18.BÖLÜM "HAMİLE"

27.9K 161 23
                                    

Emirhan tam her şeyi itiraf edecekti ki cebindeki telefonunun melodisi sessiz bahçede yankılandı. Maalesef açmak zorunda kaldı. Şirkette acil bir durum çıkmıştı ve hemen gitmesi gerekiyordu. Kuzenine gitmesi gerektiğini söyleyip yola çıktı hemen. Yolda giderkende kadınını aradı. Şirkette bir kriz çıktığını ve hemen gitmesi gerektiğini söyledi. Selin, her şeye rağmen sevinmişti çünkü belki o konuşma devam etseydi Emirhan, Demir'e Selin'le aralarında geçen her şeyi anlatabilirdi. Genç kız bir oh çekti telefon kapandıktan sonra. Bir badireyi daha atlatmıştı.

***

2 Ay Sonra...

Günler birbirini kovalamış genç kız Emirhan'la aşkı sürekli tazelemeye devam ediyormuş. Demir, Selin'in akşamları evde kalmadığını her öğrendiğinde sinir krizleri geçiriyormuş annesi babasından gizli. Bu arada Selin'de bu 2 ay içerisinden bir takım değişiklikler görmeye başlamış Emir. Sürekli kusmak için tuvalete gidiyor, hiç iğrenilmeyecek kokulardan, yemeklerden iğreniyor, sürekli başı dönüyordu. Selin'de kendisinde olan bu değişikliklerin farkındaydıki hastaneye gidip kontrollerini, yapılması gereken bazı testleri yaptırdı. Çıkan sonuç onu Hem heyecanlandırmış, hem de mutlu etmişti.

Elinde raporuyla gitti sevgilisinin yanına iki katlı dubleks eve girdiğinde sevgisi onu sarılarak karşıladı. "Hoş geldin dünyaların en güzel sevgilisi." Kız gülümsedi. Bu çocuğu 2.5 ay içerisinde iyice tanımış ve çok sevmişti. Kuzenine hiç benzemiyordu. "Hoşbulduk." Emirhan şaşırdı. Neden hoşbulduktu. Bir kişi daha mı vardı yanında. "Aşkım bir kişide daha mı var yanında, dışarda mı bekliyor? Neden hoşbulduk?" dedi ve kaşlarını yukarı kaldırdı. "Sevgili, hani ben son zamanlarda iyi değildim, hep başım dönüyor, kusuyordum falan ya..." adam olumlu yönde kafasını salladı ve devam etmesi için bekledi. "İşte ben bunların nedenini öğrenmek için hastaneye gittim ve testler filan yaptırdım... Sonuç olarak bu raporu verdiler." Elindeki raporu Emirhan'a uzattı, adam raporu aldı, okudu ve okuduğu şeyle şoka girdi. Bu muhteşem bir şeydi! Bu mucizeydi. "Güzelim... Burada... Hamile yazıyor! Allah!" Dedi ve elindeki raporu katlayıp bir köşeye attı ardından kadınını kucaklayıp kendi etrafında döndürmeye başladı. "Sen hamilesin. Ben baba... Bir dakika..." Dedi ve kızı yere indirdi. Kız kaşlarını çattı. "Ya çocuk Demirdense... Çünkü sen bir tek benimle birlikte olmadın. Onunla da bir yatak geçmişin var?" diye sordu kıza. "Emirhan olur mu öyle şey. Biz Demir'le ilişkimiz boyunca hep korunduk. Ama senle olan ilk ilişkimde korunmamıştık ve sen içime gelmiştin hatta hatırlıyor musun?" Emirhan şüpheli bir şekilde kafasını yukarı aşağı salladı ardından tekrar kızı kucağına alıp etrafında döndürmeye başladı. "Baba oluyorum ben! Baba oluyorum!" Ama kızın söyledikleri doğruydu. Bebek Emirhan'dandı. Artık kızın mutluluğunu hiçbir olay veya kişi bozamazdı. O anne ilaçtı. Daha ne olsundu. Yarın yaşayacağı şeylerden habersiz sevgilisinin onu kucağında döndürmesine izin verdi.

