13.BÖLÜM "ARKADAŞLAR" (+18)

40.7K 167 16
                                    

Bölümün çok küçük bir kısmı +18 cinsel içerik, fakat yinede 18 yaşından küçük okuyucuların okumamısı rica olunur. Zaten 18 yaşından küçük okucuların bu kitabı okuması büyük hatadır! Lütfen okumayın!

###

Aralarındaki yakınlaşma koridorun sonundaki merdivenlerden tıkırtılar gelmesiyle bozuldu. Emirhan yakınlaşmayı bozan her kimse ona bet dualar ediyordu içinde. Kız oğlanı göğüslerinden itikledikten sonra sakince durmaya çalıştı çünkü Demir geliyordu. Demir, her şeyden habersiz mutlu bir şekilde ateşle barutun yanına doğru ilerliyordu.

  Yanlarına geldiğinde, "Naber kuzen?" dedi ve ardından Selin'e dönüp gülümsedi. Emirhan isteksiz bir şekilde dahi olsa hiç belli etmeden gülümseyerek, "İyi kuzen, sen nasılsın?" "İyiyim bende." dedi ve Selin'e baktı. "Ne yapıyorsunuz böyle?" Selin, Emirhan'ın ne söyleyeceğini çok merak ediyordu çünkü, aralarında yaşananları söylemesi an meselesiydi. Emirhan böyle bir şey beklerdi. Tam Selin araya girip konuşacaktıki Emirhan kızın sözünü kesti. "Hiç, bir karşılaştık ilişkiniz nasıl gidiyor, onu sorayım demiştim ben de..." Selin bunu duyduğunda şok olmuştu. Nasıl yani, Emirhan Selin söylemesiydi Demir'le aralarında olan ilişkiyi biliyor muydu? Demir ona anlatmış mıydı? "Yatak anılarınızı dinliyorum!" Dedi ve büyük bir kahkaha patlattı. Demir de gülümsedi. Bu Emirhan ne kadar edipsizsizdi böyle. "Selin ilk başta aranızdaki ilişkiyi ona söyleyince şaşırdı. Nereden bildiğimi sordu, kuzenim anlattı dedim. Sorun olur mu kuzen?" Demir kafasını sağa sola sallarken, Selin Emirhan'ın, kız ve Demir arasında yaşanan ilişkiyi daha önceden bilmesinden dolayı şaşkınlık yaşıyordu.

***

"Demek Emirhan'a anlatmıştın he?" Dedi boynunu vakumlayacak Demir'e bakarken. Şu an arka bahçedeydiler. Evin arka bahçesinde hiç kamera olmadığı için, hemde köhne bir yer olduğu için hiç kimse burayla ilgilenmezdi. "Evet, senin için sorunu olur mu? Sonuçta o benim kuzenim. Her sırrımı onunla paylaşıyorum." Dedi kızın boğazına kadar iliklenmiş gömleğinin düğmelerini çözerken. "Hayır canım ne sorunu olacak..." Dedi içindeki tereddütü bastırmaya çalışarak, bir yandan da oğlanın sakallarının alev almasına neden olacak öpücükler bırakıyordu. Kızın gömleği çıktığında oğlan fermuarını aşağıya indirmekle meşguldü. "Bugün benimle benim evime gelir misin? Seni arkadaşlarımla tanıştırmak istiyorum. Pantolonundan özgürlüğünü ilan etmiş, büyük, sert ve damarlı erkekliğiyle kızın altındaki eteği ve kilodu sıyırırken arkasına geçti ve, "Neden olmasın? Tabiki tanışmak isterim." Dedi ve çiftleşme başladı.

***

Demir'den...

