|| 20.Bölüm ||

1.4K 294 90
                                    

"O mükemmel."

-Selena Gomez (Perfect)

  ❀❀❀  

Selena birisinin performansını dinlerken derin bir nefes aldı. Birkaç dakika sonra, yazdığı şarkıyı okuma sırası ondaydı ve kalbi hızlanmıştı. Hissettiği her duyguyu yansıtan şarkı.

Liz'in kontrol ettiği gecenin son gösterisi olacaktı. Liz son provada ondan çok etkilenmişti, Selena'ya en son çıkmasını söyledi, böylece gösteriyi bir patlama ile bitirebileceklerini söyledi. Selena, Liz'in şarkısının son derece güzel olduğunu düşündüğü için gurur duyuyordu, bu yüzden reddetmedi.

Ama kalbi hala Justin'in kalabalığın içinde orada oturmasını diledi.

❀❀❀  

Yovanna, "Fen projesine"  çalışırken saatini kontrol etmekten vazgeçmedi. 

"Neden saatini sürekli kontrol ediyorsun?" Justin sorguladı.

Yovanna ona gergince gülümsedi, "Sebep yok."

Justin omuz silkti, Yovanna saatini bir kez daha kontrol ettikten sonra ayağa kalktı. "Önemli bir şey almayı unuttum."

Justin ona şaşkın bir bakış attı. "Ne?"

Yovanna dudağını ısırdı, bir şeyi stratejiye sokuyor gibiydi. "Neden benimle gelmiyorsun?"

Justin gözlerini kıstı, ancak çoktan kütüphaneden ve okuldan çıkmışlardı. Çıktıkları gibi, Yovanna doğrudan tiyatroya yöneldi.

"Tiyatroda mı?" diye sordu Justin. Yovanna cevap vermedi, sadece onu yönlendirmeye devam etti. İçeriden müzik sesini duyabiliyordu.

Oh, bugün sahne alıyorlar, değil mi? kendi kendine düşündü Justin. Yovanna kapıyı açık tuttup, önce Justin'in içeri girmesi için el hareketi yaptı. Justin tereddütlü bir şekilde içeri girdi ve sahnede şarkısını bitiren bir adam fark etti.

"Yovanna, neden biz-.."

Kapı arkasından kapandı.

"Yovanna? Ne sikim oluyor?!" Justin şaşkınlıkla kapanan kapıya baktı.

"Git otur!" kapının arkasında dedi. "Buradan gidemezsin, o yüzden deneme bile."

Neler oluyor?!

Justin sinirlendi ve tiyatronun içine doğru ilerledi. Arkada boş koltuklar vardı ve dikkat çekmek istemediği için oraya oturdu.

Biri şarkısını bitirdikten ve izleyiciler neşelendikten sonra başka biri sahneye çıktı ve Justin onun Bayan Hemmings olduğunu fark etti.

"Son performansımız, gerçekten sadece kalp tellerinizi titretecek güzel ve duygusal bir şarkı. Selena Gomez-Perfect ile karşınızda!"

Seyirci bir kez daha alkışladı ve Selena'nın sahneye çıktığını gördüğünde Justin'in gözleri büyüdü. Gergin görünüyordu ve Justin'in orada olduğunu farketmemişti. Kalabalık sessizleşene kadar bekledi ve şarkı söylemeden önce müzik başladı.

"Adımı söylediğinde ses tonun değişiyor," düşük sesle şarkıya başladı, "Öp beni,ama öpücüğünün tadı aynı değil. Bu gerçek mi yoksa deliriyor muyum? " 

"Birlikteliğimiz hakkında meraklanıyorum, Çünkü rüyalarında onun hakkında konuşmalarını duyuyorum. Ve şimdi beni, onun hakkında konuşturuyorsun." 

Sesi biraz yükseldi. "Oh, ve bahse girerim ki o her şeye sahiptir. Bahse girerim ki, o tıpkı senin gibi güzeldir, senin gibi. Ve bahse girerim onun seni aşık edecek dokunuşları vardır, senin gibi, senin gibi."

"Onun rujunu tadabilir ve onu senin göğüsünde yatarken görebilirim. Onun parmak uçlarını hatırladığın her an, mesafeyi hissedebilirim. Belki de onun gibi olmalıyım. Onun rujunu tadabilirim, bu onu öpüyormuşum gibi de olabilir.

"O mükemmel, o mükemmel."

"O sana nasıl dokunuyor? Ben de deneyebilir miyim? Biliyorum burkuldun bebeğim, ama ben de burkuldum. Bilmek istiyorum, o nasıl bir erkeğin aklını kaçırmasına sebep olabildi?"

"Parfümünün kokusuyla ben de onu severdim, senin gibi, senin gibi. Ve neredeyse onun kahkahasını duyabiliyorum, arkasına kıvrılıyor, senin için, senin için."

"Onun rujunu tadabilir ve onu senin göğüsünde yatarken görebilirim. Onun parmak uçlarını hatırladığın her an, mesafeyi hissedebilirim. Belki de onun gibi olmalıyım.Onun rujunu tadabilirim, bu onu öpüyormuşum gibi de olabilir."

"O mükemmel."

Gözleri kapandı. "Onun bedeninin sana akın ettiğini görebilirim bedenine çarpıyor, deliye dönüyor, çok derinden yanıyor, derinden. Teninde, yanımdaki teninde. O-" nefesi yankılandı. "O senin bedenine çarpıyor, yerleşiyor, çok derinden yanıyor, derinden. Teninde, sen uyurkenki teninde." 

"Onun rujunu tadabilir ve onu senin göğüsünde yatarken görebilirim. Onun parmak uçlarını hatırladığın her an, mesafeyi hissedebilirim."

"Belki de onun gibi olmalıyım.Onun rujunu tadabilirim, bu onu öpüyormuşum gibi de olabilir."

"O mükemmel."

Kelimeler dudaklarından kaçarken, bazı insanlar düzgün bir şekilde alkışlamayı bekleyen kalabalığı coşturdu. Selena, aşağı baktı görmek zordu ama Justin, yanağında parıldayan bir şey gördü.

 Selena, aşağı baktı görmek zordu ama Justin, yanağında parıldayan bir şey gördü

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Justin, kalbinin ağrıdığını hissetti. Ne sikim oluyor!? sanki nefes almıyormuş gibi nefes almakta zorlanıyordu. Siktir.

Selena, sahneden çıkarken bile onu hala görmemişti. Justin oturduğu yerden kalktı ve Yovanna'nın izin vermemesine dikkat etmeden çıkışa doğru yöneldi.

Yovanna'nın arkasındaki bağırmalarını görmezden gelerek arabasına doğru koştu. Buradan çıkmak zorunda kaldı. Nefes alması gerekiyordu. Düşünmesi gerekiyordu ve bunu Selena ile aynı ortamda yapamadı.

Selena'nın sözleri kafasında yankılanmaya devam etti.

---

YOVANNA AFERİN GÖZÜME GİRDİN JUSTIN SEN DE VICDAN AZABI ÇEK ŞEREFSİZ KEL

Perfect   || JelenaWhere stories live. Discover now