|| 36.Bölüm ||

1K 203 120
                                    


"Kendine çok güveniyor, kendimi çok iyi hissettiriyor ve sonra tamamen parçalanmış oluyor. Bir şey tarafından."

-Selena Gomez

❀❀❀

"Bir şeye ihtiyacın var mı?"

Selena kafasını salladı, deli gibi ağrıdığı şakağına ellerini bastırdı. Cehennem gibi hasta hissediyordu, ama şu anda en çok acıyı kalbi çekiyordu.

Yovanna, Selena'nın tarafından yatağa oturdu. Saat neredeyse üç olmuştu ve Yovanna herkesi evinden kovmuştu. Elini Selena'nın saçlarından geçirdi ve konuşmak istediğinde ona konuşmak için zaman verdi.

"Buradayım," Yovanna ona bunu yumuşak bir gülümsemeyle hatırlattı.

Selena gözlerini kapattı. "Bana sarılabilir misin? Darmadağınım."

Yovanna, dediği şeye hızla uyarak kollarını arkadaşının etrafına sarıp onu kendine çekti. Selena'nın alt dudağı titriyordu ve çok zayıf olduğu için kendinden nefret ediyordu.

"Sorun yok," Yovanna ona güvence verdi. "Her şey yoluna girecek. Ona ihtiyacın yok. Seni hak etmiyor."

Selena'nın sesi "Ya da belki de onu hak etmeyen benim," derken küçüktü. 

Yovanna kaşlarını çattı. "Öyle deme! O bir aptal göt deliği! Herkes bunu görebilir." 

Selena, Yovanna'dan uzaklaştı. "Hayır! Bu benim hatam!" Yataktan çıktı ve ayağa kalktı, kendini işaret etti. "Bu benim hatam! Belki biraz daha arzu edilebilir olsaydım, belki biraz ince, biraz daha hoş biri ya da etrafta dolaşmayı seven biri olsaydım daha iyi olabilirdi. Açıkçası benden sıkılmıştı! Onu benden daha iyi biriyle olmaktan alıkoyuyordum!"

Yovanna sinirlendi. "Cidden buna inanıyor musun? Ne sikim Selena?!"

"Doğru! Çirkin ve değersizim. O kızı öptüğü için onu bile suçlamıyorum!" 

Tekrar midesi bulandı ve Yovanna kendi sert cevabını yapıştırmadan önce Selena tuvalete geri koştu. Yovanna, bir kez daha endişe ile değiştirildiği için öfkesinin azaldığını hissetti.

Elini Selena'nın alnına koydu. "Ateşin yok. Neden kusmaya devam ediyorsun? İçiyor muydun?"

"Sana söyledim," diye inlendi Selena. "İçmiyorum."

Yovanna dudağını ısırdı. "Justin'le en son ne zaman seks yaptınız?"

Selena'nın gözleri genişledi. "Ne?"

Selena konuşmanın nereye gittiğinden emin olmadan başını salladı. "Geçen ay... sanırım neden?"

"Ve en son ne zaman hasta oldun?"

"Geçen hafta bitti."

Yovanna derin bir nefes aldı. "Hamilelik testi yaptın mı?"

Selena'nın gözleri genişledi.

❀❀❀

Kahretsin, kahretsin, kahretsin, Justin tekrar tekrar düşündü ve başını elleri arasında tuttu. Elleri bir şişe alkol aradı ve başını geriye eğip şişedeki kalan içkiyi mideye indirirken boğazındaki yanma hissini memnuniyetle karşıladı.

Arabayı bir köşeye çekmiş, barın içinde oturuyordu. Oraya nasıl gittiğini ya da ilk etapta onu içeri almasına nasıl izin verdiğini bilmiyordu. Belki de yüzündeki çaresizliğin görüntüsünü görmüşlerdi ve reddedememişlerdi.

Tek görebildiği, bir çocukla dans eden ve onunla gülen Selena'ydı. Neden? Neden ben olmayan lanet bir adamla birlikteydi ki?

Bu yüzden düşüncesiz davrandı ve gerçeği bilmeden önce rastgele bir kızı kaptı ve onunla sevişmeye başladı. Tek istediği, Selena'nın diğer adamla birlikteyken izlerken hissettiği eziyeti hissetmesini sağlamaktı.

Onun birçok kusurundan biriydi; Ne zaman birisi onu incitse veya üzülmesini sağlayacak bir şey yapsa, iki kat daha sert davrandır ve ödeşirdi. Gurur duymuyordu ve ve Yovanna'nın ona tokat atması suçluluk duygusunu körüklemişti.

Berbat etmişti. Kızıyla neredeyse dört yıllık ilişkisini mahvetmesine neden olarak büyük bir şey kaybetmişti. 

Artık kızım değil, Justin üzgün bir şekilde düşündü, ama üzüntüsü çabucak öfkeye döndü. Selena'nın artık onun olmadığı fikrinden nefret ediyordu. Onun dışında kimsenin onun olmasını istemiyordu.

Gözlerini ovuşturdu. Berbat hissediyordu. Berbat olduğunu biliyordu, ancak şu anda alkolün vücudunu ve zihnini sakinleştirmesine izin vermek dışında ne yapacağına dair hiçbir fikri yoktu.

❀❀❀

Hamile...

Selena, denediği dördüncü teste boş gözle baktı, her şeyin yolunda gitmemesini sağlamaya çalışıyordu, ancak minik test pozitif çıkmıştı.

"Aman Tanrım," diye fısıldadı Selena. Bir bebeğin oluştuğu küçük karnına elini yerleştirdi. "Hamileyim."

Kelimeleri yüksek sesle söylemesi, aniden daha gerçek görünmesini sağladı ve Selena nefes nefese solumaya başladı. Hamileydi ve Justin'in bebeğiydi. Justin, onu sevmeyen, sevdiği adam. Justin babasıydı. 

"İyi misin?" Yovanna ahşap kapının arkasından seslendi, endişesi ses tonuna yansımıştı "Bir süredir oradasın."

Selena yere oturup kalmıştı ve cevap vermeden önce sakinleşmeyi bekledi. "Ben iyiyim! Sadece... biraz zamana ihtiyacım var."

Kendini yere bıraktı ve yanaklarının altındaki soğuk karoları hissetti. Her şey berbattı. Kendisini daha az önemseyebilecek biriyle berbat bir ilişkisi vardı ve şimdi bebeğini taşıyordu.

Bunu yapamam, Selena karnını tutarak düşündü. Daha fazla böyle yaşayamazdı. Kalbi, artık yapamayacak kadar güçlü olmadığını bildiği zaman devam etme düşüncesiyle göğsüne karşı acı çekmeye başladı.Belki bir zamanlar yapabilirdi, ama şimdi bir şey yüzünden paramparça oldu. Aptalca bir şey tarafından.

Kendisini ayağa kalkmaya zorladı ve yavaşça kapıya doğru yürüdü. Kapıyı açtığında, Yovanna dikkatle bekliyordu.

Selena derin bir nefes aldı. Ne yapması gerektiğini biliyordu.

"Yovanna, bana yardım etmeni istiyorum."

BU SEFER GERÇEKTEN EMORY BIEBER IS COMINGGGG LFSJDFLKSJD ABİİİ AŞŞIRI MUTLUYUM AMK YANİ HİKAYEDE OLSA JUSTIN VE SELENA'NIN BİR BEBEĞİ OLACAĞI DÜŞÜNCESİ... JELENA SHIPPER KALBİM KÜT KÜT ATIYOR

Perfect   || JelenaWhere stories live. Discover now