13. Rész

1.9K 100 20
                                    

Gyerekek! Ez mi?!?

Gyerekek! Ez mi?!?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

És ez?!

Mindenkinek jár a virtuális ölelés!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mindenkinek jár a virtuális ölelés!

Na! De most folytassuk a storyt!

Marinette szemszöge:

Pont olyan volt, mint az emlékeimben. Csak idősebb. Miss Bustier megszólalt:
-Gyerekek! Bemutatom nektek Marco Xantet! Mondj valamit magadról Marco.
-Sziasztok! A nevemet már tudjátok szóval... 15 éves vagyok, régen itt laktam, de elköltöztünk 12 éves koromban Amerikába és most egy cserediák program keretén belül visszajöttem így az év végére.
-Arra gondoltam, - szólt Miss Bustier--hogy lakhatnál valamelyik osztálytársadnál. Szimpatikus neked itt valaki?
-Igen. Marinette Dupain-Cheng! Gyermekkori barátom.
-Ohh. Ti ismeritek egymást? Remek. Marinette?
-Ömm... Rendben! De még megbeszélem a szüleimmel is. - a szüleim biztos, hogy beleegyeznek. Mivel Nagyi meghalt, még kb. egy hétig maradniuk kell a temetés és az örökség miatt szerintem.
-Fantasztikus! Marco kérlek ülj hátra Nathaniel mellé. És most kezdődjön az óra.

Órák után

Mikor végre vége volt az iskolának odamentem Marcohoz és a nyakába ugrottam.

Amúgy így néz ki:

(még nem vagyok jó szerkesztésben)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(még nem vagyok jó szerkesztésben)

-De jó, hogy újra itt vagy Párizsban!
-Váó! Nette! Te már egy igazi nő lettél mióta nem láttalak! És a hajad... Hogyhogy nincs kiengedve?
-Jaj hát a te kedvedért kiengedem... - ezzel megfogtam a két gumit és kihúztam a hajamból, ezzel azt kiengedve. A szellő belekapott. Jó érzés volt. Felhívtam a szüleimet, hogy Marco maradhat-e és igent mondtak, úgyhogy hazafelé vettük az irányt.

Alya szemszöge:

Marinette teljesen figyelmen kívül hagyott egész nap. Mondjuk megértem. Adrien szakított vele. Én persze azt se tudtam, hogy együtt voltak. Ahogy láttam Adrien is nagyon rossz bőrben volt. Szerintem ő is sírhatott. Ma még nem zaklatom, hogy mit tett Marival. Na de holnap... Jött valami Marco gyerek. Furcsa volt, mert vele beszélt egyedül Marinette. Gondolom még régebbről ismerik egymást.

Ezeken gondolkodtam, miközben hazafelé mentem most még egyedül leszek, hisz anyukám és apukám dolgozik a hugaim pedig még suliban vannak.

Mikor benyitottam a szobámba, majdnem szívrohamot kaptam. Egy öreg bácsi ült az ágyamon.
-Maga kicsoda? És mit keres a szobámban?
-nyugalom gyermekem. Én vagyok a talizmánok őrzője. Tőlem kaptad a róka talizmánt ideiglenesen. Most pedig véglegesen neked akarom adni. Tessék! - ezzel odaadta a jól ismert dobozt. - kérlek gyere 2 óra múlva erre a címre - és odaadott egy papírt amin egy masszázs szalon címe volt. - majd ott mindent elmagyarázok kedvesem. Azzal eltűnt.

Ninó szemszöge:

Ma Adrien spanci nagyon kivolt. Marinette sem volt jobb állapotban. Alya valami olyat mondott, hogy összejöttek, aztán szakítottak. Fura.

Mikor sétáltam haza, megláttam, hogy egy öreg bácsi fekszik a földön. Odafutottam hozzá.
-Jól van öreg... Akarom mondani uram?
-Igen fiam. Most, hogy tudom, jó kezekben lesz a teknős talizmán. - ezzel odaadott egy fura dobozt.- Majd mindent megtudsz csak gyere 2 óra múlva erre a címre. - És a kezembe nyomott egy papírt amin egy cím volt. Aztán eltűnt.

Chloé szemszöge:

Apucinak valami sürgős ügyben kellett a limuzin így gyalogolnom kellett!!! Ezt el fogom mondani anyucinak. Miközben a butikokat nézegettem, meghallottam egy hangot.
-Kisasszony! Segítsen kérem! - A hang irányába fordultam és egy öreg bácsit láttam aki leejtette a botját. - Kérem.-körbefordultam, hogy lát-e valaki aztán gyorsan odanyújtottam neki a botját.
-Köszönöm drágám! Ezzel te leszel a következő Queen Bee! Kérlek 2 óra múlva gyere ide. - azzal átnyújtott egy papírt és egy fura dobozt és eltűnt.

Fu mester szemszöge:

Most, hogy minden talizmánt kiosztottam, hazamentem.

Amint hazáértem és kinyitottam az ajtót nekem ugrott valaki és felkiáltott.
-Apa!

---------
Remélem holnap hozom a kövi részt. Ha mégsem az azért van, mert túrázom a barátaimmal.

Sziasztok!
Süti🍪

Örökké szerelem - Egy Miraculous TörténetWhere stories live. Discover now