Gangnam'daki huzurlu ev ve velet.

1.6K 178 52
                                    


--

8. Bölüm

"Yoongi ben çok acıktım!" Yanında söylenen kızı görmezden gelerek oyun makinesiyle ilgilenmeye devam etti.

"O parayla biz yemek alabilirdik mesela!" Agus ilk başta gördüğü oyun makinesine atılmış, oyuncak istediğini söylerek oynamıştı. Ama alamayınca Yoongi'ye alay konusu olmuş ve bir anda iddiaya girmişlerdi.

Yoongi ise kaybetmeyi hazmedemeyerek defalarca makinenin içine para atmış, oyuncak almaya çalışıyordu. İçindeki oyuncağın parasının iki katı ederdi.

"Ay Yoongi şiştim yeter!" Otobüs mola vermişti ama yemek için inen onlar hiçbir şey yiyememişti. Üstelik Yoongi hâlâ ısrarıydı.

"Oo!" Oyuncağı tutan Yoongi bağırdığında mızmızlanan Agus yanındaki yerini almış, heyecanla izlemeye başlamıştı. "Al hadi al!"

Başardığında ikisi de bağırmış, alttaki bölmeden sarı renk köpeği almıştı Yoongi. "Yaa, işte.. Al." Havalı bir şekilde fırlattığı oyuncağı Agus tutup söylenmişti. "En çirkinini almış." Yoongi'nin çatık kaşlarıyla karşılaşınca öksürerek düzeltti. "Öhm. Teşekkür ederim."

Molanın bittiği belirtilince Agus onu itekleyerek önden gitti. Koltuğuna oturduğunda yandaki çiftin sevimli sevimli konuşmasını izledibir süre. Yoongi geldiğindeyse çantasını yan koltuğa koydu sertçe. "Acım Yoongi. Git bir şeyler al!"

Yoongi ona ters ters bakıp arabadan indi. Girdiği markette eline gelen bir kaç bir şeyi kasaya koyarak ödemeyi yaptı ve geri döndü.

Yoongi Agus'un o çifti izlediğini görünce sinir etmek amacıyla poşeti kucağına fırlattı. "Al ye."

Beklediği tepki yerine Agus kucağına atılan poşeti gülerek  karıştırmış, yemeye başlamıştı. Bu açıkçası Yoongi'yi mutlu etmişti. Yanına oturduğunda Agus yediği krakeri Yoongi'ye uzattı. "Yemek yapmayı beceremem. Evde aç kalırsın. Ye bence." İtiraz etmeden aldı hemen.

~

Gece olmuştu ve artık otobüs yolculuğundan ikisine de baygınlık gelmişti. Ama seslenmemişler, uyuyarak sabah etmişlerdi.

Otobüs durduğunda çantalarını alarak görevli yardımıyla aşağı indiler. Sabah 4 sularıydı. Hava daha aydınlanmamıştı bile. Otobüsün klimasına karşılık çarpan soğuk havayla titredi Agus. Üstündeki hırkaya minnettar olmuştu.

Otobüs onlar indikten sonra yoluna devam etmişti ve etrafta ses çıkmaz olmuştu. "Ee? Şimdi ne yapıyoruz?" Yoongi de üşümüştü!

"Otobüsteki görevli taksiyi aramıştı! Birazdan burada olur!" Yoongi kafa sallayıp yere koyduğu çantasının üzerine oturdu.

Agus yerinde tepinip durarak haraket ediyordu, üşümemek için. "Tavşan mısın sen amk?" Agus atıldı hemen. "Yoongi!" Küfür etmesine sinirlenerek kafasına vurdu. "Bana küfür etme!"

En büyük dertleri buymuş gibi tartışırken taksi gelmiş, donan bir taraflarıyla arabaya binmişlerdi. Yoongi öne oturmuştu, Agus arkaya.

Killers | Min YoongiWhere stories live. Discover now