Selin'in evine geldiğimizde bu ortama, bu mahalleye hiç yabancılık çekmiyormuşçasına girdim apartmanın içine. Azıcık rutubet kokuyordu fakat gayet şirin bir apartmandı. Tam ikinci katın merdivenlerini tırmanacaktıki apartman sakinlerinden birinin kapısı açıldı. "Selin kızım?" Selin zoraki bir gülümsemeyle, "Güldane Teyze!" Dedi ve acı içinde bana baktı. Ne oluyordu? "Seni görmeyeli uzun zaman oluyor, nerelerdesin? Bu yakışıklı oğlanda kim?" derken gülümsedim ve "Merhaba teyzecim!" dedim duyması için biraz yüksek sesle bağırarak. "Merhaba oğlum." "Güldane teyze ben işe başladım bir villada. Oranın çalışanım! Patronlarım onların müştemilatında kalmamı istediler ben de birkaç haftadır orada yaşıyorum! Bu yakışıklı oğlansa benim erkek arkadaşım! Sen nasılsın?!" dedi aynı benim gibi yüksek sesle konuşarak. "Oh, oh. Ne güzel. Allah işini gücünü ras getirsin evladım. Ben nasıl olayım işte bu aralar dizlerimde bir ağrı..." Güldane Teyze konuşmaya devam ederken, Selin sessizce, "Aha işte başlıyoruz!" Dedi. Biz tam Güldane teyzeye dönmüştüm ki üst kattan Selin'e seslenen bir kız sesi duyduk. "Selin nerde kaldınız kızım ya! Çaylar soğuyor!" Selin, Tamam geliyoruz!" dedi be Güldane Teyzeye döndü. "Güldane Teyze kızlar bizi bekliyor! Çaylar soğuyormuş! Bir daha ki sefere konuşuruz olur mu?" dedi. "Güldane Teyze oldu evladım. Bir dahaki seferi görüşmek üzeri! İyi günler evladım." dedi son cümlesini bana hitap ederek. "İyi günler teyzeciğim." dedim ve yukarı çıktık. Biz yukarı çıktıktan sonra Güldane teyzenin kapı kapanma sesi kulaklarıma doldu. Henüz ismini bilmediğim kız, "Sizi kurmak için ortaya böyle bir yalan atmam gerekti." dedi ve bana dönüp, "Sürekli ağrılarından yakınır, gençleri öylece esir eder." dedi ve güldü.

***

Selin'in üç kız arkadaşıyla tanışmıştım. Cemre; şu an İstanbul'un en iyi üniversitelerinden birinde tam burslu olarak moda tasarım okuyordu ve kızlar arasında en şık giyinen olarak biliyordu ve baya güzel bir vücuda sahipti. Leyla; üniversitede bilgisayar mühendisliği okuyor ve erkek arkadaşıyla evlenme sürecinde. Beril; üniversitede psikoloji okuyor ve en büyük hayali bir gün erkek arkadaşıyla birlikte bir klinik açmak. Üçüde çok tatlı insanlardı. Ben onları tanırken bana ikram ettiği şeylerden tatmıştım, ama şu an tuvaletteydim. İşimi hallettikten sonra, tam salona girecektim ki, kızların fısır fısır konuşmalarını duydum. "Kızlar ben etkileniyorum galiba. Beni sürekli kendisine çekiyor ve ben de geri çekilemiyorum. Ama ona nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum. O kadar etkileyici biriki..." Ah tatlı sevgilim benden bahsetiyor. Benim onu kendime nasıl çektiğimizden... Ama bir dakika bir dakika neyi söyleyecekti, neden bu kadar üzgün konuşuyordu?

Demir, her şeyden habersizdi. Ne, Selin'in bahsettiği etkileyici kişinin adlında Emirhan olduğunda ne de ikisi arasında yaşanan ilişkiden... Ama artık büyük sırrın ortaya çıkmasına çok az kalmıştı. Kıyamet yakındı!

###

13.BÖLÜM SONU

***

GERÇEKTENDE BÜYÜK SIRRIN ORTAYA ÇIKMASINA ÇOK AZ KALDI. OY VERMEYİ VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN. YENİ BÖLÜM EN KISA ZAMANDA VOTE SINIRI 20. SEVGİLER...

TUTKUNUN TEHLİKELİ TONU (+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin