21.BÖLÜM "BİR YIL SONRA" (2.SEZON)

17.5K 119 13
                                    

Kendisine uzatılan eli tuttu sıkıca genç kız. Bugün olacaktı, bugün yapacaktı. İnanıyordu kendisine. 1 yıl içerisinde mahvolan hayatı küçük bir adımıyla düzene girecekti. Sevgilisinin derin anlamlar taşıyan umut dolu kahverengi gözlerine baktı sonra. "Yapabilirsin Selin. Yapabilirsin aşkım." diye fısıldadı adam. Selin adamının onu kendisine çekmesiyle oturduğu yataktan kalktı ve kalkarkende dudaklarının arasından kaçan küçük iniltiye engel olamadı. Yapabilirim! Dedi içinden. Küçük bir adımla yeni hayatın başlamasını sağladı ardından. Küçük adımdan sonra bir adım daha geldi, bir adım daha, bir adım daha... Böyle böyle yatak odasından çıkmıştı sevgisinin yardımıyla.

Kapının eşiğinde durduklarında gözleri doldu Selin'in. Yürüyebiliyordu. Artık 1 yıllık ıstırap son bulmuştu. Erkeğinin kollarına atılırken, "Emirhan... Emirhan yürüyebiliyorum." dedi. İçinden çığlık atmak, yürüyebildiğini tüm dünyaya haykırmak geliyordu. Genç adam boynuna gömülmüş sevgilisinin kafasını okşadı ve onu saçlarından öptü. "Yürüyebiliyorsun sevgilim..." dedi tüm aşkıyla. Kız erkeğinin boynuna sinen kokuyu içine çekerken gözlerini kapatmış ve mutluluktan kirpiklerinden yanağına süzülen yaşa engel olamamıştı. Geçmiş, artık geçmişti. Artık onu yeni bir hayat bekliyordu. Yeni ve tertemiz bir hayat...

1 Yıl Önce...

Demir, öğrendiği tüm acı gerçekliklerin üzerine donup kalmıştı. Öylece hareketsiz, fakat gözlerinden düşen, kalbinde derin yaralar açan yaşlara engel olamıyordu. Selin sevgilisinin, kuzeninin yüzüne vurduğu tüm gerçekler üzerine nefes alamadı. Adeta nefes borusu tıkanmış ve nabzı durmuştu. Bu yüzden hava almak istercesine boy cama doğru yaklaştı. Boy cam, açık olmasıyla birlikte hareketli müzik eşliğinde eğlenen tüm parti halkına ve büyük siteye yukardan bakılmasıyla büyük ve ihtişamlı bir manzara ev sahipli yapıyordu.

Birkaç dakikadır kıpırdaman duran Demir, dudaklarının arasından fısıltıyla çıkan cümleyle beraber hırsla Selin'e doğru yaklaştı. "Olmaz! Olamaz. Buna izin veremem. Senin karnında, Emirhan'dan olma bir çocuğun olmasına izin veremem." Emirhan Demir'in hızlı bir şekilde Selin'e yaklaşmasını ve söylediklerini idrak etmeye çalışırken, Selin kendisine doğru hızla gelen Demir'e şaşkınlıkla bakıyordu. Selin'i ikin kolundan sıkıca tuttu. "Demir dur ne yapıyorsun!" Emirhan bir yüksek volümde bağırışıyla gözü dönen Demir hırsları yüzünden, sırf Selin, oğlan için küçük bir hata gibi gelen küçük öpücük yüzden onu tek etti ve Emirhan'a gitti diye kızı büyük bir güçle itti ve kız dengesini koruyamadığı, Emirhan tam zamanında yetişemediği için ihtişamlı partinin tam ortasına çakıldı. Sonrası ise, kısa bir sesizlik, parti misafirlerinin yaşadığı şok, Demir'in sinir krizi geçirmesi ve polisler tarafından götürülmesi, Selin'in ambulans ile hastane kaldırılışı ve eğlenceyle başlayan partinin korkunç bir şekilde sonlanışı...

Selin hastanede kaldığı 2.5 saat boyunca sakinleştirici almış ve Emirhan doktorlar tarafından öğrendiği bilgiyi sevgilisine nasıl söyleyeceğini kafasında tartmaya çalışırken, Demir kendisi hakkında herhangi bir karar çıkmadan önce rezalet haneye kapatılmıştı.

2.5 saatin sonunda Selin gözlerini açıp iki bacağındaki alçıları gördüğünde Emirhan yanında. Kız doğrulurken bacaklarına inen ağrı eşliğinde acı içinde feryat ederken Emirhan onu sakinleştirmeye çalışıyordu. Selin'in feryatları dışında adamın gözlerinin içine bakarak söylediği ilk şey, "Bebeğim... Bebeğime ne oldu?" demesiydi. Daha 2 aylık küçük mucize kızın büyük villanın 2.katından metrelerce yukarından düşmesiyle annesinin rahminde can vermişti. Selin bunu zaten biliyordu fakat, belki bi' şey olur, bir mucize olur diye sormuştu adama. Fakat değişen hiçbir şey yoktu. Bebeği için üç kez belli aralıklarla sinir krizi geçirdikten sonra bacaklarının durumunu öğrenmiş ve 1 yıl boyunca tıpkı bir ot gibi öylece ayağa kalkmadan hayatını sürdüreceğini kendisine defalarca söylemişti. Selin bu acıları içinde bir yerlerde söndürmeye çalışırken Emirhan'ın sevgilisinin başına kızın arkadaşlarından birini çağırmasıyla, adam polis merkezine gitmiş ve cani kuzeni hakkında çıkan kararın kesinleşmesi için elinden geleni yapmıştı. Yetmezdi, daha fazlası gerekiyordu fakat Demir 1 yıl hapis yatacaktı. Polisler tarafından mahkum arabasına bindirilmek üzeri olan Demir çırpınıyordu. "Elbet bir gün geleceğim Emirhan Ayaz! Sonra hayatının orta yerine sıçacağım! Göreceksin gününü! Sevgilimi benden almak neymiş göreceksin! Bırakın beni!" Emirhan o günlerin hiçbir zaman gelmeyeceği zannediyordu, fakat yanılıyordu.

TUTKUNUN TEHLİKELİ TONU (+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin