19. Rész

1.3K 73 10
                                    

Marinette szemszöge

A másik realitások szörnyeivel harcoltunk, mikor egyszer csak eltűnt mindenki aki más realitásból érkezett és ott állt előttem Gabriel Agreste.
-Mi történt? Ön mit keres itt? - kérdeztem meglepetten a tőle miközben körbenéztem és láttam, hogy a többiek lefagyva állnak.
-Én nem a a te világod Gabriel Agreste-je vagyok. Azért jöttem át a saját realitásomból, hogy helyrehozzam amit Reverser elrontott. Most áll az idő, mert szerettem volna kifejezetten veled beszélni. Csupán annyit szeretnék mondani, hogy bocsáss meg Adriennek azért mert szakított veled. Csak neked akart jót, de majd belátja, hogy nem ez a legjobb módja ennek. Még arra Sok sikert továbbra is. - kacsintott, majd eltűnt és az idő tovább haladt. A többiek meglepetten néztek körbe.

-Hová tűnt mindenki? - kérdezte Reena.
-Visszakerültek a realitásokba... Azt hiszem. - válaszoltam. - Ti nem láttátok de beszéltem egy másik világ Mr. Agreste-jével aki helyrehozta a világok rendjét. Viszont most Chloét kell minél előbb elsősegélyben részesíteni.
-Ezt a másik Gabrieles cuccot azért majd fejtsd ki jobban, de igazad van, most Chloé ellátása fontosabb. Szerintem vigyük hozzád. Te vagy a legközelebb. - mondta Ninó.
- De miért nem visszük kórházba inkább? - kérdezte Nina meglepetten.
-Azért mert hamarosan visszaváltozik és ha úgy kerül oda, ki kell találnunk valami hazugságot, hogy miért, mert mint tudod ő a polgármester lánya. - mondta neki türelmesen Will.
-Ja tényleg! Köszi! - ölelte meg a fiút Nina.
-Jó akkor menjünk hozzám. - indultam volna, de Alexa közbeszólt.
-Figyeljetek! Én megkeresem Fu mestert, hogy majd gyorsítsa meg a gyógyulási folyamatot. Hamarosan meg kell küzdenünk Halálfejjel és Denevérrel, remélem tudjátok. Nem lehetünk emberhiányban.
-Jó ötlet. Veled tartok. - mondta William és el is indultak. Ninó óvatosan felvette Méhkirálynőt és elindultunk felém.

Ninó lefektette az ágyra, bekötöttem a sebeit és miközben Lexáékra vártunk el kezdtünk beszélgetni.
-Kérdezhetek valamit? Már az elejétől fogva furcsa feszültséget éreztem közted és Adrien között. Ennek van valami konkrét oka? - tette fel azt a kérdést Nina, amitől összeugrott a gyomrom.
-Hahj... - sóhajtottam. Nem szerettem erről beszélni, de tudtam, hogy ha igazi csapatként akarunk működni, nem lehetnek tabuk. Tikki biztatóan megölelt- Leleplezte magát előttem, úgy hogy Marinette voltam. Aztán megcsókolt. Utána nem részletezném, de összejöttünk és pár nagyon jó napunk volt. De aztán történt egy félreértés, ő pedig akumatizálódott. Harcoltam vele. Akkor még nem tudta, hogy én vagyok Katica. A Szerencse Talizmántól egy papírt kaptam a mester címével. Mikor a botját, aminek akkor a végén egy penge volt, felém dobta, én gyorsan visszaváltoztam, mert eleve azért változott át gonosszá, hogy engem megvédjen. Tehát így, mikor látta, hogy Katicával együtt engem is súlyosan megsebesített, odarohant hozzám és az akuma magától kiszállt belőle, amit elpusztított a Macskajajjal. Aztán elvitt a cím segítségével a mesterhez, aki meggyógyított. Amikor felébredtem, hazavitt és közölte, hogy szakít velem. - a többiek csendesen, magukba mélyedve emesztették a hallottakat.
-Habár nem ismerem Adrient valami nagyon, de azért annyira igen, hogy kijelenthessem, biztos volt rá valami oka.
-Mr. Agreste is ezt mondta... - válaszoltam szomorúan és egy kicsit dühösen, mert nem szeretem ha valamit nem értek és Adrien viselkedését mostanában egyáltalán nem értettem.
-Tényleg! Ezt is fejtsd ki kérlek! - mondta kissé követelőző hangsúllyal Alya.
-Mit? - kérdeztem ingerülten.
-Hogy mi volt Mr. Agreste-vel! - kiáltotta Alya, mintha hülye lennék.
-Semmit! Csak azt, hogy mindent helyrehozott és Adrien nem akar nekem rosszat. Meg lehetnek kisebb változások. - válaszoltam. Szerencsére nem volt alkalmunk tovább folytatni a beszélgetést, mert betoppant Főnix és Sas, akinek a hátába kapaszkodott Fu mester.

