Kriz.

1.2K 141 74
                                    


--

15. Bölüm

"Jung Hoseok, Min Yoongi ve Kang Sechs ile ilgili bildiğiniz şeyleri bize anlatıp iş birliği yaparsanız umarım."

"Jeon Jungkook."

Adamın kaşları havaya kalktı. Nihayet beklediği bilgileri alabilecek demekti.

"Onu tanıyorum.. Sechs, benim çok değer verdiğim bir çalışanım. Min Yoongi de o derece yakın bir arkadaşım."

"Taesun ve Jimin Yoongi'nin yeni geldiğini söylediler. Bu kadar yakın olmanız garip değil mi?"

"Değil.. Çünkü Yoongi buradaydı hep. Onu yaklaşık 5 aydır tanıyorum. Sadece Sechs ile aynı evde yaşamaya 3 hafta önce başladı, o kadar. Zaten Seul'de yaşıyordu, Jeon Jungkook'un komşusu olarak."

"Komşusu?"

"Evet. Aynı apartmanda yaşıyorlardı önceden. Benim sayemde Sechs ile tanıştı Yoongi, öyle gelişti. Jungkook bunlardan bahsetmedi sanırım."

"Hayır.. Devam edin lütfen."

Hoseok buraya gelene kadar kafasında bir senaryo hazırlamış, onu anlatıyordu. Sebebini bilmiyordu ama Yoongi'yi kurtarmak istiyordu.

Bu süre zarfında çok vakit geçirmişlerdi. Onun nasıl biri olduğunu görmüştü. Güven vardı bir kere ilişkilerinde. Bu yüzden onu kurtarmak istemiş, senaryo hazırlamıştı. Şimdi ise sadece onu anlatıyordu polise.

"Jeon Jungkook rahatsız biri. Hasta olduğunu düşünüyorum."

Yoongi demişti bunu Jungkook'a o gün. "Garip bir şekilde Yoongi'ye takıntılı hâlde." Adam ve duvarın arkasında sorgu odasını izleyen diğer polisler gerildi.

"Onun kimseyle görüşmesini veya arkadaş olmasını istemiyor.. Hatta bu yüzden bana saldırdı bile. 2-3 gün öncesine kadar boynumdaki parmak izleriyle gezdim ben."

Hepsi kilitlenmiş, Hoseok'u dinliyordu. "Dediğim gibi ben Sechs ve Yoongi'yi tanıştırınca o ikisi yakınlaştı ve aynı evde yaşamaya başladılar. Ve bu da Jungkook'u sinir etti. Sechs'i tehdit etmeye başladı ve bir gece evine gizlice girmiş."

Hoseok hafızasını zorluyordu. Yoongi'nin dediklerini hatırlamaya çalışıyordu. "Sechs'i tutmuş, ve kız bağırınca evde olan Yoongi uyanarak Jungkook'u evden kovmuş. O sırada ikisi büyük bir kavga etmiş. Jungkook bunu hazmedememiş olmalı."

"Sonra?"

"Devamında yine tehdit edilmiş Sechs, Jungkook tarafından. Bu yüzden Yoongi sinirlendi ve birlikte Jungkook'un evine gittik. Yine kavga ettiler ve Yoongi'ye hakaret etti. Acıyorum sana, hep yanlızdın, ben yanında oldum tarzı. Bende Yoongi'nin elini tuttum. Yalnız olmadığını bilsin diye."

Gerilmeye başlamıştı. Bacağının titremesine son anda engel oldu.

"Ve Jungkook buna sinirlenip bana saldırdı." Başını salladı Hoseok.

"Sonra Yoongi.. Birbirlerine vurdular.. Jungkook bu sefer onu tehdit etti. "Bedelini Sechs öder şeklinde."

Killers | Min YoongiWhere stories live. Discover now