***

Demir'den...

Film bittikten sonra bilgisayarı kapattım ve yattığım yataktan kalktım. Tam odamdan çıkıyordum ki kapının kenarındaki siyah baksır dikkatimi çekti. Bunun ne işi vardı burada. Bu kız benim odama hiç girmiyor muydu? Baksırı da elime alıp Selin'in yanına aşağı kata mutfağa indim. "Bu baksırım Benin odamda ne işi var? Elin alıp kirlilerin yanına atman gerekmiyor mu?" dediydim baksırımı sinirli bir şekilde sallayarak. "Ben artık sizin baksırlarınıza dokunmak istemiyorum Demir Bey. Bana tiksindirici bazı şeyler hatırlatıyor." dedi ve her ne yapıyorsa o işi yapmaya devam etti. Benimle sizli bizli konuşuyordu. Kolundan tutup kendime çevirdim ve dudaklarımı dudaklarına yaklaştırıp fısıldadım. "Yeter artık sen çok oldun ama. Akşamlar evden çıkıp nerde kaldığınız bilinmez, bana nispet yaparsın, benimle sizli bizli konuşursun..." dedim Selin'de bana öylece sinirli bir suratla baktı. "Burama kadar geldi." dedim işaret parmağımın yan tarafıyla anlımı işaretleyerek ve ekledim. "Her şeyi itiraf edeceğim, söyleyeceğim annemle babama... Ondan sonrada çıkarsın zaten işten. Akşamları nerede kalıyorsun orada kalırsın!" dedim ve ondan uzaklaşıp mutfaktan çıkmak için yürümeye başladım. Aniden bana yaklaştı ve kolumdan çekip ona dönmemi sağladı. "Demir ne olur yapma! Yalvarırım sana yapma! Sırf seninle ayrıldık ve ben akşamları başka bir yerde kalıyorum diye mi böyle bir şey yapacaksın! Sen eskiden böyle değildin! Ne oldu Demir sana?" dedi yalvarır bir şekilde. Ama ben durmayacaktım. Mutfaktan çıktım ve annemle babamın yanına salona gittim Selin'de peşimden gelmişti.

"Anne, baba merhaba." Annemle babam beni selamladı ikisi de merhaba dedi aynı benim gibi. "Size bir itirafta bulunmak istiyorum." dedim Selin bana fısıltılı bir şekilde yapma derken. Bunu söyledikten sonra birkaç saniye beklediğim için annem, "Ay söylesene evladım ç! Meraktan çatlatma insanı." dedi. Babam ise, "Evet oğlum söylesene artık." Artık söyleme zamanımda her şeyi. "Biz Selin'le 2 ay öncesine kadar beraberdik. O burada çalışmaya başladığından beri bana askınlık ediyordu. Sürekli benimle birlikte olmak istediğini, beni arzuladığını söylüyordu. Anne benim yatağımın köşesinde bulduğun kilot var ya, işte o kilot Selin'in kilodu... Bir de hani sen Selin'le maaş meselesini konuşmak için müştemilata gitmiştin ya akşam. O akşam ben sana Emirhan'da kalacağımı söylemiştim. Aslında ben o akşam müştemilattaydım. Sen gelmeden önce Selin'le birlikte oluyorduk, sen geldim ben arka odalardan birine saklandım. Bu zamana kadar her şeyi gizli gizli yaşadık yani." Annem ve babamın şok olmuş yüz ifadesi karşısında Selin'in ki çok çaresiz bir şekilde bakıyordu bana.

İlk sır ortaya çıkmıştı! Bundan sonra ne olacağı kestirilemez bir haldeydi ama fırtına daha yeni başlıyordu!

###

18.BÖLÜM SONU...

###

100K İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM! SIRA TOTAL OY SAYISINI 1K'YA ÇIKARMAK! SONRA WAHTSAPP GRUBU KURULACAK!

SEZON FİNALİNE SON 2 BÖLÜM!

Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın. Sevgiler...

TUTKUNUN TEHLİKELİ TONU (+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin