Kurtaramayacaksın.

884 113 29
                                    


--

39. Bölüm


Kapı Yoongi'nin attığı tekmesiyle kırılırcasına açılırken hızla içeri girdiler.

"Kıpırdamayın, olduğunuz yerde kalın!" Seong ve Ji Soon bağırıyordu. Hana silahını onlara doğrultmuşken Agus adamları duvara yaslamış etkisiz hâle getirmişti.

"Kıpırdamayın."

Kadınlar ellerini kaldırmışlardı korkuyla.

Agus onlara yöneldiğinde Yeom'u görmesiyle durakladı. O da kendisini fark etmiş birbirlerine bakıyorlardı.

Daha Yeom'u görmeyen Yoongi adamlara yönelerek kimliğini gösterdi. "Seoul Merkez Karakol'undan geliyoruz."

"Polis mi? Ofisimize paldır küldür dalmaya hakkınız yok!" Yoongi gülerek kimliğini arka cebine koydu. "Burası ofis değil, suç mahali."

Hemen arkasından adamı yakasından tutarak başka bir yana itti. Masanın üzerindeki belgelere ilerleyerek karıştırmaya başladı.

"Ne çok şey öğretmişsin bu kızlara?," Adam koşarak önüne geçti. "Arama emriyle gelin! Yasa dışı değil mi bu?"

"Hepiniz aynı şeyi söylüyorsunuz. Eski kafalı sikik herifler sizi." Baştan aşağı adamı süzerek tekrar konuştu. "Arama emri gerektiren bir durum olursa, alır da geliriz. Değilse öylece çıkar da geliriz. Niye mi? Dediğin gibi, kanun böyle. Ver."

Seong elindeki dosyayı Yoongi'ye uzattı. Yoongi kabaca sayfayı karıştırıyorken konuşmaya devam ediyordu.

Agus transtan çıkarak etrafta gözlerini gezdirdi. "Vay, polis mi oldun?" Agus'un yüzünde minik oynamıyordu. "Eski bir mahkûm olduğunu biliyor mu takım arkadaşların?"

"Dolandırıcılık taktikleri öğretiyor. Aptal piç, bizde bunu yiyecek göz var mı?" Seong'a baktığında kelepçeleri adamın bileklerine geçirdi.

"Size bunu yapamazsınız diyorum! Arama emri getirin!" Adam çırpınmaya devam ederken Agus gözlerini Yeom'un üzerinde tutarak cevap verdi. "Arama emri olmaksızın dahi.. Ceza Hukuku 216. fıkra, 1. bendinin 2. maddesine göre mekânı araştırabilir ve el koyabiliriz." Yoongi gülerek arkasını döndü. "Alın şunları."

Kadınların bulunduğu alana doğru ilerliyordu. "Kapıları kilitleyip, tüm defterleri, kayıtları ve makbuzları toplayın. Bir parça kağıt dahi bırakmayın." Ji Soon eğilerek onayladı. "Peki efendim."

Yoongi Yeom'u fark ettiğinde durarak geriledi. Ona yakalanmamasını tembihlemişti.

Agus olmasa onu rahatlıkla, bir şekilde salabilirdi ama işler iyice zorlaşmıştı. Öfleyerek saçlarını karıştırdı.

"Onlara söylememi ister misin Sechs-" Agus onu tutup çekerek onu yere fırlattı. Bir anda ortalık karışmıştı. Herkes ayaklanmış onlara bakıyordu. Yoongi ise zaten beklediği kavga ile Yeom'u buradan asla çıkartamayacağını anlamıştı. "Bıraksana be manyak!"

Killers | Min YoongiWhere stories live. Discover now