A mester Adrient és Chloét is meggyógyította. Először Adrien kelt fel. Kereste a tekintetem, de én elfordítottam a fejem és még véletlenül sem néztem rá. Láttam rajta, hogy könyörögve nézett, de nem törődtem vele. Helyette Chloét figyeltem, aki akkor kelt fel és mikor meglátott, felkiáltott.
-Az idióta hasonmásod majdnem megölt! Méghogy én vagyok az igazi gonosz? Inkább te, hogy elhagytad Adriédest! - alig bírtam levegőt venni. - Méghogy én hagytam el őt? - kapkodtam a levegőmet. - Tudjátok mit? Elegem van belőletek! Mindannyiótokból! - azzal átváltoztam és kirohantam az erkélyemre, ahonnan elugráltam. Hallottam, hogy jönnek utánam, úgyhogy az mikor kicsit lehagytam őket, leugrottam a földre és visszaváltoztam. Befutottam egy kávézóba és leültem egy asztalhoz fortyogott bennem a düh.

Halálfej szemszöge

Egy férfit akartam akumatizálni, de hirtelen megéreztem egy hatalmas, dühös energiát. Mivel ez a férfi is kellett, így küldtem még egy akumát, ami bár eléggé kimerítő volt, de egyik lehetőséget sem halaszthattam el. Közben mögöttem Denevér figyelt.
-Ezek szerint most kezdjük...
-Igen. Elmondtam már kiket kell életre keltened. Most csináld és küldd rá őket a hősökre. Én is mindjárt odaküldöm az akumatizáltjaimat. - eközben a démoni pillangók odaértek áldozatukhoz. Meglepődtem a hatalmas düh Marinetteből származott, aki Katica volt. Láttam Fehér Macskán keresztül, ahogy visszaváltozott. Az akumám beleszállt a lány fülbevalójába én pedig el kezdtem hozzá beszélni. -Szia Marinette vagyis Katica. Igen. Tudom, hogy te vagy. De most nem ez a lényeg. Hanem az, hogy téged elárultak. Elárultak, ráadásul a barátaid. Szeretnél bosszút állni rajtuk, igaz? Én segíthetek ebben neked, ha te pedig segítesz nekem megszerezni Fekete Macska gyűrűjét.
-Persze Halálfej. Ők már amúgy sem jelentenek semmit. - mondta érzéketlenül.
-Remek! - éreztem, hogy átváltozik Miss Fortune - é. - most keresd meg őket és támadj! - megszakítottam a közvetlen kapcsolatot vele és a férfit is akumatizáltam, akiből pedig Bábel lett, aki mindent összekever maga körül. Hátranéztem, ahol ott álltak Denevér hasonmásai, akik aztán átváltoztak Sztáriává, Illanóvá és Simon szóllá, ezzel birtokolva az erejüket is. Denevér nagyon legyengült ettől, de elindultunk, hogy közelebbről láthassuk a harcot.

Miss Fortune szemszöge

Éreztem az erőt magamban. Kifejezetten jó érzés volt. Gonoszul mosolyogva néztem a barátaimra.
-Tudjátok... Nem szeretem, ha elárulnak. Márpedig ti ezt tettétek... Mindegy. Most itt a következménye. Eltörlődtök a föld színéről.
-Nem kell ezt tenned! Te jó ember vagy! - kiáltotta Chloé már a sírás határán állva.
-Nem kell. De én akarom. Elegem van belőletek. De főleg Adrienből.
-Nem tudsz velünk egyedül végezni! - Mondta mérgesen Adrien.
-Nem is vagyok egyedül. - Ezzel kettőt tapsoltam és megjelent mögöttem Sztária, Illanó, Simon szól és Bábel. Láttam, hogy Macska elsápad.
-Mi van Cicus? Most már nem olyan nagy a szád? Támadás! - kiáltottam a gonoszoknak.
-Támadás! - kiáltotta Macska is. Elkezdődött a harc.

----------------------
Fontos!!!!!!

Ez az utolsó előtti rész! Kirakjam ma a következőt is vagy várjak vele még egy kicsit? Kérlek írjátok meg kommentben!

Sziasztok!
Süti🍪

Örökké szerelem - Egy Miraculous TörténetWhere stories live. Discover now