S×1

43.9K 799 119
                                    

       "Hey sen!Arabanı buraya park edemezsin!" Tabiki de onu takmadım. Bugün birini öldürecek kadar canım sıkılmamıştı. Kolumda hisettiğim elle birlikte arkama döndüm. Bu iş gerçekten sinir bozucu olmaya başlamıştı. Canım. Birini öldürmek.İstemiyordu.

        "Hemen.Elini.Çek." Dişlerim birbirine yaptığı baskıdan hoşlanır gibi duruyordu. Karşımdaki vurdumduymaz da az sonra suratına yiyeceği yumruktan hoşlanacaktı. "Arabanı oraya park edemezsin. Yazıyı gördün mü?"

        Parmağının ucundaki yere baktım. 'Apartman sakinlerine özeldir. Lütfen park etmeyiniz.' Karşımda duran ve en fazla 25 yaşında olan adama baktım. Kolundan tutarak onu sürüklemeye başladığımda beni şaşırtmayarak konuşmaya başladı.

        "Hey!Ne yapıyorsun?Rahat bırak beni!" Ona doğru döndüm. En başta bugün birini öldürecek kadar sıkılmamıştım demiştim. Unutun onu.

        Az önce parmağının ucunda olan yazının yanına ulaştığımızda deri ceketimin iç cebinden bir kalem çıkardım. Astıkları bu saçma tabelanın altındaki boşluğa da kalemimle gerekli olan cümleleri karaladım.

        Ardından adamın kolundaki ellerimi boynuna getirdim ve kafasını duvara vurarak "Oku!" dedim. Elimin altında titrediği açıkca belli oluyordu. Ama ağzından bir kıpırdama geçmemesi beni daha da çok sinir ediyordu.

        "Sana.Oku.Dedim." Dişerim özlediği baskıya tekrar kavuştuğunda okumaya başladı. "Ya-yasaklar Zay-Zayn Malik d-dışındakiler iç-içindir." Bakışlarımı adama geri çevirdiğimde sırf canım istediği için kafasını bir daha duvara vurdum. "Sence ben kimim?"

        "Z-Zayn Ma-Malik?" Ona gülümsememi gönderek doğru cevabı vermiş olduğnu belirttim. "Peki ya sen kimsin?" Bana doğru anlamsızca baktı. "Benim adımı telafuz edebilecek şanslı bir kişisin." dedikten sonra onun korku dolu bakışları ardından gözümü bile kırpmadan tabancamı ona doğru doğrulttum.

        "Ve ben şanslı kişileri sevmem."

        Sadist hikayesi ne kadar yazarım bilinmez ama sanırım bu hikayede içimdeki sadist taraf ortaya çıkacak :) Umarım ki tanınan bir hikaye olur bende bıkmadan yazarım :) Tek bölümlük hikaye okumak isteyenler için Duvar=> Louis Tomlinson öneririm :) O da benim hikayem çaktırmayın :) Reklamlar bitti görüşürüz :)

Sadist ×Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin