sakinleştirmeye çalıştı.

Tek istediği Selena'nın inandığı şeyden daha değerli olduğunu görmesiydi, ancak Selena'nın ağzından kaçan itirafını asla beklemiyordu.

SONUNDA SELENA İÇİNDEKİ HER ŞEYİ DÖKTÜ... HELAL ANNECİM HİÇBİR ŞEY HİÇ KİMSE SENDEN DAHA DEĞERLİ DEĞİL. SENİ ÇOK SEVİYORUZ ♡

Perfect   || JelenaKde žijí příběhy. Začni objevovat