10.BÖLÜM "RÜYA VE ZOR DURUM" (+18)

64.4K 211 34
                                    

Not: Bu bölüm ve bölüm isminin yanında (+18) yazan her bölüm 18 yaş altındaki okuyucular için sakıncalıdır. Okumamaları önerilir...

###

Karanlık, loş bir ortam. Selin yere dizlerinin zerinde çökmüş, boynu yere eğik öylece bakıyor. Korkularının onu getirdiği yerde çırılçıplak. Ne olduğunu anlamaya çalışıyor ama düşüncelerinin durmasına sebep olacak bir şey oluyor saniyeler sonra. Görüş alanına bir çift kaslı erkek bacağı takılıyor. Eğik olan kafasını kaldırdığında bacakların sahibinin kasıklarını ve kalçalarını beyaz bir baksırla sakladığını görüyor. Tam bu kişinin kim olduğuna bakacak ki uzun parmaklar onun çenesini tutuyor ve ayağa kalkmasını sağlıyor. "Selin..." diye hırıltılı çıkan erkek sesi görüş alanına giren Emirhan'a ait. Oğlana korkuyla bakıyor, oğlan ise ona tutkuyla. "Benim olmanı istiyorum güzelim. Sana sahip olmak..." derken kızın o güzel dudaklarını öpüyor. Emirhan seri bir hareketin ardından baksırdan kurtuluyor ve kızın karşısında çırılçıplak kalıyor. Zeus... Tıpkı bir Yunan tanrısına benziyor. Kaslı, cazibeli ve daima kendisine güveni olan bir erkek. Selin, onun gözlerindeki istediği ve dudaklarına yapışan dudakları hissedince daha fazla dayanamıyor ve kendisini bırakıyor oğlana. Oğlan kızın dolgun göğüslerini dişlerken, o, oğlana iniltilerle ve Emirhan'ın kalçalarını sıkarak karşılık veriyordu. Kalçalarının sıkılmasıyla daha fazla tahrik olan adam kızı yatağa yatırıp kadınlığını yalamaya, öpmeye, dişlemeye başladı. Kız, Emirhan'la böyle bir şeyi nasıl yaşamadığını düşünürken kasıklarındaki dil darbelerinin de etkisiyle yatak çarşafına tırnaklarını geçirmiş öylece sıkıyordu. Kısa süre sonra oğlan oğlan sertliğiyle kızın içini keşfe çıkmış ileri geri darbelerle durumun tadını çıkarıyordu. Yarım saate yakın sürede vuslatı tamamladıklarında oğlan aletini dışarıya çıkarıp boşalacağına kızın işine aktı. Kız kasıklarında ki akışkan alevli sıvıyı hissettiğinde inledi, oğlanın cüssesi kızın ter içindeki bedeninin üzerine düştü.

  Selin, yattığı yatakta ani bir şekilde gözlerini açtı ve kapalı dudaklarını aralayıp sesli bir nefes bıraktı atmosfere. Gördüğü rüya çok karışıktı ve Emirhan'ın da olduğu bu rüya onun geleceğini simgeliyordu. Sanem, Çağrı ve sevgilisi, onun tek erkeği Demir'le geçirdiği grup seksin üzerinden tam bir hafta geçmişti ve bu bir hafta içerisinde neler olmuştu neler... O bir hafta içerisinde yaz aylarının tamamen gelmesiyle üniversitenin bir senesi daha sonlanmıştı ve okullarında kapanmasıyla Selin, Demir'lerinde evinde daha fazla vakit geçirmeye başlamıştı. Emirhan ve nişanlısı Ayça evlerinde tadilat olduğu için Ayaz ailesinin villasına yerleşmiş, Selin ve Emirhan evde tekken kız Emirhan'ı çıplak görmüş ve kendisinden iğrenmişti, üstüne üstlük Emirhan ve Ayça'yı salonda seçilirken görmüş ve sinirlenmişti... Ayça ve Emirhan kısa birdirler sonra Selin'in anlayamadığı nedenlerle ayrılmışlardı ve Ayça evden gitmişti. Emirhan'ın çıplak hali sanırım öyle bir bilinç altına işlemişti ki, rüyasında bile onu görmüştü. Ama rüyanın hala erotik bir rüya olduğuna inanamıyordu!

Yaz sıcağında üzerine örttüğü pikeyi kenara itip kaşıklarına doğru baktı ve elini oraya götürdü. Islanmıştı! Kendisine inanamıyordu! Emirhan'la seviştiği bir rüyadan etkilenip ıslanmıştı. Selin fark etmese de Emirhan yavaş yavaş amacına ulaşıyordu. Selin gün geçtikçe Emirhan'ın kulvarına çekiliyordu!

***

Meryem oğlu duştayken odasına gidecek, hizmetçileri Selin'in yokluğunda odasını toparlayacaktı. Saat sabah 11.00'dı ve Selin dün akşam mesai saati bitmeden önce biraz rahatsız olduğunu o yüzden yarın sabah biraz geç mesaiye kalkabilmek için izin istemişti. Haldun ve kadından. Meryem ve Haldun seve seve izin vermiş ve çabuk iyileşmesini, kendisine bakmasını söylemişlerdi kıza. Meryem oğlanın kafasına girdi ve önce masanın üzerinde saatlerdir duran yığınla gereksiz şeyi topladı. Ardından yerlere atılan giysileri. Tam eğildiği yerden kalkacaktı ki... Kalkmasına en gel olan bir şey gördü. Çift kişilik büyük yatağın kenarında bir kadına ait olduğu anlaşılan kırmızı, dantelli bir kilot vardı. Yatağın kenarına gitti ve kilodu eline aldı. Oğlu eve kız mı atıyordu yoksa? Aklındaki sorulara bir cevap ararken banyodan çıkmış oğluna baktı. Demir üzerini giyinmiş, ıslak saçlarını kurutmamış bir şekilde banyodan çıkmış ve annesinin şüpheli bakışlarına anlam vermeye çalışıyordu. Sonra gözleri annesinin elindeki kiloda kaydı. Bu kilot Selin'di! Dün akşama doğru odasını toplamak için gelen Selin'i erotik bir şekilde karşılamıştı Demir ve bu karşılama sonucu kilot çıkmıştı. Düşüncelerindeki şaşkınlığı saklamaya çalışırken, annesinin, "Oğlum bu kilot ne? Eve hangi kızı attın sen yine bakayım?" sorularıyla karşılaşmış ve ne diyeceğini bilemiyordu.

Bilinç altına işleyen çıplak sahneler arzulu adımın, kadına biraz daha yaklaşmasını sağlamış, yatağın kenarında görülen kilot sonun başlangıcına olan yolculuğun ilk durak olmasına neden olmuştu. Bundan sonra her şey daha karmaşık ve tehlikeli olacaktı!

###

10.BÖLÜM SONU...

###

Size bir soru soracağım...

Emirhan mı?

Demir mi?

50K için teşekkür ederim... Şimdide hedef 100K. Bir dahaki bölüm 2K okunma ve +20 vote geldiğinde yüklenecek... Sevgiler.

TUTKUNUN TEHLİKELİ TONU (+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin