Tutunacak dal.

795 106 25
                                    


--

31. Bölüm

Söylediklerini düşündüğü uzun bir gece olmuştu.

Yoongi ona karşı çok öfkeliydi. Bir türlü affetmek istemiyordu.

Gittiği o gece.

Yakalandıklarında Yoongi hiç üzülmemişti. Korkmamıştı da.

Agus hemen yanındaydı. Başına ne gelirse gelsin o hep orada olacaktı. Birbirlerini koruyup duracaklardı bunu biliyordu.

Arabaya binene kadar fark etmemişti bile gittiğini. Arkasında sanıyordu. Şaşkınca etrafına bakınmıştı. Polislere onun nerede olduğunu sormuştu. Kaçmış dediler.

Bu bile ihanetti. Agus resmen Yoongi'yi bırakarak kaçmıştı. Bu çok yaktı canını. Söyleseydi, birlikte kaçsalardı olmaz mıydı?

O bencil biri değildi, neden kendi paçasının derdine düşmüştü ki? Bunu daha önce kararlaştırmışlardı hem. Cezalarını çekecekler ve gideceklerdi.

Onun için geriye tek bir cevap kalıyordu ki bu da, Agus'un artık kendisini istemediğiydi. Söyleseydi birlikte kaçabilirlerdi ama Agus tek gitmeyi tercih etmişti.

Yoongi daha bunun üzüntüsüyle boğuşurken buraya girmişti. Kendini bekleyen bir sürü manyağın arasına. Daniel karşılamıştı onu.

Gelip dur diyecek kimse yoktu. Kendisi zaten Agus harici bir şey düşünmüyordu. Biliyordu o da.

Eğer Agus'un hayatında kendisi olmasaydı, Jungkook da olmazdı.

Ve kendisini şikayet edecek biri de  olmazdı. O çok sevdiği, ne mesleği, ne özgürlüğü, ne de arkadaşları gitmemiş olurdu.

Bu şekilde düşünmüş olması muhtemeldi. Agus kariyerine hep çok önem verirdi çünkü. Birden bire bu durumlara düşmek ona ağır gelmiş olmalı, diye düşündü. Bu yüzden onu affetti. Kendisi pişman oldu hatta.

Daniel tarafından gelen şiddet ve tehditlere dayanıyordu bir şekilde. Geceleri hâlâ onun için uyumuyordu mesela.

Tekrar mahkeme olacağı söylenmişti. O zaman ne kadar heyecanlı gitmişti o mahkemeye. Giyinmişti güzelce. Agus'un yakalandığını düşünmüştü. Onu orada tekrar görecekti çünkü.

Ne olduğunu anlamamıştı bile. Bay Jeon'un eşi demişlerdi. Bay Jeon'un eşi, Sechs. Yanlış duymuşumdur veya onlar yanlış demiştir diye düşündü. Çünkü bu çok saçmaydı. Nasıl olduğunu bile bilmeden cezası 2 yıla düşürülmüştü.

O gün magazin haberlerinde de göstermişlerdi. Jungkook ve Agus'un evlendiğini. Bu o kadar imkânsızdı ki inanamamıştı başta.

Gerçeği uzun bir süre sonra kabullenmişti. Zaten direnmeyi bıraktığı da o zaman olmuştu.

Agus'un gelmesini istediği o kapıdan Yeom gelmişti. Kendisiyle ilgilenmişti. Yoongi hep birilerine muhtaç olmuştu zaten. Yanında ona destek olacak birilerini hep isterdi.

Killers | Min YoongiWhere stories live. Discover now