S×15

6.5K 247 24
                                    

Bölüm sonundan hatırlatma;

   "Sandalyeden kaldırdı beni, ellerimdeki ipleri çözmüştü. Ayağımda ipler olduğu için kaçamıyordum. Eğleneceğimizi söyledi. Her şeyin bir şaka veya bir hayal olmasını diledim. Beni duvara ittiğinde büyük bir acı çektim. Bu acı her şeyin gerçek olduğunu bana göstermeye yetmişti. Hareket etmem imkansızdı. Rahatsızdım.Bakireliğimi evlendiğim birine vermek isterdim. Veya sevdiğim adama. Ama bu şartlarda değil. Orada da işini bitirdi zaten. "

        Beni kendine çevirdi. Şu an büyük ihtimalle şişmiş gözlere sahiptim. Eskileri ancak atlatmışken bunları bir daha günyüzüne çıkarmak hiç iyi değildi. "Ağlama. Bu senin hatan değil Gracy." "Benim hatam. Ona güvenmemeliydim."

        Gözlerim yeniden dolmaya başlarken beni kucağına aldı ve koltuğa oturduk. Dizlerine yatırdığında beni rahatlatmak için saçlarımı okşamaya başladı. "Bu. O kıza yapmak istediğin bir şeydi." dedim bana anlattıklarını hatırlayarak.

        "Evet. Evet, öyleydi."

***

        Sabah kalktığımda kendimi yatakta buldum. Vücuumun altında hisettiğim sıcaklıkla birine sarılarak uyuduğumu anladım. O da bana sarılıyordu. Kafamı kaldırdığıda bu kişinin Zayn olduğunu görmem beni hem rahatlattı hem de beni yeniden düne götürdü.

        Eğleniyorduk dün. O bana ben de ona olanları anlatmıştım ve aramızdaki bazı buzların çözüldüğüne inanmak istiyordum. Bir erkeğe güvenmek benim için kolay bir şey değildi. Ona güveniyordum. Bana her ne kadar fiziksel olarak zarar verse de benim yaram da oydu ilacım da oydu. Onun yanındayken bazı şeylerden kopupu anın tadını çıkartabiliyordum.

        Bu uzun düşünceler aklıma yeniden o geceyi getirdi. 'Neden ben?' diyemezdim.  Çünkü bu benim değil de başka birinin başına gelmesini isteyebileceğim türden bir olay değildi. Ama benim başıma da gelmesini isteyebilceğim bir olay da değildi. O gece farklıydı.

        Her kız sevdiği ve ona değer veren bir erkeğe veya güzel bir düğünden sonra kocaısyla birlikte yattığı bir yatakta bakireliğii kaybetmek isterdi. Herhangi bir duvar köşesinde değil. Hele de zorla hiç değil. Gözlerimden yaşların akmaya başladığını fark ettiğimde hemen silmeye çalıştım. Ancak biri Zayn'in göğsündeki yerini bulmuştu. Uyuyanacağını zannetmiyordum ve uyanmamıştı da.

        Kendimi toparlamam gerektiğini düşündüm, ona yeterince rezil olduğumu biliyordum. Bu nedenle onu uyandırmamaya çalışarak yanından kalktım ki bu saatte davullar başında yüzlerce müzik çalsa yine de uyanmazdı. Kendimi duşa attım. Hemen suyun altına girdim. Kısa bir duş aldım. Yanıma kıyafet aldığım için hızlıca giyinebildim. Banyodan çıktım.

        Tam odamın kapısından da çıkacaktım ki Zayn'in telefonun çaldığını duydum. İçimdeki merak duygusu beni onun telefonuna yönlendirdi. Ekrandaki numaranın 'Alsya' adında bir kıza ait olduğunu görünce içimdeki kıskançlık, merak duygusunu bastırdı. Telefonuu da alıp odadan hızlıca çıktım. Sonucu ne olursa olsun kıskançlığımın bana bunu yaptıracağını biliyordum.

        "Alo?" Telefonun karşısındaki kız da hiçbir duraksama olmadan beni yanıtladı. "Zayn ve telefonunu açan sürtüklerden bıktım artık." "Ben de onu arayan sürtüklerden. Biz 2 aydır sevgiliyiz. En azından kendine sevgilisiz birini bul da Zayn'i rahat bırak. Biraz saygın olsun." Hattın ucundan bir kahkaha duydum.

        "B-ben o-onun ku-kuzen-kuzeniyim." Süperdi cidden. Saçma bir kıskançlık yüzünden karşımdaki Alsya adındaki kız bile gülmekten beni yanıtlayamıyordu. "Senle ksinlikle tanışmalıyım. Zayn'i bu kadar uzun süre birinde görmedim." Birden kendimi ona yakın hissettim ve az önce söylediğim yalanı itiraf etmeye karar verdim. Böylelikle benimle tanışmak da istemeyecek, Zayn'i de ailevi açıdan bir soruna sokmayacaktım. "Aslında bakars-" Lafımı kesmişti.  "Sevgili değilsiniz. Onu iyi tanıyorum. "

Sadist ×Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin