17.BÖLÜM "FISILTILI ÇIĞLIKLAR" (+18)

32.2K 177 47
                                    

Not: Bu bölüm ve bölüm isminin yanında (+18) yazan her bölüm 18 yaş altındaki okuyucular için sakıncalıdır. Okumamaları önerilir...

###

Emirhan'a kendisini bırakalı iki gün olmuştu ve onunla çok mutluydu. Mesai bitiminde artık müştemilatta değil Emirhan'ın evine gidip orada kalıyordu ama yinede tüm eşyalarını müştemilatta bırakıyordu.

  O sıcak yaz günlerinden birinde kız yine evde temizlik yapıyor evin tek oğlu, kızın eski sevgilisi yakışıklı Demir arkadaşlarıyla birlikte havuza giriyordu.  Demir, ara ara Selin'e kaçamak bakışlar atıyor, bakışlarıyla kızı tahrik etmeye çalışıyordu fakat kızın bundan hiç etkilendiği yoktu. Bir ara Demir ve arkadaş grubu kızdan soğuk içicek gibi bir şey istemişlerdi. Kız içecekleri getirdiği havuzun içinde bulunan Demir,  kıza göz kırpıp havuzun içinde kalan bel altına elini götürüp sertliğini ovuyordu. Kızın artık canına tak etmişti fakat sabır etmeye çalışıyordu.

  Kız mutfakta tezgaha kollarını dayamış bir şekilde kendi sabrını kontrol altına almaya çalışırken Demir girdiği mutfağa kızın onu duymaması için adımlarını parmak uçlarında attı ardın kızın arkasına geçip kendi ağırlığını ona verdi. "Çok özledim seni..." derken sesi hırıltılı çıkıyor ve girdiği havuzun soğuk suyun etkisiyle kabaran aleti Selin'in kalçalarına dayanmasıyla daha çok sertleşiyordu. "İzin ver bir kerecik öpeyim." Sesi tonu bir sapığınki gibi çıkıyordu. "Ya dursana rahatsız olurum!" derken Demir kıza itici sürtünmeye başlamıştı. Bu adam bir manyak olmalıydı! "Ya bırak!" Dedi ve yüzünü Demir'e dönüp onu itti. Demir itildiği yerde durdu ve kıza yaklaştı sonra. "İyi öyle olsun bakalım güzelim. Ama ben akşam nerelerde kalıyorsun öğreneceğim. Hangi erkeğin evinde hangi erkeklerle yatıp kalkıyorsun öğreneceğim!" dedi ve tam mutfaktan çıkacaktıki, kız Demir'i kolundan tutup kendisine dönmesini sağladı, ardından sert bir tokat indirdi oğlanın yüzüne. "Laflarına dikkat ben bir fahişe değilim. Gerçi doğru diyorsun kendi s*kini indirmek için benimle oluyordun fakat artık muhattap olduğum insanların sana benzemiyor. Karakter olarak yanından bile geçemezler... Niye çünkü karakter yoksu bir piçsin de o yüzden. Şimdi... Bundan sonra artık hareketlerini konuşmalarına dikkat ediyor ve benden uzak duruyorsun yoksa çok kötü olur! Seni öldürürüm! Ansızın olur her şey... Hiçbir şey anlamazsın!" dedi Selin'in içindeki kavga gibiydi kızın çığlıkları fısıltılara kapılarak Demir'in kulağına işlerken oğlan kızı takmayan havasından çıkıp gayet ciddi bir tavır sergilemeye başlamıştı. Hızlı adımlarla mutfaktan çıktı.

Demir mutfaktan çıktıktan sonra kızın kulaklarında tek bir cümle yankılanıyordu. Hangi erkeğin evinde hangi erkeklerle yatıp kalkıyorsun öğreneceğim! Tamam bir erkeğin evinde kalıyor olabilirdi fakat Demir'le birlikte olduğu zamanlarda olduğu gibi Emirhan sırf dişiliği için kızla sevgili değildi! Bu Demir ne kadar da iğrenç bir insandı! Ayrıldıktan sonra görmüştü gerçek yüzünü! Hemen sevgilisini aradı, Emirhan'a sığındı Selin. "Hayatım iyiki aradın. Ben de eve geçmeden önce dışarda bir şeyler yapalım diyecektim." Adamın çok içten bir şekilde tebessüm ettiği sesinden anlaşılıyordu. "Yaparız sevgilim yaparız da... Emirhan, ben bu evde hiç rahat değilim. Gerçekten bak." Dedi kız çaresiz bir ses tonuyla. "Ne oldu benim dünyalar güzeli kadınıma. Kim ne yaptı sana söyle." Dedi adam tatlı bir ses tonuyla. "Demir. Emirhan, Demir'in bakışları, hareketleri, konuşmaları beni çok rahatsız ediyor. Gerçekten artık burama kadar geldi!" dedi ve işaret parmağının yan tarafıyla anlını işaretledi Emirhan'ın görmediğini bile bile. "Postayı koydum sonunda. Ama sevgilim bir de sen gelip konuşsan, daha fazla rahatsız etmez beni lütfen!" Dedi yalvarır bir ses tonuyla. Oğlan gidecek ve kuzenin kulağını çekecekti. Hatta gerekirse bütün gerçekleri anlatacaktı. Ben Selin'le sevgiliyim, onunla çok mutluyum, sevgilimden uzak dur diyecekti.

Telefonlar kapatıldı, Emirhan holdingdeki işlerini halletti ve sevgilisinin çalıştığı, kuzenin, amcasının ve yengesinin yaşadığı eve doğru yola çıktı. Eve geldiğinde havuzun kenarında bulunan şezlonglarda uzanmış gençleri ve kuzeni Demir'i gördü. Kendisinin geldiğini belli edip onunla selamlaştı bir şey konuşmak istediğini söyledi. Özel! Ardından ikisi birlikte havuzun bir köşesine, evin güzel manzaralı meşhur köşesine geçerken Selin boy camlı mutfaktan onları izliyordu. Emirhan denize nazır manzarayı seyrederken, "Sana bir uyarıda bulunmam gerekiyor kuzen! Ya da bir itiraf!" dedi evin boğaza nazır manzarasını seyrederken. Demir, "Nedir?" diye sordu meraklı bakışlarla. Selin ise tedirgin bakışlarla onları izliyordu. Ne konuşuyorlardı.

  Emirhan kafasını Demir'e doğru çevirdi ve itirafını söylemek için dudaklarını araladı. Her şey bir bombanın patlaması misali mahvolacaktı Emirhan'ın itirafından sonra belki.

###

17.BÖLÜM SONU...

***

Not: Kitabın total okunması 100K, oy sayısı 1K olunca whatsapp grubu kurmayı planlıyorum. Hadi bakalım o zaman okumaya yorum yapmaya ve oy vermeye devam! Siz böyle bir şey olmasını ister misiniz?

Peki, yine soruyorum;

Demir mi?

Emirhan mı?

Ve ayrıca; sizce Emirhan her şeyi söylemek mi? Söylerse Demir ne tepki verir?

Oy ve yorumlarınızı eksik etmeyin... Yeni bölüm en kısa zamanda ve Sezon Finali'ne son 3 bölüm!

TUTKUNUN TEHLİKELİ TONU (+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin